Mide Bulantısı

melegmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
102
0
96
İstanbul
arkadaslar 23. haftaya gırdım aöma sıddetle devam edıyo mıde bulantısı doktorum ılk uc aydan sonra azalır demıstı ama yok kendımı cok kotu hıssedıyorum benım gıbı ceken varmıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Melegimm insallah kisa zamanda gecer. Gecenlerde bir arkadas konu acmisti. Bulantiya cubuk kraker ve patates cok iyi geliyor diye.Aklinda bulunsun canim.

canım benimde cok şiddetliydi hamileligim kabus gibi gecti hiç bitmeyecek sandım ben cay kaşıgıyla kekik yutuyodum bulantımı kesiyodu mideyi yatıştırma özelligi var benim şu an 3 aylık bi prensesim var

canım benimde cok şiddetliydi hamileligim kabus gibi gecti hiç bitmeyecek sandım ben cay kaşıgıyla kekik yutuyodum bulantımı kesiyodu mideyi yatıştırma özelligi var benim şu an 3 aylık bi prensesim var

TAVSIYELERIN ICIN TESEKKURLER CANIM KEKIK DIYTINCE DAHA COK MIDEM BULANDI SANKIkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı YAPICAK BIRSEY YOK BEBILER ICIN CEKICEZ ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAk NASIP ETSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…