Senin bulantıların tamamen kaç haftalıkken geçti cnmCanım maalesef kendi geçene kadar nebyapsan boş her çeşit ilacı kullandım faydası olmadı zencefil önermişlerdi bana ama denemedim sen bi dene istersen geçmiş olsun
Evet yerime bakabilecek başka biri yok, işe girerken de uyarmışlardı zaten. İşten çıkarılabilirim muhtemelen yeni birini alırlar, dönemsel eleman alma alternatifi de var ama olur mu bilmiyorum.Selamlar,bende 7+3 oldum ve benimde başladı bulantılarım.İlk gebeliğimde de cok fena olmuştu hatta 2 kg vermiştim.Ama pek birşey yapılamıyor.Bu arada işyeri hamile olduğunuz için mi işten çıkartabilir bunu anlamadım?
Evlenmek isteyen, çocuk sahibi olmak isteyen varsa benim iş idealNe iş yapıyorsunuz ve ne zamandır orada çalışıyorsunuz acaba?Bildiğim kadarı ile hamile kadın işci hamileliğinden dolayı işten çıkarılırsa ve işçi bunu kanıtlayabilirse birçok yaptırımı var.İşe iade davası açabiliyorsunuz,tazminat haklarınız oluyor vesaire...Böyle güzel duyguları böyle korkular ile birlikte yaşamak zorunda kalmamız çok kötü...İnşallah bir sorun yaşamazsınız,yaşamayız...
18 haftalarda falan azaldı canım şimdi çok şükür iyiyimSenin bulantıların tamamen kaç haftalıkken geçti cnm