Mide Bulantısı

meltemje

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
602
377
103
41
Kızlar 8+6 yım Cumartesi doktora gittim normaldim ama Pazardan beri mide bulantısı öldürüyo beni. Sabah yataktan kalkmadan ekmek yiyorum iki lokma ama geçmiyo geçmiyo. Progestan kullanıyorum ama önce bu kadar çok değildi, fitil olarak kullanıyorum. Bileniniz vardır ne yapmalıyım?

Canım maalesef kendi geçene kadar nebyapsan boş her çeşit ilacı kullandım faydası olmadı zencefil önermişlerdi bana ama denemedim sen bi dene istersen geçmiş olsun

Ben denedim cnm zencefil maalesef hiç bişe işe yaramıyor benim şuan azaldı ama yinede hiç bişe yiyemiyorum ben soda içiyorum faydası oldu biraz ama dediğim gibi sabır Can'ım işe yarayan hiç bişe yok maalesef

Kizlar gunaydin ende 8+3hamileyim .benimde midem bulaniyo 1 haftadir umarim.bian once gecer..bende cubuk kraker muz la besleniyorum resmen

İşyerime söylemiyorum hamile olduğumu işten çıkarılabilirim. Şansıma bi haftadır yemediğim muzu getirmiştim sabah işte yerim diye sağolun kızlar. Umarım geçer.

Selamlar,bende 7+3 oldum ve benimde başladı bulantılarım.İlk gebeliğimde de cok fena olmuştu hatta 2 kg vermiştim.Ama pek birşey yapılamıyor.Bu arada işyeri hamile olduğunuz için mi işten çıkartabilir bunu anlamadım?

Evet yerime bakabilecek başka biri yok, işe girerken de uyarmışlardı zaten. İşten çıkarılabilirim muhtemelen yeni birini alırlar, dönemsel eleman alma alternatifi de var ama olur mu bilmiyorum.

Ne iş yapıyorsunuz ve ne zamandır orada çalışıyorsunuz acaba?Bildiğim kadarı ile hamile kadın işci hamileliğinden dolayı işten çıkarılırsa ve işçi bunu kanıtlayabilirse birçok yaptırımı var.İşe iade davası açabiliyorsunuz,tazminat haklarınız oluyor vesaire...Böyle güzel duyguları böyle korkular ile birlikte yaşamak zorunda kalmamız çok kötü...İnşallah bir sorun yaşamazsınız,yaşamayız...

Evlenmek isteyen, çocuk sahibi olmak isteyen varsa benim iş ideal Ben bekarken girdim evlendim çocuğum oluyo, benden öncekiler de hep çocuk sahibi olmuş bi tanesi de ev almış. Evet bu güzel duyguları gizli gizli yaşamak can sıkıcı ama benden öncekiler de hep tam alışmış hamile kalıp çıkmış işe alırken de söylediler böyle bir durumda işten çıkarma hakkımız bizde olsun kabul ediyorsan başla diye. Muhasebedeyim ve yasal haklarımı biliyorum ama kullanmıcam çünkü çok yardımlarını gördüm manevi olarak. Çıkarılma ihtimalimde de tüm haklarımı öderler onu da çok iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…