Mide de hissedilen şişlik ve patlayacağım :(

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Hatunlar hayırlı bayramlar herkese

Bu aralar nedensiz midem de aşırı şişlik ve bağırsağım da gaz varmış gibi beni çok rahatsız eden bir problemim var

Sebebini bilmiyorum şöyle söyleyeyim 2 haftadir devam ediyor neredeyse şu 2 gündür had safhaya çıktı. Evde 3 4 günde bir oluyordu ama 2 gündür dışarıdayım malum akraba ziyareti sabah çıkıp akşam geliyoruz eve.

Eve gelene kadar midem patlayacak gibi hissediyorum. Bagirsagimda da gaz hissi var ama dışa çıkmıyor eve gelince rahatlıyorum. O his ortadan kalkıyor. Hatta önce ki gün yerler de kivrandim sancıdan sıcak su torbası koydum karnıma öyle uyumuşum gece.

Benim gibi bi şikayetleri olanlar ne yapmam gerekiyor ve ya doktor için hangi bölüme gitmem lazım biliyor musunuz

Not: Kabız değilim çok şükür yani bu hastalık mı artık neyse ne yapmam lazım kurtulmak için yardım edin bana canlarım

Ben et yani kavurma gibi olan et yemiyorum ki :) kıyma olsa yerim ama yok canım aşırı bir şey yemedim hiç

:) :) Bayram sonrası gastroenteroloji ya da genel.cerraha git endoskopi filan isteyebilir
Gastrit çağımızın hastalığı maalesef kroniklesebiliyor anidende çıkabiliyor beslenme çok etken bir de stres

:) :) Bayram sonrası gastroenteroloji ya da genel.cerraha git endoskopi filan isteyebilir
Gastrit çağımızın hastalığı maalesef kroniklesebiliyor anidende çıkabiliyor beslenme çok etken bir de stres
Beslenme den olabilir bence çünkü diyeti bırakmak zorunda kaldım kan değerim düştü neredeyse 9 ay boyunca hiç böyle bir şikayetim olmadı ne zaman ki diyeti bıraktım kan ilacı kullanmaya başladım böyle oldum

Bayramda orda burda ev sahibini kırmamak için yiyoruz birazda ondan oluyo.Ama uzun zamandır olan birşey varsa miden de hazımsızlık vardır.Ben öyle olunca bir sişe maden suyunu koyuyorum bardağa üstüne de yarım limonu sıkıyorum çok rahatlatıyor beni.Sahi bide havalar artım geceleri nispeten soğudu bizde hala çorap giymeye alışamadık evde ayakları üşütmekten de oluyo yani.

AA evet kan ilaçları mideye dokunur gastrit içinde yağlı baharatlı acı tuzlu gıdalar yenmiyor ve çok uzun süre aç kalmaman gerekiyor aç kalınca mide asidi acayip yükseliyor sonra ağrı ne çektim şu gastritten pöff

Geçmiş olsun :)

Ben de sizin gibi oluyordum alıyordum elime sodayı hem içip hem yürüyüş yapıyordum rahatlatıyordu. mide için gastronomi ye gidin endoskopi yapıldı bana da ülser başlangıcı demişti.Daha öncede reflü vardı zaten.

Geçmiş olsun. Ben ne maden suları içtim bir gram fayda etmedi

Sagol canim sana da geçmiş olsun inşaAllah düzeltirsin valla şu hissettim ağrıdan sebep giricem doktora bırakacağım ilaç kullanmayı.

Gecmis olsun. Bende de ara ara boyle şikayetler oluyor. Midemde ülser başlangici var benim. Ilk etapta dahiliye bolumumden randevu alin. Gastroentelojiden isteseniz de randevu alamazsiniz üst birim oldugu icin (devlet hastanelerinden) bana ilaclar fayda etmiyor. Ben de KEKIK SUYU nu keşfettim. Muhtesem bir olay. Bicak gibi kesiyor benim şikayetlerimi ve 2 ay idare ediyorum şükür. Yalniz normal kekigi kaynatip onun suyu degil bahsettigim, yolda falan satiyorlar. Babam sanirim adanadan getittirmisti. Çok acı bir tadi var. Azicik içildiginde fayda ediyor zaten.

Hmm peki aktarlar da bulamaz miyim canım kekik suyunu bitkisel olduğu için zararı olmaz diye düşünüyorum

Olabilir belki, ben aktarlara hiç sormadim.
En iyisi ben sorayım hatta bir yer var bizim burada Malatya pazarı diye Malatyanin meşhur ürünlerini satıyor belki oralarda vardır kekik suyu inşaAllah yoksa da getittiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…