- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Ben et yani kavurma gibi olan et yemiyorum ki :) kıyma olsa yerim amaEti fazla mı yedin ne yaptın :) :)
Gastirit dedigin canim böyle birden mi çıkan birşey. İnan dün artık eve zor attım kendimi.gastirite benziyo
Gastroenteroloji uzmanina gozukmen gerekir
Ben et yani kavurma gibi olan et yemiyorum ki :) kıyma olsa yerim amayok canım aşırı bir şey yemedim hiç
Beslenme den olabilir bence çünkü diyeti bırakmak zorunda kaldım kan değerim düştü neredeyse 9 ay boyunca hiç böyle bir şikayetim olmadı ne zaman ki diyeti bıraktım kan ilacı kullanmaya başladım böyle oldum:) :) Bayram sonrası gastroenteroloji ya da genel.cerraha git endoskopi filan isteyebilir
Gastrit çağımızın hastalığı maalesef kroniklesebiliyor anidende çıkabiliyor beslenme çok etken bir de stres
Beslenme den olabilir bence çünkü diyeti bırakmak zorunda kaldım kan değerim düştü neredeyse 9 ay boyunca hiç böyle bir şikayetim olmadı ne zaman ki diyeti bıraktım kan ilacı kullanmaya başladım böyle oldum
Geçmiş olsun. Ben ne maden suları içtim bir gram fayda etmediBen de sizin gibi oluyordum alıyordum elime sodayı hem içip hem yürüyüş yapıyordum rahatlatıyordu. mide için gastronomi ye gidin endoskopi yapıldı bana da ülser başlangıcı demişti.Daha öncede reflü vardı zaten.
Sagol canim sana da geçmiş olsun inşaAllah düzeltirsin valla şu hissettim ağrıdan sebep giricem doktora bırakacağım ilaç kullanmayı.AA evet kan ilaçları mideye dokunur gastrit içinde yağlı baharatlı acı tuzlu gıdalar yenmiyor ve çok uzun süre aç kalmaman gerekiyor aç kalınca mide asidi acayip yükseliyor sonra ağrı ne çektim şu gastritten pöff
Geçmiş olsun :)
Hmm peki aktarlar da bulamaz miyim canım kekik suyunu bitkisel olduğu için zararı olmaz diye düşünüyorumGecmis olsun. Bende de ara ara boyle şikayetler oluyor. Midemde ülser başlangici var benim. Ilk etapta dahiliye bolumumden randevu alin. Gastroentelojiden isteseniz de randevu alamazsiniz üst birim oldugu icin (devlet hastanelerinden) bana ilaclar fayda etmiyor. Ben de KEKIK SUYU nu keşfettim. Muhtesem bir olay. Bicak gibi kesiyor benim şikayetlerimi ve 2 ay idare ediyorum şükür. Yalniz normal kekigi kaynatip onun suyu degil bahsettigim, yolda falan satiyorlar. Babam sanirim adanadan getittirmisti. Çok acı bir tadi var. Azicik içildiginde fayda ediyor zaten.
Olabilir belki, ben aktarlara hiç sormadim.Hmm peki aktarlar da bulamaz miyim canım kekik suyunu bitkisel olduğu için zararı olmaz diye düşünüyorum
En iyisi ben sorayım hatta bir yer var bizim burada Malatya pazarı diye Malatyanin meşhur ürünlerini satıyor belki oralarda vardır kekik suyu inşaAllah yoksa da getittiririm.Olabilir belki, ben aktarlara hiç sormadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?