- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
- Konu Sahibi Beril sevin
-
Allah şifa versin inşallah.Bilirim o ağrılarıMide ve bağırsak ilaçlarımı yarıda bırakmıstım, devam ediyorum şimdi, inşallah geçer, ne oluyorsa olsun yeter kı ağrıdan kurtulayım diye dr a yalvarasım geldi dun
Herkese iyi akşamlar, 2 aydır ağrılar sancılar dayanılmaz hal aldı, dahiliye, jinekolog, genel cerrahi ye hepsine gittim, sonuç olarak apandisit ameliyatı oldum ve over kistlerim var. Bunları bi şekilde tedaviyle atlatacagım ınsallah, ama benı bitirme derecesine getiren durum gaz sıkışması sırasında yaşadığım sancı, doğum sancısınım 2 katını düşününhepsi üst üste gelince ve bu sorunların hepsi karım bölgem de olunca psikolojik olarak da çok kötü oldum. Ağrıdan bırakın yemek yemeyi uyuyamıyorum bile, dün acile gittim iğne yaptılar öylelikle geçti ağrım, ama sanki her an gelecek gibi korkuyorum, asla o durumu yasamak istemiyorum, gaz sıkısması yaşayan var mı? İlaçlar dısında bitkisel tavsiyesi olan var mı? Bu durumu yasayıp agrıyla nasıl bas ettınz,
Dr değilsiniz ama psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, gaz sıkısması yaşayanlar yorum yapsın lütfen
Ateş bulantı kusma var mı?Bende senelerce gaz sıkışması sanıyordum ama bende ek olarak ateş kusma yapıyordu meğer fmf hastalığım varmış
Hemen hemen diyelim.Kusma olmasa da bulantı.Ateş.Bazende sadece ağrıher gaz probleminde kusma oluyor muydu?
bağırsakda gaz sıkısmasını sıcak sı torbası ile hafifliyor Agrılar ama dun midemdeki gaz sıkısmasını sıcak su koyunca iyice ağrıdı, sanırım mideye etkili değil torba
Hemen hemen diyelim.Kusma olmasa da bulantı.Ateş.Bazende sadece ağrı
Rica ederim.Siz mi yaşıyorsunuz bu problemibakayım netten dediğiniz hastalığa tşk.
Rica ederim.Siz mi yaşıyorsunuz bu problemi
Muhtemelen değildir sizinkisi fmf.Kas ağrıları da oluyor dönem dönem.Yani benim bahsettiğim ağrı korkunç.Ayaga kalkamayacak kadar.Bazen daha hafif seyirli de geçiyor tabi ama yinede baktırmakta fayda var.Son dönemlerde keşfedilen bir hastalık.Cogu kişide apandisit zannedilip apandisti alınan varevet ama ateş hiç olmuyor. kusma da iki kere oldu. 25 senede..
doktorların dediği vücudun gaz yapıyor.
Muhtemelen değildir sizinkisi fmf.Kas ağrıları da oluyor dönem dönem.Yani benim bahsettiğim ağrı korkunç.Ayaga kalkamayacak kadar.Bazen daha hafif seyirli de geçiyor tabi ama yinede baktırmakta fayda var.Son dönemlerde keşfedilen bir hastalık.Cogu kişide apandisit zannedilip apandisti alınan var
Benimde mide bağırsak tarafımı tutuyor.Uzun zamandan beri yaşıyorsanız yinede bir romatoloji bölümüne gidin derimpes ettim ben doktorlardan.. ömür boyu çekeceksin dedi hele biri.
aynen ayakta dik duramıyorum. ama benim altta olmuyor öyle apandisit falan. mide sırt genelde nefes alamayacak şekilde. gidip paşa paşa iğnemi oluyorum geçmezse serum. ama dediğiniz gibi benimki fmh belirtilerine uymuyor baktım netten.
Ayy allahım o sancıyı bilen bilir bende de vardı o hatta ilk başta doktorlar beni mide kanseri sandı biyopsi yapacaklardı sancıdan yürüyemiyordum gece gene sancım vardı annem sırtımı sıvazladı biraz bi yandada ben acı çekiyorum diye aglıyordu sonra ben gaz çıkartmaya başladım rahatladım ondan sonrada ilaçlardan dolayı gaz sıkışması oldugum anlaşıldı sizin ki de ilaçlardan ola bilir mide ilaçı almayı deyin ilaç kullanmadan önce sancı başladıgın da da birilerine sırtınızı sıvazlatın geçerHerkese iyi akşamlar, 2 aydır ağrılar sancılar dayanılmaz hal aldı, dahiliye, jinekolog, genel cerrahi ye hepsine gittim, sonuç olarak apandisit ameliyatı oldum ve over kistlerim var. Bunları bi şekilde tedaviyle atlatacagım ınsallah, ama benı bitirme derecesine getiren durum gaz sıkışması sırasında yaşadığım sancı, doğum sancısınım 2 katını düşününhepsi üst üste gelince ve bu sorunların hepsi karım bölgem de olunca psikolojik olarak da çok kötü oldum. Ağrıdan bırakın yemek yemeyi uyuyamıyorum bile, dün acile gittim iğne yaptılar öylelikle geçti ağrım, ama sanki her an gelecek gibi korkuyorum, asla o durumu yasamak istemiyorum, gaz sıkısması yaşayan var mı? İlaçlar dısında bitkisel tavsiyesi olan var mı? Bu durumu yasayıp agrıyla nasıl bas ettınz,
Dr değilsiniz ama psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, gaz sıkısması yaşayanlar yorum yapsın lütfen
Dahiliye doktoruna söylücem sanırım, haftaya genel kontrolüm var bı sorayım, bu ağrı 2 aydır 5 kez oldu, dayanılmaz hal alınca agrı kesıcı vurdular, bu belirti miHelikobakter pilori yi bi arastirin, yazdiginiz sekilde sancilanma normal degil..
suan hem klıma hem ufo çalışıyor, sıcak iyi geliyorÜniversitede mide ağrım artmıştı, sürekli şişkindi ve sancılanıyordu. Arkadaşlarda da vardı bu sıkıntılar. Üni yemekhanesinde yemeyi bırakınca azalıyordu. O zaman böyle kalabalık yerlerin yemeklerinde şap kullanıldığını söylüyorlardı, doğru mu bilmem. Ama dışarıdan yemeyi kesmek lazım. Bir de çok üzüldüğüm bir dönemde dayanılmaz düzeye çıktı. Uykumdan uyandırıyordu ağrı. O kadar doktora gittim, stres kaynaklı dediler. Gaz için yiyeceklere biraz kimyon atmayı tavsiye ediyorlar. Bir de ayakların altına sıcak su torbası koyabilirsiniz sancıya iyi geliyor ama mide sancısını keser mi bilmiyorum
amin teşekkür ederimAllah şifa versin inşallah.Bilirim o ağrıları
arastıracgmm Tesekkur ederimKudret narı çok iyi geliyor mideye. Yıllardır suregelen mide ağrıları yanma şişkinlik şikayetlerime en iyi gelen bu oldu. Yalniz ev yapımı olanları almanız lazım. Tadı kötü ama buna değer. Zeytinyağında kavanozda bekletiliyor. Hergün bir yemek kaşığı beni çok rahatlattı.
sıcak su torbasını bağırsak ve kasık ağrısında etkili buluyorum, mide kısmıma yaklaşınca ağrı artmıstı duniğne candır. duphualac ta içebilirsin. duphalac ı iç sıcak su torbasını karnına koy.
teşekkür ederim kımyon kullanıyorum ama rezene ve kekık cayını da ıcıcem hergunKekik çayı gaz sancısı için çok işe yarıyor ve rezene.... Günlük içsen faydasını görürsün, geçmiş olsun
dun midemin agrısı sırtıma vurdu kesin ölüyorum dedım, şükürler olsun iğneden sonra geçtietkili ama tek yerde tutma sırtına falan da gezdirmen lazım.
her türlü tahlil yapıldı bsey cıkmadı, apandisit ameliyatı sonrası sindirim proplem i yaşıyorum zatenİltihap kaynaklı ağrılara sıcak iyi gelmez
benım apandisitım alındıMuhtemelen değildir sizinkisi fmf.Kas ağrıları da oluyor dönem dönem.Yani benim bahsettiğim ağrı korkunç.Ayaga kalkamayacak kadar.Bazen daha hafif seyirli de geçiyor tabi ama yinede baktırmakta fayda var.Son dönemlerde keşfedilen bir hastalık.Cogu kişide apandisit zannedilip apandisti alınan var
Teşekkür ederim yapacağım mutlakaEger buna sebep olan baska bir hastalık yoksa, sana tavsiyem anason rezene kimyon karışımı al aktardan çay olarak demle iç... mide ve bağırsak gazi için birebir...
Dun o kadar kötüydüm kı gaz cıkardım fakat agrı midem de oldugu için etkisi olmadı, mide deki gaz ağızdan çıkıyormus. Sadece gaz da dıyemıcem artık, yanma falan da oldu, dahiliye doktoruma tekrar gideceğim inşallah bi çözüm bulunur, o ağrıyı yaşamak istemiyorum bdaha, size de cok gecmis olsunAyy allahım o sancıyı bilen bilir bende de vardı o hatta ilk başta doktorlar beni mide kanseri sandı biyopsi yapacaklardı sancıdan yürüyemiyordum gece gene sancım vardı annem sırtımı sıvazladı biraz bi yandada ben acı çekiyorum diye aglıyordu sonra ben gaz çıkartmaya başladım rahatladım ondan sonrada ilaçlardan dolayı gaz sıkışması oldugum anlaşıldı sizin ki de ilaçlardan ola bilir mide ilaçı almayı deyin ilaç kullanmadan önce sancı başladıgın da da birilerine sırtınızı sıvazlatın geçer
Gecmis olsun benimde bunlar vardi son zamanlarda bisey yiyemez olmustum hersey dokunuyo sirttim agriyodu benimde tas cikti ameliyat dedi ama onumuzdrki hafta burun amelyatim var sonrasinda olucak benim sagima degul sol tarafima vuran bi agri var buda safra kesesindenmi acaba herkes saga vuruyo diyo sizde nasildiGaz dediginiz sey mideden gegirti seklinde mi geliyor yoksa kasiktan mi bastiriyor?
Midede gaz surekli tekrar ediyorsa safra kesesi ve karacigere baktirmaniz gerekir.
Ben kendimi bildim bileli hazimsizlik mide yanmasi, gaz sIkismasi gibi problemler yasadim, safra kesemde tas varmis meger, safra kesesi alininca rahata kavustum cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?