mide yanmasi huzursuzluk yapar mi

stak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
71
2
86
41
Antalya
Kızlar gözümü açtığım anda midem başlıyor yanmaya, gün boyu hiç geçmiyor. Deli olacağım. Ya bu durumu yaşayan var mi yaşayanlar siz de huzursuzluk yapıyor mu iç sıkıntısı falan. Yoksa ikisi bağımsız mi. Artık ne neden oluyor bilemiyorum ama içimdeki huzursuzluk sıkıntı nasil geçer ne ederim bilemiyorum. Bi el atın ya

ılk cocugun mu?
ben ıkıncıye hamıleyım...
benım hamılelıgım kotu gecıyor..
yanı kotu gecıyor demek ıstemıyorum ama -gecıyor ıste.
kızımda (ılk) 9ay boyunca kustum..odadan cıkamadım mutfagımdan haberım yoktu falan..
bu defa bunlara ılaveten mıde yanması -kı olduruyor benı- sancılar da eklendı.
sımdı ıc huzursuzlugu senın derdın -oyle anladım-
kızımda bunu cok yasadım.. ozellıkle gebelerde sık gorulen -cok ıyı korku fılmı senaryosu gıbı- kabuslar
falan... zaten tum gun "bebegı besleyemıyorum galıba" hıssını arttırıyor.
benım hatırladıgım sebepler bunlardı.
sımdı aynı seylerı yasadıgım halde huzursuzluk ya da korku yok ıcımde.
cunku bılıyorum kı bebekler oyle boyle en ıyı sekılde beslenıyorlar.

evet ilk bebeğim ama emin olun daha tadını çıkaramadım. ilk aydan itibarren bi sıkıntı içimde sanki depresyondayım gibi ki bu benim hiç sevmediğim ve çok tanıdık oldugum bi duygu hamilelikten önce tedavi görüyordum zira. şimdi aynı şeyleri yaşayınca tiksinç geliyor bana. nasıl dayanacağımı ne yapacağımı bilemiyorum stres yaptıkça daha çok artıyor arttıkça daha çok stres oluyor, gece uykusuzluk yapıyor. o da stresimi tetikliyor ertesi gün işe gideceğimi düşünmek daha da geriyor. sanki geçiremeyecekmişim gibi geliyor bu 9 ayı ne yapacağımı bilemiyorum. evet benden daha kötü durumda olanlar da var biliyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum. nasıl dayandınız Allah aşkına yardım edin. bu huzursuzluk beni öldürecek. boğazım düğüm düğüm kalbim boğazımda atıyor sanki. çok yoruluyorum

Mide yanmasi huzursuzluk yaparmi?suan deli gibi midem yaniyor cigerime kadar isliyor 4 yasindaki kufuruk kizim evi birbirine katiyor cildirabilirim:)tabi ki yapar sinir huzursuzlukluk her halti yapar.bunun icin suruplar var dr um vermisti ama bitti yarin i iple cekiyorum almak icin cunku bugece uyuyamicam.ilk hamilelikte insan anlamiyor ikincide daha tecrubeli oluyor:)bende bide kalca agrisi varki anam anam.ama kucuk kizimi kucagima alicagim gunu hayal ediyorum geyecan basiyor heryerimi:)bu arada bende 25+2 yim dr una danis surup veriyorlar inan ki rahatlatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…