mide yanması sorunu yaşayanlar...

ayse_mcam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
166
2
96
42
İstanbul
kızlar midem çok kötü hemen her akşam + gündüz de dahil olmak üzere aşırı derecede yanma var muz iyi geliyomuş yiyorum ama fayda etmiyo ilaç kullanmak istemiyorum ne iyi gelir bilen varmı ?:.. :14:

Benim de midem çok yanıyor ben soda içiyorum biraz iyi geliyor. 32 haftalık hamileyim bu haftalarda olurmuş napıcam bilmiyorum bana da bir çare:emir_bebek:

aynı şikayet bendede var
baharatlı yeme ve yemeklerini yavaş yavaş çiğneyerek ye diyorlar
asit yapacak yiyecek içecekten uzak dur cnm.
geçen hafta çok kötüydüm.
Sanki midem alev almıştı.Elimde pet şişeyle dolaşıyordum.Şimdi iyiim :nazar:

benimde çok yanıyo özellikle son bikaç gündür. ben gaviscon şurup kullanıyorum mecburen. doktoruna danışabilirsin gebelik kategorisi A olan yani güvenle kullanılan bi ilaç.

ilk zamanlarda bana da ara sıra oluyordu süt içince hemen geçiyordu ama artık 36.haftadayım ve daha çok yanıyo ve süt fayda etmiyor artık soda içince anca biraz geçiyo. baharatlı,kızartma,asitli şeylerden uzak dur az ve sık ye akşam 7-8 den sonra bişi yeme yatarkende yastığıonı biraz dikleştir gerekirse 2 yastık kullan kademeli olarak koyup biraz fayda ediyo benim doktorumda bana şurup yazıcaktı ama unutmuş diğer biten ilaçlarımı yazmış

doktorum soda önermişti bende de var aynı yanma alev alev ben de reflü de var çok fenaydı soda iyi geliyor gerçekten

benim yengemdede vardı ona bi abla tavsiye etmişti her sabah yemekten 1 saat önce 1 laşık bal peteğini 1 bardak suda eritip içiceksiniz 1 ay kadar o petek miğdede yara varsa onu sarıyormuş yengem senelerdir yanması filan kalmadı şükür

kızlar ilaç kullanmak istemiyodum ama doktorum rennie şurup verdi iyi geliyo tavsiye ederim... kurtuldummm yani :) darısı başınıza

Back
X