Mide Yanması

redak3352

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
31
11
3
32
selam kızlar hamileligimn 12. haftasindayim bir kac haftadr ne yersem yiyim ağzımın hiç tadı yok hep ekşimtrak bi tat var yedigim yemeklerin tadi kalmiyo ağzimda ve midem sürekli yanma halinde sizin başıniza böyle birsey geldi mi acabaa ve ne zaman gecti

9. Haftadayım ve aynı sıkaayet bende de var canım . Ben bebegın gelısımıne verıyorm bunu . Rahım buyudukce mıdeye baskı yapıyor halıyle .

bende 12. haftadayım aynı problem bende de var :KK43: bi şurup verdi benim doktorum o nispeten azaltıyor ama tam rahatlama olmuyor bende..

selam kızlar hamileligimn 12. haftasindayim bir kac haftadr ne yersem yiyim ağzımın hiç tadı yok hep ekşimtrak bi tat var yedigim yemeklerin tadi kalmiyo ağzimda ve midem sürekli yanma halinde sizin başıniza böyle birsey geldi mi acabaa ve ne zaman gecti
Geldi Can'ım hatta sanki midem önce yanıyo sonra Şişiyodu , kızartma tarzı yiyecekler , asitli içecekler , yağlı yemekler yeme benim doktorum çok zorlanırsan rennieduo diye bi şurup önermişti.. Ne zaman geçtiğine hiç dikkat etmedim :(

Bendede var doktor sürüp yazdi canm baya ise yariyor

Eklentiler

• 1469553912319-1736007562.webp
    1469553912319-1736007562.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 546
çok yoruldum artk mide bulantilarimdan halsizlikten iştahsizliktan tam 4 kilo verdim bide baş ağrilarim basladi onlar eksikmis gibu:(

çok yoruldum artk mide bulantilarimdan halsizlikten iştahsizliktan tam 4 kilo verdim bide baş ağrilarim basladi onlar eksikmis gibu:KK43:
Hepsi gececek canım merak etme 3 ay bilemedin 4 ay dedinmi kuş gibi olacaksın biraz daha sabır benimde ilk aylarım cok zor gećti simdi yavrum kucaģımda sanki o günleri ben yaşamamış gibiyim

Yalnız değilsin ben de 11+2 yim hamileliğimin başından beri sürekli ağzımda bir tatsızlık var, midem şiş, herşeyden tiksiniyorum 6-7-8-9. Haftalarim berbat geçti 4 kilo verdim.

10. Haftaya girince nispeten düzeldim ama özellikle sabahları ağzım zehir gibi oluyor. 13-14. Haftada geçiyor diyorlar inşallah geçer tamamen de yemek yiyebiliriz.

Back
X