Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar hamileligimn 12. haftasindayim bir kac haftadr ne yersem yiyim ağzımın hiç tadı yok hep ekşimtrak bi tat var yedigim yemeklerin tadi kalmiyo ağzimda ve midem sürekli yanma halinde sizin başıniza böyle birsey geldi mi acabaa ve ne zaman gecti
selam kızlar hamileligimn 12. haftasindayim bir kac haftadr ne yersem yiyim ağzımın hiç tadı yok hep ekşimtrak bi tat var yedigim yemeklerin tadi kalmiyo ağzimda ve midem sürekli yanma halinde sizin başıniza böyle birsey geldi mi acabaa ve ne zaman gecti
Geldi Can'ım hatta sanki midem önce yanıyo sonra Şişiyodu , kızartma tarzı yiyecekler , asitli içecekler , yağlı yemekler yeme benim doktorum çok zorlanırsan rennieduo diye bi şurup önermişti.. Ne zaman geçtiğine hiç dikkat etmedim
Hepsi gececek canım merak etme 3 ay bilemedin 4 ay dedinmi kuş gibi olacaksın biraz daha sabır benimde ilk aylarım cok zor gećti simdi yavrum kucaģımda sanki o günleri ben yaşamamış gibiyim
Yalnız değilsin ben de 11+2 yim hamileliğimin başından beri sürekli ağzımda bir tatsızlık var, midem şiş, herşeyden tiksiniyorum 6-7-8-9. Haftalarim berbat geçti 4 kilo verdim.
10. Haftaya girince nispeten düzeldim ama özellikle sabahları ağzım zehir gibi oluyor. 13-14. Haftada geçiyor diyorlar inşallah geçer tamamen de yemek yiyebiliriz.