mideeem yanıyor

balgonul

takı tasarım
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
20
10
3
46
Kızlar midem çok fena yanıyor
ekşi ve acı sular geliyor ağzıma robot gibi yürüyüp robot gibi oturuyorum ne yapıcam bilmiyorum yardım lütfen

Kızlar midem çok fena yanıyor
ekşi ve acı sular geliyor ağzıma robot gibi yürüyüp robot gibi oturuyorum ne yapıcam bilmiyorum yardım lütfen
gavıscon ıcebılrısınız hamıleyken bana doktor vermıstı sıkıntı yaratacagını duusnmuıyorum ama yınede ıstersenız dr unuza sorun

canım sende reflü var sanırım. benim de aynı sorunlarım var her yemekten sonra dehset bi mide yanması falan. erkek arkadaşım da gitti doktora reflü dedi doktr ama endoskopi falan yaptı korktuğumdan ben gitmiyorum

Benim de hamileliğim boyunca en çok dert yandığım şeylerden biri mide yanması.
Doktorum rennie şurup verdi,rahatlatıyor.

Bendede var o sorun canım malesef doktorum ilaçtan yana olmadığı için çırpınmama rağmen vermedi baharatlı ağır şeyler yeme dedi kendi kendime çekiyorum

ballı soğuk süt öneririm canım ben öyle rahat ediyorum .bende de oluyor yanmalar,ama yağlı,baharatlı ve çok yediğimde daha çok oluyor..bende dikkat etmeye çalışıyorum

gaviscon içiyorum ben doktorum miden yandığında rahatça içebilirsin demişti, doktorunuza yazdırabilirsiniz.

Gavisconu kullanıyorum ama fayda etmiyor ne yaparsam yapayım olmuyor hamilelikden öncede yasıyordum ama bu kadar değil süt içince geçiyordu ama şimdi tık yok 4 gündür canımı okudu

Benimde donem donem midemde eksime oluyo..Sabah zeytin yerken cekirdegini de yutuyorum mideye cok faydasi var. Bircok kisidende duymustum bunu. Birde ben bir cay kasigi kadar corek otunu agzimda biraz cigneyip suyla yutuyorum. Int.te okumustum Faydasini gordum.. deneyebilirsin istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…