• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midem bulaniyor

Bu tip insanla cok agız dalaşına girmenizi tavsiye etmem sizin niyetiniz iyi. Demekki o kişinin niyeti sizin masumane davranısınızı yanlıs anlayacak kadar pis. Ne diyoruz kişi kendinden bilir işi:KK51:

Herkesi kendin gibi pis niyetlimi sandın deseydiniz..damacanaya bile hallenen bu tipler yürüyen iki bacaklı her insana (çocuk ta dahil)neler düşünmez.
Ben yerinizde olsam o öğretmenin her hareketini takip ederdim bundan sonra.çünkü belli ki aklından geçenleri hiçte hoş değil. Tehlikeli biri..
Muhattap olmuyorum zaten sozde dinine duskun ..akillarinda ne dolaplar var.bit konusundan acildi cok opuyosn bit vardr falan sonra bence erkekleri opme ...

Insanlardaki bu zihniyeti cozemedim...ne amacla dedigine bakmali...ama normalde bende karsiyim herkesin cocugu opulmez aman

Bu tip insanla cok agız dalaşına girmenizi tavsiye etmem sizin niyetiniz iyi. Demekki o kişinin niyeti sizin masumane davranısınızı yanlıs anlayacak kadar pis. Ne diyoruz kişi kendinden bilir işi:KK51:
Hayatinda kadin gormemis ki erkenden evlenmis :sinirli:

Pis pis sırıtısini gorseniz daha sonra diger arkadsyla bakisip gulusmesini gorseydiniz anlardiniz..

Görmediğim için bir şey diyemem
ama söylediği şey daha çok senin yararına aslında.
Senin kendisine verdiğin cevapta biraz saçma olmuş kusura bakma.
Hani babanı, erkek kardeşini istediğin gibi
zaten öpersin ama öğrenciyle aynı kefeye koyamazsın.
Erkek öğretmenlerin kız öğrencileri
öpmesi doğru gelmez mesela bana.
Sizin öpmeniz de yersiz olmuş biraz.

Yine sevin çocuklarınızı ama temas etmeyin bence.
Kötü niyetli bir veliye yada öğrenciye denk gelirseniz başınız ağrıyabilir.

Ben ilkokuldayken bir sınıf öğretmeni vardı okulda. Tuhaf bir şey sezip anneme anlattım bana yaklaşımını utana utana ve kadın ortalığı ayağa kaldırdı. O yaşta algılayamıyorsun, taciz nedir bilmiyorsun zaten. Sonra bir kere açığa çıkınca bir sürü öğrenci de bu durumdan bahsetmişti. Farklı yaşlarda, farklı sınıflarda pek çok kıza daha bunu yaşatmıştı. Adam ihraç edildi meslekten.

O nedenle ben de bir öğretmen olarak öğrencilerimle çok fazla fiziksel temas içine girmiyorum. Hem çocuk rahatsız olabilir hem aile. Hem yanlış düşünenler olabilir.

Ama bir insanın konuşmasından, bakışından, mimiğinden ne kastettiğini anlayabiliyoruz. Muhtemelen sizi uyaran kişi tam da tahmin ettiğiniz sebeple uyardı. Üzücü olan da bu.

Belki de kötü niyetle söylememiştir.
Tabi ki bunu dile getirme şekli de önemli.
Sizin iyi niyetiniz ve ögrenci sevginiz taktir edilir. Artık öyle kötü şeyler duyar olduk ki iyice paranoyaklaştık. O erkek ögretmen bir kız ögrenciyi öpse ne düsünürdünuz?

Muhattap olmuyorum zaten sozde dinine duskun ..akillarinda ne dolaplar var.bit konusundan acildi cok opuyosn bit vardr falan sonra bence erkekleri opme ...
Ya zaten birşey yapacak olan sapik göstere göstere herkesin içinde öpmeye kalkmaz genelde..
Erkekleri öpme ne demek ya ??Keşke o daha erkek değil benim gözümde sadece oğlan çocuğu hatta benim çocuğum gibi deseydiniz.

Insanlardaki bu zihniyeti cozemedim...ne amacla dedigine bakmali...ama normalde bende karsiyim herkesin cocugu opulmez aman
Valla cocuktur bu sarildimi sarilirim opebilrmiyim dese kiyamam mahremiyeti bilirim dedgm gibi sapur supur kimse kimseyi opmesin ama sizden cok cocuklarinizi biz goruyoruz..evladim gibi her biri.

Siz öğretmeni tanıdığınız için ne niyetle dediğini kestirebiliyorsunuz. Belkide bir başka öğretmen düzgünce 'aman diyeyim dikkat et dedikodu iftira yapanlar çıkar 'gibisinden birşey deseydi takılmazdın bu kadar.

Maalesef bu gibi durumlar ile bende karşılaşıyorum. çocukları çok severim, ağzımın payını aldığım için karşıdan sever oldum

Bununda olmamasi lazim ama geldigimiz nokta ve dunyanin bu hali ne yazik ki ayrimcilk yapmaya itiyor olmamali..ogretmen ogrencisine evladi gibi bakabilmeli ama su donemde iyi niyeti anlamakta zorluk cekiyoruz keske oyle olmasa benim babamda ogretmen kizlarim diye bahsederken gozleri dolar..

adamın niyeti pis. o belli zaten. ama bu konuda iyi niyetle de uyarı almış olabilirdiniz. ya insanın aklına her şey geliyor. normalde öpnmekten ne çıkar değil mi.? ama işte devir malum. ben adama hak vermiyorum çünkü siz söyletiş biçim ve tarzını anlattınız zaten, kötü niyeti belli oluyor.

Belki de kötü niyetle söylememiştir.
Tabi ki bunu dile getirme şekli de önemli.
Sizin iyi niyetiniz ve ögrenci sevginiz taktir edilir. Artık öyle kötü şeyler duyar olduk ki iyice paranoyaklaştık. O erkek ögretmen bir kız ögrenciyi öpse ne düsünürdünuz?
Inanin boyle dusunmezdim.insanin sevgisini gostermesi hele ki 10 yaasnda bir cocuga nasil boyle sey dusundurur ki ?

Ya zaten birşey yapacak olan sapik göstere göstere herkesin içinde öpmeye kalkmaz genelde..
Erkekleri öpme ne demek ya ??Keşke o daha erkek değil benim gözümde sadece oğlan çocuğu hatta benim çocuğum gibi deseydiniz.
Inanon şok oldum bir suru insan vardi ne diyecegimi bilemedim bir an normlde hakkini veririm bana sertsin der hatta ama kendisi ne mal belli oldu..

Siz öğretmeni tanıdığınız için ne niyetle dediğini kestirebiliyorsunuz. Belkide bir başka öğretmen düzgünce 'aman diyeyim dikkat et dedikodu iftira yapanlar çıkar 'gibisinden birşey deseydi takılmazdın bu kadar.

Maalesef bu gibi durumlar ile bende karşılaşıyorum. çocukları çok severim, ağzımın payını aldığım için karşıdan sever oldum
Ne oldu hocam ? Aynen oyle siritisindan belliydi dedigim gibi

benim de midem bulandı.

kendi bakış açısı kız çocuklarına öyle demek ki şaşırtıcı değil!

o kişiyle muhabbetinizi kesin size abuk subuk konuşamasın cahil.

Görmediğim için bir şey diyemem
ama söylediği şey daha çok senin yararına aslında.
Senin kendisine verdiğin cevapta biraz saçma olmuş kusura bakma.
Hani babanı, erkek kardeşini istediğin gibi
zaten öpersin ama öğrenciyle aynı kefeye koyamazsın.
Erkek öğretmenlerin kız öğrencileri
öpmesi doğru gelmez mesela bana.
Sizin öpmeniz de yersiz olmuş biraz.

Yine sevin çocuklarınızı ama temas etmeyin bence.
Kötü niyetli bir veliye yada öğrenciye denk gelirseniz başınız ağrıyabilir.
Anlamamissiniz anlatmaya calistigim sevgiyi gostermeyi boyle gordum ben..kadin erkek ayrimi olmadi.boyle operek severek gosterdik sevgimizi.babayla ogrencimi ayni kefeye koymayacak kadar aklim var cok sukur..yetisme tarzindan bahsettim sevgiyi yasama tarzindn bahsettim..diger arkadslarda iz boyle buyumedik dusunemiyorum babami optgmu falan dedi hatta..mevzu baska

Inanin boyle dusunmezdim.insanin sevgisini gostermesi hele ki 10 yaasnda bir cocuga nasil boyle sey dusundurur ki ?
Normal insanlara göre düşündürmez. Ama devir bizim zamanımızdaki, ögretmenim sen benim anam sen benim babam devri olmaktan çıktı. Genel olarak söylüyorum bunu.

Ben de cok seviyorum ama dokunmuyorum dedi.ben de ben oyle yetistim sevgiyi oyle gordum dedim ama yetmedi keske daha sert tersleseydim

Şimdi burada bende seviyorum ama dokunmuyorum derken
açıklamış aslında sana temas etmemen gerektiğini.
Sen yine garip bir cevap vermişsin
Ben öyle yetiştim, sevgiyi öyle gördüm falan.. :/

Back
X