Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhattap olmuyorum zaten sozde dinine duskun ..akillarinda ne dolaplar var.bit konusundan acildi cok opuyosn bit vardr falan sonra bence erkekleri opme ...Herkesi kendin gibi pis niyetlimi sandın deseydiniz..damacanaya bile hallenen bu tipler yürüyen iki bacaklı her insana (çocuk ta dahil)neler düşünmez.
Ben yerinizde olsam o öğretmenin her hareketini takip ederdim bundan sonra.çünkü belli ki aklından geçenleri hiçte hoş değil. Tehlikeli biri..
Hayatinda kadin gormemis ki erkenden evlenmisBu tip insanla cok agız dalaşına girmenizi tavsiye etmem sizin niyetiniz iyi. Demekki o kişinin niyeti sizin masumane davranısınızı yanlıs anlayacak kadar pis. Ne diyoruz kişi kendinden bilir işi![]()
Pis pis sırıtısini gorseniz daha sonra diger arkadsyla bakisip gulusmesini gorseydiniz anlardiniz..
Ya zaten birşey yapacak olan sapik göstere göstere herkesin içinde öpmeye kalkmaz genelde..Muhattap olmuyorum zaten sozde dinine duskun ..akillarinda ne dolaplar var.bit konusundan acildi cok opuyosn bit vardr falan sonra bence erkekleri opme ...
Valla cocuktur bu sarildimi sarilirim opebilrmiyim dese kiyamam mahremiyeti bilirim dedgm gibi sapur supur kimse kimseyi opmesin ama sizden cok cocuklarinizi biz goruyoruz..evladim gibi her biri.Insanlardaki bu zihniyeti cozemedim...ne amacla dedigine bakmali...ama normalde bende karsiyim herkesin cocugu opulmez aman
Bununda olmamasi lazim ama geldigimiz nokta ve dunyanin bu hali ne yazik ki ayrimcilk yapmaya itiyor olmamali..ogretmen ogrencisine evladi gibi bakabilmeli ama su donemde iyi niyeti anlamakta zorluk cekiyoruz keske oyle olmasa benim babamda ogretmen kizlarim diye bahsederken gozleri dolar..
Inanin boyle dusunmezdim.insanin sevgisini gostermesi hele ki 10 yaasnda bir cocuga nasil boyle sey dusundurur ki ?Belki de kötü niyetle söylememiştir.
Tabi ki bunu dile getirme şekli de önemli.
Sizin iyi niyetiniz ve ögrenci sevginiz taktir edilir. Artık öyle kötü şeyler duyar olduk ki iyice paranoyaklaştık. O erkek ögretmen bir kız ögrenciyi öpse ne düsünürdünuz?
Inanon şok oldum bir suru insan vardi ne diyecegimi bilemedim bir an normlde hakkini veririm bana sertsin der hatta ama kendisi ne mal belli oldu..Ya zaten birşey yapacak olan sapik göstere göstere herkesin içinde öpmeye kalkmaz genelde..
Erkekleri öpme ne demek ya ??Keşke o daha erkek değil benim gözümde sadece oğlan çocuğu hatta benim çocuğum gibi deseydiniz.
Ne oldu hocam ? Aynen oyle siritisindan belliydi dedigim gibiSiz öğretmeni tanıdığınız için ne niyetle dediğini kestirebiliyorsunuz. Belkide bir başka öğretmen düzgünce 'aman diyeyim dikkat et dedikodu iftira yapanlar çıkar 'gibisinden birşey deseydi takılmazdın bu kadar.
Maalesef bu gibi durumlar ile bende karşılaşıyorum. çocukları çok severim, ağzımın payını aldığım için karşıdan sever oldum
Anlamamissiniz anlatmaya calistigim sevgiyi gostermeyi boyle gordum ben..kadin erkek ayrimi olmadi.boyle operek severek gosterdik sevgimizi.babayla ogrencimi ayni kefeye koymayacak kadar aklim var cok sukur..yetisme tarzindan bahsettim sevgiyi yasama tarzindn bahsettim..diger arkadslarda iz boyle buyumedik dusunemiyorum babami optgmu falan dedi hatta..mevzu baskaGörmediğim için bir şey diyemem
ama söylediği şey daha çok senin yararına aslında.
Senin kendisine verdiğin cevapta biraz saçma olmuş kusura bakma.
Hani babanı, erkek kardeşini istediğin gibi
zaten öpersin ama öğrenciyle aynı kefeye koyamazsın.
Erkek öğretmenlerin kız öğrencileri
öpmesi doğru gelmez mesela bana.
Sizin öpmeniz de yersiz olmuş biraz.
Yine sevin çocuklarınızı ama temas etmeyin bence.
Kötü niyetli bir veliye yada öğrenciye denk gelirseniz başınız ağrıyabilir.
Inanin boyle dusunmezdim.insanin sevgisini gostermesi hele ki 10 yaasnda bir cocuga nasil boyle sey dusundurur ki ?
Normal insanlara göre düşündürmez. Ama devir bizim zamanımızdaki, ögretmenim sen benim anam sen benim babam devri olmaktan çıktı. Genel olarak söylüyorum bunu.Inanin boyle dusunmezdim.insanin sevgisini gostermesi hele ki 10 yaasnda bir cocuga nasil boyle sey dusundurur ki ?
Ben de cok seviyorum ama dokunmuyorum dedi.ben de ben oyle yetistim sevgiyi oyle gordum dedim ama yetmedi keske daha sert tersleseydim
Dini açıdan dediğine emin mısınız
Gecmisini kendi anlatiyor..az cok tanidim