Doğuma Hazırlık Midem bulantım beni bitirdi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cruela209

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
180
181
53
35
Biliyorum bu konu defalarca açıldı ama 9.haftama gireceğim şu iki gündür inanılmaz midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum.İki gün önce sinemaya gittik mısır yedim acaba o mu tetikledi diyorum.Kızlar bir yardım edin ne hafifletiyor bunu ? 24 saat hiç geçmiyor bittim.Hangi haftada geçiyor ??

Biliyorum bu konu defalarca açıldı ama 9.haftama gireceğim şu iki gündür inanılmaz midem bulanıyor ne yesem çıkarıyorum.İki gün önce sinemaya gittik mısır yedim acaba o mu tetikledi diyorum.Kızlar bir yardım edin ne hafifletiyor bunu ? 24 saat hiç geçmiyor bittim.Hangi haftada geçiyor ??
Beni gorsen kendi haline sukrederdîn inan bana 😬
13. Haftaya kadar devam edebilir ama geciyor hamdolsun simdi de var ama eskisi kadar degil
Misir cok yagli o yuzden bulanti yapiyor
kizartma yagli urunlerden uzak dur ac birakma kendini
Agirlik olarak sebze ve hafif seyler yemeye calis kraker ve beyaz leblebi geciriyor nane kokusu hafifletiyor

Beni gorsen kendi haline sukrederdîn inan bana 😬
13. Haftaya kadar devam edebilir ama geciyor hamdolsun simdi de var ama eskisi kadar degil
Misir cok yagli o yuzden bulanti yapiyor
kizartma yagli urunlerden uzak dur ac birakma kendini
Agirlik olarak sebze ve hafif seyler yemeye calis kraker ve beyaz leblebi geciriyor nane kokusu hafifletiyor
İki gündür çubuk kraker ve kabak çekirdeği yiyorum.Sizin ki geçti mi şuanda ? Birden mi geçiyor nasıl geçiyor ? Motivasyona ihtiyacım var 😂😂

İki gündür çubuk kraker ve kabak çekirdeği yiyorum.Sizin ki geçti mi şuanda ? Birden mi geçiyor nasıl geçiyor ? Motivasyona ihtiyacım var 😂😂
Evet cok dogru yiyorsunuz agir yemeklerden kacinin naneli sakiz da iyi geliyor
Salatalik domates turleri de iyi zaten tiksindiginiz seyleri yemezseniz atlatirsiniz
Bir anda geciyor 9. Hafta en fazla 10. Hafta devam ediyor ama 11 de kusma bitiyor bulantilar devam 12.cide kendi kendine bitiyor hepsi 13. Haftaya kadar surdu ama azalarak suan 14 deyim cok sukur ac kalmadikca olmuyor bulanti
Su dahi icemiyordum suan su icmek bile oyle guzelki insallah cabuk gecer

Bulantı hapı alıyor musunuz? Valla ne yerseniz yeyin kendi geçmeyince geçmiyor. Benim 20 haftaya kadar sürdü bulantı hapını bırakmam. Çoğu 12-16 da bitiyormuş

Evet cok dogru yiyorsunuz agir yemeklerden kacinin naneli sakiz da iyi geliyor
Salatalik domates turleri de iyi zaten tiksindiginiz seyleri yemezseniz atlatirsiniz
Bir anda geciyor 9. Hafta en fazla 10. Hafta devam ediyor ama 11 de kusma bitiyor bulantilar devam 12.cide kendi kendine bitiyor hepsi 13. Haftaya kadar surdu ama azalarak suan 14 deyim cok sukur ac kalmadikca olmuyor bulanti
Su dahi icemiyordum suan su icmek bile oyle guzelki insallah cabuk gecer
Ay hadi inşallah darısı başıma 😍

6-7 ay koma halinde yattım bulantıdan haftada birgün adam akıllı yemek yiyebiliyordum doktorumun muayenehanesinde bile özel odasında yatıyordum elimde baliciler gibi poşet çok zordu..limon sonra kolonya falan hiçbir işe yaramadı bende kraker mraker de yaramadı geçicek biraz sabır

6-7 ay koma halinde yattım bulantıdan haftada birgün adam akıllı yemek yiyebiliyordum doktorumun muayenehanesinde bile özel odasında yatıyordum elimde baliciler gibi poşet çok zordu..limon sonra kolonya falan hiçbir işe yaramadı bende kraker mraker de yaramadı geçicek biraz sabır
Valahi bu yaşadıklarımdan sonra ikinciye cesaret edebilir miyim bilemiyorum 😅

Günde 2tane yatmadan önce prilam bulantı hapını içersen hiç bir bulantın kalmaz😍💜

13 gibi azalmaya başladı, 16. haftada iyice azaldı arada bulanmaya başladı, 18de geçti tamamen. Salatalık ve kivi bana iyi geliyordu. Çok geçmiş olsun 🥺

17. Haftadan selamlar 😥 ben hala her sabaha ksuuyor ve gün içinde mide bulantısı yaşıyorum . Ama napacan iste şükredip bitmesini bekliyorum.cok bekledim bu zamanları

13. haftaya girmek üzereyim halen tam gaz devam , sabah olur akşam olur tüm gün olur hiç farketmez hep olur
şükür napalım anayız biz :D

Back
X