Midem kaldırmıyor

pis adam.Bence bunu saklama herkes yaptığının sonucuna katlanmalı ne şekilde diyeceğin sana kalmış bir şekilde annen de görmüş gibi yapabilirsiniz.

Ortalığa dökmek istiyorum nasıl dökeceğim? Bana inanırlar mi

neden inanmasınlar ki ?
durduk yere babana iftira atacak biri değilsin heralde . Anneni üzmek istemiyorsun ama saklamak neye çözüm ki ?
çok sevdiğin bir aile büyüğün babaanne vs varsa da söylemen mantıklı olur en azından içinde kalmasın

Hemen resmini cek. Babanin telinden ekran goruntusu alip kendine at. Mesela baban birakmiyor mu biraz psikopatca ama uyku ilaci verip ole alsan teli. Sifreli degilse tel.

Elinize tekrar gecerse telefon ekrsn görüntüsü alip kendi telefonunuza yollayin. Hatta o ekran görüntülerini silmeyin babanizin telefonundan... naci abinin numarasinida ekran görüntsü alin. Kivirmasin yok o degil diye falan baskasini kayir etmesinw o isimle. Rezil edin.

haklısın. ama sakın yanlış bir yol izleme. önce o görüntüyü al bir şekilde. ekran görüntüsü alıp kendine atsaydın mesajla keşke.
sakın kadının kaynanasını, oğullarını arama. Allah muhafaza eli kana bulansa çocukların bu vebalin altına sen de girersin.
annene durumu anlat ister boşar ister boşamaz. çünkü karşıyı suçlarken evdekinin de aynı derece suçu oluyor. o olmazsa başka kadın olurmuş demek ki.

mesajlarında da hic utanma yokmus, kadın kac yıldır kocasız acaba...isterik olmus bunlar yahu

öncelikle uyarın
babanızı siz sonunda affedersiniz ama kadın bu olay duyulunca yere göğe sığamaz
bu kadar gaddar olmayın
evet yaptıkları iğrenç birşey
ama sonucu ikisi için aynı sonuç doğurmayacak babanızı anneniz affedecek
bence öncelikle kadını arayıp müsait olunca konuşalım deyip gözünü korkutun

Bence ekranın resmini çek oğullarını netten bulup at herkese dr rezil et annene yazık bi yalanın içinde yaşamasın

Kadının kv mesajları göster gelinin evli erkeklerle yatıp kalkıyor de o gereginibyapar

açtım whatsabı Naci abi diye biri kayıtlı onunla mesajlaşmış.

ben bunlardı okuyunca şok geçirdim hemen numarayı ezberledim kendi telefonuma kaydettim.bi baktım Whatsap fotoğrafına bizim uzaktan bi akrabanın karısı.

Bu kısmı anlayamadım, kadın babanızın rehberinde naci abi diye de olsa kayıtlıymış neticede, yani fotoğraf görünüyor olması lazım. Ama siz kendi rehberinize eklediğinizde kadını görüyorsunuz? Nasıl oldu bu? Babanızın telefonunda profil fotoğrafi gözükmüyor muydu?

Görünüyordu ama o telaşla fotoğrafa bakmayı unutmuşum numarayı ezberledim direk.zaten vaktim çok kısıtlıydı

Ev araba kimin üzerine.
Annenin üzerineyse söyle boşanma davası açsın koca kişisini de evden postalasın gitsin o kadınla inek sağsınlar.

Gsm dökümü ile iki numara arası gereksiz asiri arama ve mesaj dökümü mahkemede temin edilebilir diye biliyorum.

Geçmiş olsun.

Evli erkek cazibesi var ve çevremde bunu konuşuyoruz.

Bir kadın bu adamla evlenmisse bunda is vardır diye dusunenler çoğalıyor hatta adam evli daha rahat ederim mantiginda kişiler bile türedi.

Anneniz zaten bosanmak istiyormus hayatinin hediyesini verin ve babanizdan kurtarin demek istiyorum ama siz daha iyi bilirsiniz.

Siz evlat olarak iki tarafa da sorumlusunuz.

Ihanet etse de anneniz bağı bosanma ile biter ama siz hep baba - kiz olacaksiniz.

Ihaneti etrafa duyurup annenizin gururunu rencide ettirme ihtimali de var lütfen acele karar vermeyin iyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…