Midem kaldırmıyor

healthandbreath

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
85
107
18
merhabalar herkese ben 23 yasındayim.Babamla annem kendimi bildim bileli hep problemleri olmuştur.annem hep boşanmak istemiştir ama babam buna yanaşmadığı için hala evliler.ben babamın annemi aldattığından şüpheleniyordum hep.sürekli elinde telefon oluyor ve whatsaptan birileriyle yazışıyor asla telefonunu ortaya bırakmıyor banyoya girerken bile yanına alıyordu.her neyse biz tatile gittik üçümüz babam telefonunu banyoda şarja takmış bende girdim şifresini deneye deneye buldum.açtım whatsabı Naci abi diye biri kayıtlı onunla mesajlaşmış.mesajları da bi görün babam fotoğraf atmış kadın ne kadar yakışıklısın seni çok kıskanıyorum falan yazmış öpmek istiyorum seni yazmış.babam da dudağımdan öp yazmış.kadın bi yere gitmek için babamdan izin istemiş babam gidebilirsin demiş falan ben şok.bir de çok afedersiniz kadın inek sağdım gibi bi şey yazmış babam da ben de seni sağacağım yazmış.ben bunlardı okuyunca şok geçirdim hemen numarayı ezberledim kendi telefonuma kaydettim.bi baktım Whatsap fotoğrafına bizim uzaktan bi akrabanın karısı.daha doğrusu kocası bizim akrabımızdı adam 3 sene önce öldü.kadın dul yani.3 tane oğlu var.ve küçük bi ilçede yasıyorlar kaynanasıyla oturuyor kadın nasıl dışarı çıkıyor nasıl buluşuyorlar yoksa sadece sanal mı bilmiyorum.ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum gerçekten aklım beynim almıyor.rezil etmek istiyorum bunları kimsenin yüzüne bakamasınlar istiyorum.kadını arayıp sayıp sövmek istiyorum.herkes bilsin bunların rezilliklerini oğulları yüzüne tükürsün istiyorum.babamın yüzüne seni istemiyorum demek istiyorum.ama elimde kanıt yok.eğer inkar ederlerse beni bastırırlarsa ne diyeceğim.anneme nasıl anlatacağım kafayı yemek üzereyim

Çok kötü bir durum gerçekten. Anneniz gerçekten boşanmak istiyorsa babanız yanaşmadan da boşanabilir. Destek olun. Eğer annenizin boşanmaya niyeti yoksa olay çıkarırsanız anneniz de rezil olur.

Ben olsam babama söyler ve babamdan soğurdum. Terbiyesizliğinin gizli olduğunu sanmasın.

Öfkeyle yanlış bir hareket yapıp pişman olma canım. Varsa babanın lafını dinleyeceği bir büyüğü ona meseleyi aç. Dede olur amca olur...

Gerçekten hoş bir durum değil . Ama kadınlar bu tarz durumlarda bazen hiç beklemediğiniz gibi bir tepki veriyor . Benim babamda annemi aldatmıştı bunu ben yakaladım, anneme de bir şey söylemedim ama babamla konuştum . Eğer bir kere daha görürsem söyleyeceğim dedim . Aradan belli bir zaman geçti annem kendisi yakaladı, ben 'kesin boşayacak annem seni'diyordum , 1 ay kavgaları devam etti , annem küstü müstü kavga kıyamet ,babam yalvarır derken anaaaa kadın affetti . Gerçi babamda bir kaç sene sonra rahmetli oldu (allah rahmet eylesin) ... diyeceğim şu ki ; bazen şunu yapayım da rezil ol bilmem ne diye düşünüyoruz ama öyle olmuyor . Ben olsaydım senin yerinde hem o kadınla , hem babamla konuşurdum ama anneme söylemezdim. Evlatta olsan bazen oyle bir sey oluyor ki sanki kari koca arasını sen bozmuşsun gibi bir durum içine giriyorsun . Annene yapılanı hazmetmemen çok normal , ama o zaman direkt söyleme aklına şüphe koy, kendisi yakalasın . Yani bence ;)

Gerçekten hoş bir durum değil . Ama kadınlar bu tarz durumlarda bazen hiç beklemediğiniz gibi bir tepki veriyor . Benim babamda annemi aldatmıştı bunu ben yakaladım, anneme de bir şey söylemedim ama babamla konuştum . Eğer bir kere daha görürsem söyleyeceğim dedim . Aradan belli bir zaman geçti annem kendisi yakaladı, ben 'kesin boşayacak annem seni'diyordum , 1 ay kavgaları devam etti , annem küstü müstü kavga kıyamet ,babam yalvarır derken anaaaa kadın affetti . Gerçi babamda bir kaç sene sonra rahmetli oldu (allah rahmet eylesin) ... diyeceğim şu ki ; bazen şunu yapayım da rezil ol bilmem ne diye düşünüyoruz ama öyle olmuyor . Ben olsaydım senin yerinde hem o kadınla , hem babamla konuşurdum ama anneme söylemezdim. Evlatta olsan bazen oyle bir sey oluyor ki sanki kari koca arasını sen bozmuşsun gibi bir durum içine giriyorsun . Annene yapılanı hazmetmemen çok normal , ama o zaman direkt söyleme aklına şüphe koy, kendisi yakalasın . Yani bence :KK66:
Ben o adam babalık yapsın istemiyorum artık bana yüzünü görmek istemiyorum aynı evde yaşayan istemiyorum.sevmiyorum adamı resmen tiksiniyorum

İğrençlik diz boyu. Annenizin boşanmak için babanızın iznine ihtiyacı yok.

Keşke bu kadar kurcalamasaydınız. Sizin fark ettiğinizi anneniz farketmemiştir mi sanıyorsunuz? Göz yumuyor muhtemelen

Bi söz vardır ya hani "bi babama guveniyordum onuda annemin üstünde gördüm" diye.. Bu nedir yaaa bu adamlara ne oluyo yaaa çocuk çocuk sahibi yaaa.. dudagimdan öp diyo bidee ergen gibi . Kadın inek sagdim diyo babanda bende seni sagicam diyo Ayy yüzüne her baktığımda o anlar gelir gözümün önüne. . Lütfen annenizinde gözünü açın bi şekilde. Evde bazen o kadının ismini geçirin eşi ölmüştü napti acaba kadın 3 çocuğuyla diyin bakalım tepki ne olucak. .

bende olsam ilk önce konşmaların resmini çekerdim ilerde mahkemelik olursanız diye delil olsun sonrada karıyı arar bi güzelll sektirirdim seni mahkemeye vericem derdim zinadan utanmıyormusun derdim. evlerdennn ırakkk ne hayasızlıktır bu hem kadın hem babanız çok hayasız

merhabalar herkese ben 23 yasındayim.Babamla annem kendimi bildim bileli hep problemleri olmuştur.annem hep boşanmak istemiştir ama babam buna yanaşmadığı için hala evliler.ben babamın annemi aldattığından şüpheleniyordum hep.sürekli elinde telefon oluyor ve whatsaptan birileriyle yazışıyor asla telefonunu ortaya bırakmıyor banyoya girerken bile yanına alıyordu.her neyse biz tatile gittik üçümüz babam telefonunu banyoda şarja takmış bende girdim şifresini deneye deneye buldum.açtım whatsabı Naci abi diye biri kayıtlı onunla mesajlaşmış.mesajları da bi görün babam fotoğraf atmış kadın ne kadar yakışıklısın seni çok kıskanıyorum falan yazmış öpmek istiyorum seni yazmış.babam da dudağımdan öp yazmış.kadın bi yere gitmek için babamdan izin istemiş babam gidebilirsin demiş falan ben şok.bir de çok afedersiniz kadın inek sağdım gibi bi şey yazmış babam da ben de seni sağacağım yazmış.ben bunlardı okuyunca şok geçirdim hemen numarayı ezberledim kendi telefonuma kaydettim.bi baktım Whatsap fotoğrafına bizim uzaktan bi akrabanın karısı.daha doğrusu kocası bizim akrabımızdı adam 3 sene önce öldü.kadın dul yani.3 tane oğlu var.ve küçük bi ilçede yasıyorlar kaynanasıyla oturuyor kadın nasıl dışarı çıkıyor nasıl buluşuyorlar yoksa sadece sanal mı bilmiyorum.ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum gerçekten aklım beynim almıyor.rezil etmek istiyorum bunları kimsenin yüzüne bakamasınlar istiyorum.kadını arayıp sayıp sövmek istiyorum.herkes bilsin bunların rezilliklerini oğulları yüzüne tükürsün istiyorum.babamın yüzüne seni istemiyorum demek istiyorum.ama elimde kanıt yok.eğer inkar ederlerse beni bastırırlarsa ne diyeceğim.anneme nasıl anlatacağım kafayı yemek üzereyim
çok kötü bir durum içerisindesin. ne diyeceğimi şaşırdım. bence anneye söylerseniz üzülmezmi?

Teknoloji bizim ülkemize iyi gelmedi bu kaçıncı aynı konuda başlık...
Bence direkt kadını arayıp kimliğini söylemeden tehdit et. Numaranı dağıtırım de ya da ailene söylerim de. Çocuk sahibi kadın, utanır ya da korkar vazgeçer.

Teknoloji bizim ülkemize iyi gelmedi bu kaçıncı aynı konuda başlık...
Bence direkt kadını arayıp kimliğini söylemeden tehdit et. Numaranı dağıtırım de ya da ailene söylerim de. Çocuk sahibi kadın, utanır ya da korkar vazgeçer.
Ben bu olay gizli kalmasın rezil olsunlar yüzüme bakacak yüzü olmasın istiyorum.şey nasıl fikir peki.kadını arayıp ses kaydını açıp Eğer bana her şeyi anlatmazsan oğullarına kaynanana anlatacağım diyip her şeyi dinlemek(tabi anlatırsa) bi yandan da kayıt almak . Elimde kanıt da olur hem.

babanızın telefonunu karıştırmaya hakkınız yok, 23 yaşındasınız, bunları bilmeniz gerekir.

babanızın bu yaptığını kabul etmek zorunda da değilsiniz, hatta babalıktan red bile edebilirsiniz.

Ama sanmayın ki anneniz sizin yanınızda olacak. Sizin bu iki dakikada çözdüğünüz meseleyi annenizin bilmiyor olması çok muhtemel değil. Anneniz kim olduğunu bilmese bile aldatıldığını biliyordur ve göz yumuyordur.

Yine de sizin yerinizde olsam anneme anlatırdım, babama da annemi aldattığını bildiğimi söylerdim. Ve bu pisliğinize beni bulaştırmayın der çeker giderdim. Annem boşanırsa desteğimi görür, babam pişmanlık gösterirse ona da kapımı kapatmazdım sanırım.

Back
X