- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Bulantıyı hiç birsey geçirmez. İlaçlar hafif fayda sağlar oda elinde yoktur sanırım.
Önce yoğurt ye. Belli ki dokunmuş.
Sonra da nane limon demle. Bulantiya birebir.
Evde varsa az zencefilde ekle.
Geçmiş olsun.
Yoğurdu geçen yıl ameliyat olduğumda narkozun etkisiyle midem bulanınca yemiştim.bulantıyı almıyor kusturuyor bayağı
Her zaman ayaklı eczaneyim. Rennie çiğneme tableti ve bulantı ilacıyla dolaşırım çünkü en nefret ettiğim şeydir, sürekli midem ağzımda gezerim ben kıldan tüyden her şeyden bi öğürme alır. Lokma bir şey yiyemem. Ancak biraz tuzlu ayran çubuk kraker bi de mide ilaçları. Buz emmek de iyi geliyor diye duymuştum
Hem ishal hem bulantı varsa ben acile gidiyorum hiçbir şey yemedim su bile içemiyorum diyorum serum takıyorlar. Yoksa ilaç verip göndermeye çalışıyorlar da ilaç geç etki ediyor ne yapayım elden ayaktan düşüyorumBende fenayim midem bulanik fast foodan tum yaglilardan tiksindim doktor mikrobik isahl dedi antibiyotikte kar etmiyo nane limon vb onlar jep geçici cozum oldu su gibi degilde yedigim yaramamis gibi bi ishal eşlik ediyo. Bugün transferde oldum ama gözümü karartip ishal icin olan antibiyotigi ictim hala gecmemis isahl gaz desem mide bağırsakta girla çıkarması zor ve olum gibi ikinmakta istemiyorum bu durum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?