midem kötü yardım lütfeeennn:(

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Konum taşınmasın lütfen çabuk cevap almam gerektiği için buraya açtım.
Merhaba ablalarım iyi geceler benim bu gece midem bulanıyor yatamadım bulantıdan cips yedim yağlıydı bir de cipsten biraz sonra kahve içtim acaba ondan mıı??
Ne iyi gelir bana kusmak kesinlikle istemiyorum nefret ederim bulantıyı ne geçirir ne rahatlatır beni?

Bulantıyı hiç birsey geçirmez. İlaçlar hafif fayda sağlar oda elinde yoktur sanırım.

Kabuksuz elma, kabuksuz salatalık yada zencefil çayı. Bunlardan birini tüket ve uyumaya çalış

Bas agrisina mide bulantisi eslik ettiginde ve yedigim her seyi cikarttigimda sekerli yogurt iyi geliyor mideme, bulantiyi kesiyor.

Bende rahatsizim biraz, mide bulantisi, bas donmesi, vs karnim agriyor.. galiba ortalikta virus var..

Canım benim mideye iki zararlı şey yemişsin. .
Bal ye yada süt iç . .
Geçmiş olsun. .
Gastrit gibi sanki. .
Dikkat et yediklerin hafif olsun. .

Gastrit ,bende yagli kizartma vs yiyemem,kus rahatla usdtune naneli bisiler ic,naneli seker vs bile olurv,gundfuz eczaneden gaviscon alirsin

Gastrit gibi birşeyse bana kuru ve yağsız şeyler yemek iyi geliyor. Galeta gibi, etimek gibi birşeyler. Midenin asitini azaltıyor belki. Ama herkesin yapısı başka. Yarar görür müsün bilmem. Geçmiş olsun

Naneli sakiz varsa cigne.
Soda icebilirsin.
Zencefil de bulantiya iyi gelir. Evde bitki cayi varsa limon zencefil ondan ic.
Sut mut yani ben hic icemem,normalde bulandirir ve midemi kotulestirir iyce..
Ay ne biliym,bulantin varken birseyler yiyip icebilcek misn :/

Önce yoğurt ye. Belli ki dokunmuş.

Sonra da nane limon demle. Bulantiya birebir.
Evde varsa az zencefilde ekle.

Geçmiş olsun.

Yoğurdu geçen yıl ameliyat olduğumda narkozun etkisiyle midem bulanınca yemiştim.bulantıyı almıyor kusturuyor bayağı

Eğer vücudu olumsuz etkileyen bir şey varsa evet kusturabilir ki bu çok iyi olur.

Istifra etmekten kacinmamak lazım. Vücut zehirlenince etkisini böyle gösterir.

Her zaman ayaklı eczaneyim. Rennie çiğneme tableti ve bulantı ilacıyla dolaşırım çünkü en nefret ettiğim şeydir, sürekli midem ağzımda gezerim ben kıldan tüyden her şeyden bi öğürme alır. Lokma bir şey yiyemem. Ancak biraz tuzlu ayran çubuk kraker bi de mide ilaçları. Buz emmek de iyi geliyor diye duymuştum

bende bir gastrit hastası olarak Rennie diyecektim.. böyle durumlarda birebir..

Bende fenayim midem bulanik fast foodan tum yaglilardan tiksindim doktor mikrobik isahl dedi antibiyotikte kar etmiyo nane limon vb onlar jep geçici cozum oldu su gibi degilde yedigim yaramamis gibi bi ishal eşlik ediyo. Bugün transferde oldum ama gözümü karartip ishal icin olan antibiyotigi ictim hala gecmemis isahl gaz desem mide bağırsakta girla çıkarması zor ve olum gibi ikinmakta istemiyorum bu durum da

Hem ishal hem bulantı varsa ben acile gidiyorum hiçbir şey yemedim su bile içemiyorum diyorum serum takıyorlar. Yoksa ilaç verip göndermeye çalışıyorlar da ilaç geç etki ediyor ne yapayım elden ayaktan düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…