Midemi bulandıran bir derdim var!

• Konu Sahibi Konu Sahibi pea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinuzit ameliyati annem de oldu ama hic bir fark yok yine geniz akintisi varmis... Doktor bana da disardan hic belli olmasa da icten kucuk bi egrilik var sinuzit ameliyati olmalisin dedi sizce deger mi fikir verirseniz ne iyi olur...

Eczanelerden sinüs rince isimli burun ve sinüsleri temizlemek için satılan solüsyonu almanızı tavsiye ederim..bana gerçekten çok faydası oldu.

benim geniz akıntım o kadar uzun süredir var ki herkeste olan normal bir durum zannediyordum, ta ki bu yaz geçmeyen burun akıntısı ile doktora gidinceye kadar. filmde çıktı ki sol taraftaki sinüslerim tamamen doluymuş. antibiyotik verdi ama kesin çözüm olmadığı için hiç bulaşmadım. çok sorun çıkarırsa kullanırım diye aldım köşede duruyor. okyanus suyu diye satılan spreylerle idare ediyorum ben.

Arkadaşımız güzel bir noktaya değinmiş :)
Yalnız 'Meyan Balı' olucak aktarlarda satılır reçine gibi sert siyah bir yapısı vardır,küçük bir parça koparılır(nohut büyüklüğünde),kupaya koyduğumuz sıcak su içinde eritilir..
Kola nın tadını alıcaksın çünkü kola yapımında kullanılır..
Bütün bahsettiğin balgamı akıntıyı söker atar bizzat kullanıyorum..
Not:Orta ve iç kulak akıntın olabilir tespitlerime göre doktora görünmeni öneririm mide bulantısı,baş dönmesi,ve bahsettiğin akıntıları yapar orta kulak..
Geçmiş olsun...:)

mide bulantısı kulak kaynaklı değil sanırım arkadaşın, tiksintiden falan olmalı. Bende de bu aralar var. Çıkaramıyorum ben hemen midem bulanıyor hata kustum kaç kere. O yüzden ben de yutmak zorunda kalıyorum. Bulandırdım heralde midenizi :D Arkadaşı iyi anlıyorum. Pis havalardan olabilir ya da solunum yollarının tam olarak açık olmaması. Benim de burnumda polip var. Nefes alamıyorum sağlıklı bir şekilde. Burnuma su çektiğim gibi de hemen sinüzit oluyorum. Kulak burun boğazdan birinde aksilik olsun hepsi etkileniyor. Yıllardır çekiyorum. O polip alınsa rahatlayacağım ya, üşeniyorum işte. Çok geçmiş olsun. Yalnız olmadığını bil :)

benim geniz akıntım o kadar uzun süredir var ki herkeste olan normal bir durum zannediyordum, ta ki bu yaz geçmeyen burun akıntısı ile doktora gidinceye kadar. filmde çıktı ki sol taraftaki sinüslerim tamamen doluymuş. antibiyotik verdi ama kesin çözüm olmadığı için hiç bulaşmadım. çok sorun çıkarırsa kullanırım diye aldım köşede duruyor. okyanus suyu diye satılan spreylerle idare ediyorum ben.

Küçük kardeşim da kullanmıştı. İyi gelmişti ona. Zararı yok sadece fizyolojik tuzlu su. Temiz kalınca burun, haliyle mukus salgılanmıyor. İbrahim Saraçoğlunun kürü vardı papatyayla yapılan. İyi geliyor. Denemeni tavsiye ederim. Sitesinde yazıyor kullanım şekli.

Arkadaşta söylemiş bende tavsiye ederim sinüs rinse burun yıkama
ciddi faydasını gördüm

Back
X