Midemi üşüttüm

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar midemi üşütmüşüm çok ağrım var. Emziriyorum ilaç da alamam. Nane sütü azaltır yazıyor her yerde, nane limon da içemiyorum. Başka ne iyi gelir? Ne yapayım?

Nane sütü mü azaltırmış ilginç. Sıcak süt için, benim mideme iyi gelir hep. Sanırım sütü falan azaltmaz süt içmek.

Gecmis olsun. Ayaklarina sicak su tutabilirsin, sonra corap giy ayak bileklerini kapatsin, patik de olur. Ince bir salin ya da tulbent falan varsa karnina sar, pijamani da ustune giy. Sonracigima, mide usutmesi ishal yaparsa eger haslanmis patates ye azicik tuzlayip, bir de bol su ic. Bildigimiz siyah cay da ishale iyi gelir.

3 gündür çekiyorum. Kuru çay yedirdiler, patates haşladım, kuru kahve yedim, gazoz içtim. Sonra benim mide daha çok bozuldu :KK70:

En son nasıl geçti derseniz patatese bağlıyorum çünkü 4 kere yaptım 3er patates haşlaması sanırım o iyi geldi. Ay dur bunlar diare içindi sanırım :/

Nane sütü mü azaltırmış ilginç. Sıcak süt için, benim mideme iyi gelir hep. Sanırım sütü falan azaltmaz süt içmek.

Valla ben internetin yalancısıyım nane konusunda. Süt de içemem inek sütü bebekte gaz yapar diye yazıyor.

Yanma yapiyorsa zeytin cekirdegi yut ben gecen gun acillik oldum imdadima zeytin cekirdegi yetisti :) kac yildir denerim..mide asitini emerek midede parcalaniyor korkma

Kuru kahve üstüne limon,çubuk kraker, patates veya kola

Sıcak tut en iyisi.
Geçmiş olsun.
Mideniz bozukmu sadece agrımı var ?

kızlar midemi üşütmüşüm çok ağrım var. Emziriyorum ilaç da alamam. Nane sütü azaltır yazıyor her yerde, nane limon da içemiyorum. Başka ne iyi gelir? Ne yapayım?
Annem keskin bir şeker şerbeti yapardı, anında düzelirdim. Bir dene istersen. Ama bardağın neredeyse çeyreği şeker olacak.

Back
X