Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ihlamur adacayi icebilirsiniz.kızlar midemi üşütmüşüm çok ağrım var. Emziriyorum ilaç da alamam. Nane sütü azaltır yazıyor her yerde, nane limon da içemiyorum. Başka ne iyi gelir? Ne yapayım?
Nane sütü mü azaltırmış ilginç. Sıcak süt için, benim mideme iyi gelir hep. Sanırım sütü falan azaltmaz süt içmek.
Mide icin artik sutu onermiyor doktorlar asit yapiyormus.Nane sütü mü azaltırmış ilginç. Sıcak süt için, benim mideme iyi gelir hep. Sanırım sütü falan azaltmaz süt içmek.
Mide icin artik sutu onermiyor doktorlar asit yapiyormus.
Valla ben internetin yalancısıyım nane konusunda. Süt de içemem inek sütü bebekte gaz yapar diye yazıyor.
Adacayıda sütü azaltırIhlamur adacayi icebilirsiniz.
Sıcak tut en iyisi.
Geçmiş olsun.
Mideniz bozukmu sadece agrımı var ?
Haşlanmış Patates ye en iyisi.Midem bozuk ve çok ağrım var
Annem keskin bir şeker şerbeti yapardı, anında düzelirdim. Bir dene istersen. Ama bardağın neredeyse çeyreği şeker olacak.kızlar midemi üşütmüşüm çok ağrım var. Emziriyorum ilaç da alamam. Nane sütü azaltır yazıyor her yerde, nane limon da içemiyorum. Başka ne iyi gelir? Ne yapayım?
Banada iyi geliyorHadi ya benim midemi çok rahatlatıyordu. Doğrudur bilemiyorum. :)