- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi begonvillll
Uçuşuyor. Oruçtan hep bunlar. İftarda sıcak çorbayı kelebeklerin üzerine doğru boşaltınca geçiyor şükür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıl flört sonrası evlilikte 3. senemiz hala çok ama çok severim aynı heyecan bende var eşimi bilmiyorum tabi ama hali tavrı çok belli ediyor var olduğunu. hem ofisimiz de aynı yani gün boyu birbirimizi görsek de akşam görmeyince kötü oluruz mesela. bunu diri tutmak için ben ona flört zamanımdaki kadar ilgi ve alaka gösterdim hep. yapılanlar da karşılıksız kalmıyor tabi o da aynı ilgiyi devam ettirdi. e o ilgiye bir de ikiz prenseslerimiz eklendi ev iyice şenlendi şükür :) en önemli şey karşındakine değer vermek.Uzun zamandır bir ilişkim var, yıl sonunda inşallah isteme,söz vs olacak. Gerçekten çok değer veriyorum, çok seviyorum ve en mühimi birbirimize gerçekten saygılı oluşumuz. Ki en en en mühimi benim için saygı..
Her haftasonu görüşüyoruz, yemek yiyoruz biraz dolaşıyoruz kahve çay muhabbet..Ama sanki bir şeyler mi eksik.. gibi bir his içimde. Her şey aynılaştığı için böyle düşünüyorum sanki.
Evliliğinizi ya da sevgilinizle olan ilişkinizi nasıl canlı tutuyorsunuz?
Çok sevseniz de,çok değer verseniz de sanki her şey iyice monotonlaşıyor gibi geliyor mu?
Böyle kalpte iki kıpırtı,mide de kelebekler:) Bu hisleri hala yaşıyor musunuz?
Yaşıyorsanız neler yapıyorsunuz da başarıyorsunuz?:) Çok merak ediyorum,fikirleriniz epey değerli benim için..
Eki Görüntüle 2273213 :)))
Eşimle 2012den beri beraberiz 2017ocaktan beri evliyiz ve ben hala işten gelmesini heyecanla bekliyorum o gelmeden sofrasını hazır ediyorum sabahları işe gideceği için üzülüyorum.. Ne biliyim bir hafta sonu bi arkadaşıyla 2saat gezmeye çıksın onsuz canım sıkılıyor o da zaten genelde ona izin verdiğim 2saati doldurmaz 1saate gelir eve.Uzun zamandır bir ilişkim var, yıl sonunda inşallah isteme,söz vs olacak. Gerçekten çok değer veriyorum, çok seviyorum ve en mühimi birbirimize gerçekten saygılı oluşumuz. Ki en en en mühimi benim için saygı..
Her haftasonu görüşüyoruz, yemek yiyoruz biraz dolaşıyoruz kahve çay muhabbet..Ama sanki bir şeyler mi eksik.. gibi bir his içimde. Her şey aynılaştığı için böyle düşünüyorum sanki.
Çok sevseniz de,çok değer verseniz de sanki her şey iyice monotonlaşıyor gibi geliyor mu?
Yaşıyorsanız neler yapıyorsunuz da başarıyorsunuz?:) Çok merak ediyorum,fikirleriniz epey değerli benim için..
Uzun zamandır bir ilişkim var, yıl sonunda inşallah isteme,söz vs olacak. Gerçekten çok değer veriyorum, çok seviyorum ve en mühimi birbirimize gerçekten saygılı oluşumuz. Ki en en en mühimi benim için saygı..
Yok anam biz o kelebegi yedik ictik sindirdik hatta mictik bile afedersinkalmadi kelebek melebek
İşte kabızlık olunca mıçamıyorsun da içinde kalıyor sinir yapıyor sonra. Benim ruhumda basur çıktı mesela. Kabar kabar hep ahsjsjs.
5 senedir hala mükemmel bir uyumumuz heyecanımız vardır, çok şükür.
Benim ki benden biraz donukluk görsün telaşa düşer, korkar bende bir şeyler bitti diye
Ne biliyim bir kadın kapıyı açarken hala heyecanlanıyor olabilmeli bence, karşıda ki adam bunu sağlamalı....
Genellikle sevgililik,nişanlılık döneminde oluyor,tabi evlilikte de olanlar vardır ama sayıca az olduğunu düşünüyorum.En güzel dönemler nişanlılık dönemleri benceUzun zamandır bir ilişkim var, yıl sonunda inşallah isteme,söz vs olacak. Gerçekten çok değer veriyorum, çok seviyorum ve en mühimi birbirimize gerçekten saygılı oluşumuz. Ki en en en mühimi benim için saygı..