• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midenizde kelebekler uçuşuyor mu?:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2. yılım dolmak üzere. Göreceğim diye heyecanlanırım. Etrafımdakiler diyor ki siz birbirinizi görünce, birbirinizle telefonda konuşurken bile gözleriniz parlıyor. Kelebekler uçuşuyor diyebilirim yani :)) Bakalım evlenince ne olacak :D

9 yıldır birlikteyiz nişanlıyım ve hale geleceğini ve buluşacağımızı düşündükçe heyecandan yerimde duramıyorum. Bazen görüşmeden bir gün önce uykum kaçıyor heyecandan. Görüştüğümüz her gün en güzel günümüz oluyor. Belki bizim aramızdakilerin hep canlı kalmasının sebebi uzaklık ve özlem de olabilir ama heyecanlanmayı seviyorum

Vallahi benim mide kelebeklerinin ömrü 1 gün değilmiş, hala sapasağlam uçuşuyorlar:KK73: 7 senedir birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz. Tüm günüm işten gelmesini beklemekle geçiyor, son 1 saat kala sabırsızlanmaya başlıyorum, iftarı bekler gibi bekliyorum adamı yani :KK70: Öyle çok seviyorum ki onu kelimelerle anlatamam. Çok çok çok seviyorum :oops:

Kelebek falan ucusmuyor, su konuda hala kelebek ucusuyor diyenlerden de hic gercek hayatta rastlamadim.
Zaten bilimsel olarak da mumkun degil.
O kelebek ucusmasinin surekli olmasini istiyorsan surekli partner degistirmen lazim.
Evlilik dusunuyorsan birak bu ucusma isini sevgiye saygiya ve merhamete odaklan.

Vallahi benim mide kelebeklerinin ömrü 1 gün değilmiş, hala sapasağlam uçuşuyorlar:KK73: 7 senedir birlikteyiz, 4 yıldır evliyiz. Tüm günüm işten gelmesini beklemekle geçiyor, son 1 saat kala sabırsızlanmaya başlıyorum, iftarı bekler gibi bekliyorum adamı yani :KK70: Öyle çok seviyorum ki onu kelimelerle anlatamam. Çok çok çok seviyorum :oops:
Maşallah size

Evet biz evde iki kişi bir balık bir de bi sürü mide kelebeğiyle yaşıyoruz, inşallah ömrümüzün sonuma kadar da böyle olur, bi sene olcak evleneli ne bakmaya ne koklamaya doyamam hala, göreceğim tek insan olsun yine sıkılmam balımdan♥️ 🧿

Bence olan durum sadece gelecek kaygısı. Hani böyle şeyler yaklaşınca insan bir tedirgin oluyor. :)

Evlenince ölüyo o kelebekler cins cins huyları çıkıyor ortaya
Neyse inşallah sizin kelebekler çok Yaşar :))

Eşime çok aşık olmuştum.
Yani bilmiyorum ki.
Heyecanlanıyorum gözlerine bakınca.
Yani eskisi gibi aşk,heyecan çok olmasa da,
Sevdalıyım kocama.
Saygının olduğu yerde,
Herşey güzeldir.

Nasıl oluyor o anlatsanıza biraz. Kapıyı açarken elindeki poşetin muhtevasına heyecanlanıyorum ben daha çok. Antep fıstığı falan almışsa aşırı heyecan oluyor. Ekmek varsa heyecan bitiyor falan.
Ya şaka mıııııııı hahah:KK53:
Bütün gün görmüyorsunuz sonuçta , akşam insan heyecanlanmaz mı yav :KK45:
Adamda etken ama ya, adamda bitiyor çoğu şey.

O başarılıcak bir şey degil. Kendiliğinden olursa olur; olmazsa olmaz. Bulusmaya giderken; telefon çaldığında, buluşma zamanı ilk gördüğünde; gelmesini beklerken, mesajlaşırken, sana sarıldığında, öptüğünde, elini tuttugunda amaaan dünya yansın ne olcak moduna girersin

Kocamla sevgiliyken bazı yazdıklarını ekran görüntüsü almışım. Ölüyodum bitiyodum şimdi okuyunca yoh anam yapıp geçiyorum 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X