Yok sürekli sac çıkmıyor tabi ki ama çıktığı zaman verdiğim tepkileri insanlar abartı buluyor.Yemekten çıkan saçtan mide bulanması çok normal. Ama anlayamadığım sürekli saç mı çıkıyor yemeklerden ?
Ben mesela yemek yaparken çok dikkat ederim mutlaka saçımı toplar sararım.
Nerde çıktığına bagli. Disarda çıkarsa ben de kusmasam da o yemege devam edemem. Ama atiyorum annemin saçı ciktiysa rahatsiz olmam.
Bana gore yarim saat kusacak bir durum degil ama sizin icin oyleyse kimseyi ilgilendirmez.
Ben de kötü kokudan cok etkilenirim mesela. Ogurmekten helak olurum, baskasini hic etkilemez. Reflekslerimizle ilgili.
Benim için de kimin saçı olduğu önemli hakikaten:)
Saçın temiz olduğundan emin olmam lazim.
Kendi saçım ciksa mesela ooo immm enfes diye yardiririm agsgsgsh
ben de çok tiksinirimSelam kızlar,küçük bir derdim var.
Bilirsiniz hepimiz belirli şeylerden tiksiniriz ve midemizi bulantidan alt üst eder.
Benimki de saç ve kıl..
Yemekten sac çıksın yarim saat mide bulantısı öğürmekten canım çıkar.O yemegi bi daha asla yiyemem.Bazi insanlar saci cikartip yemege devam ederler hic etkilenmezler.
Bazi yakinlarim bu konuyu abarttigimi dusunuyor b.ku yok bağırsağı yok neyinden bu kadar tiksiniyorsun derler.
Kendime engel olamiyorum anında kusma girişimleri vs gözümden yas gelesiye kadar bu devam ediyor.
Bunun bi cozumu yok mudur bu kadar hassas olmak igrenmek normal midir?
Saçın temiz olduğundan emin olmam lazim.
Kendi saçım ciksa mesela ooo immm enfes diye yardiririm agsgsgsh
Nasıl yani?Bende diş fırçalarken kusarım .
Yapı meselesı
Hay klavyeni öpemOta moka da konu acilir oldu burda. Yemekte sac cikti midem bulandi bu normal mi diye konu mu acilir ya. Herkesin az bucuk midesi bulanir iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?