Midesi bulanicaklar lütfen okumasin

Yemekten saç çıkmasi igrenc. Kendi sacimsa problem etmem ama igrenc gelen şeylerde kusma ve mide bulantisi yaşamiyorum hic sadece igreniyorum okadar.

Nasıl yani?
Günde 2 defa kusuyor musun?
Anoreksiya bu
Sabah ve akşam genellikle kusarım .
Kaç kere doktora gittim diş fırçamı küçülltüler köpürmeyen diş macunu kullanıyorum suan daha aza indirgedik .
Anoreksiyayla uzaktan yakından alakam oldugunu sanmıyorum :))
Kendımı bıldım bılelı 52 kiloyum :))

Bundan kurtulmanın bir yolu varsa bana da söyleyin lütfen ,bırakın kıl çıkmasını biri kıl saç dese sofra da kalkar giderim o derece

Birgun arkadsimda patates salatasi yerken agzima geldi sac cikarmaya calistikca uzuyor allhim ne uzun sac. En sonunda istifar etmisdim gozler felan kipkirmizi oldu hani sac benimde degil ev sahibinin ama elimde degil inanin. İlk kez ogun istifzr etmisdim. Normeldd olsa alirim cope atarim sonra ne o yemegi yerim ne baska yemegi. Esim benden daha kotu. Kahvaltida gorduyse aksama kadar hic bisi yiyemez. Birgun kirmizimercimek corbasindan sac cikmis annesinn saci biz daha evli degiliz hala o corbayi icmez. Ben normalde acigim ama yemek yparken hem bone hem esarp takiyorum bin sukur daha sac cikmadi y9ksa esim burnumdan getirirdi

Ota moka da konu acilir oldu burda. Yemekte sac cikti midem bulandi bu normal mi diye konu mu acilir ya. Herkesin az bucuk midesi bulanir iste.
Önce iyice okuyup algilasaydiniz ondan sonra cevap verseydeniz keşke aşırı hassasiyetim var yarim saat istifra etmeye kalkiyorum bi çözümü var midir acaba akil almak amaciyla açtım.Ki algıları açık arkadaslarim ne demek istedigimi anlamış sagolsunlar.Sen ve gonderini beğenen şakşakcilar hariç..
Ee fena mi oldu bak sacma buldugun konum sayesinde iki uç beğeni Fazla kaptin hadi yine iyisin:)

Ablamın işyerinde yemekten tırtıl çıktı dolmadan. Kıl ne ki. Ben yurtta kalırken böcek çıktı. 6-7 ay önce yemek siparişi verdim içinden kıl çıktı. Yemek şirketinin Facebook’una yazdım ki rezil olsunlar. Artık kimseden bir şey yemek istemiyorum

Malesef bende öyleyim,evde tek başıma yaptığım yemekten kendi saçım çıksa yiyemem çıkarırım,öffff düşününce bile insanın içi kalkıyor.
Bunu yenmeniz çok zor,bir ara ıspanak yemeğine doyamıyordum okadar seviyordum.Bir çıktı,iki çıktı dahada yiyemedim.
Hala daha binde bir yesemde hep çıkacak gibi geliyor.
Bende başkası yerken onda çıksa,o zamanda başlıyor öğürtü.Hele devam ederse yemeğe o sofradada oturamam.

Ciktigi ani surekli dusunup gozunuzde canlandiriyor musunuz..
Tepki vermeniz normal de baya uzun suruyormus.

İşte bu ben

Bende öyleyim saçtan kıldan midem fena bulanır ama en en kötüsü benim icin kirpik çıkmıştı yemeğimden onu hic unutamiyorum kendimi tuvalete zor attim kusmak için. Kikirdaktanda çok kötü midem bulanir Bu arada benimde dış fırçalarken midem bulanır sürekli fircaladigim halde H E niye bende bilmiyorum. Bi arkadaşıma anlattım hamilelikte olmuş ondada :/

Benimde birinin midesi bulanınca kusunca midem bulanır.Saç çıkma olayı birkez oldu çıkarıp devam ettim sevdiğim biri diye başkası olsa devam etmeyebilirdim.

oldukça normal kimin ağzına gelse öğürür. görünce öğüren sayısı azdır belki ama agza gelince %100 yakın öğürme ile sonuçlanır. siz oldukça normalsiniz. ben eskiden bırak tabağımdakine devam etmeye o tenceredeki yemeği ağzıma dahi sürmezdim. şimdi sadece tabağımdakini döküp tencereden yenisini alabiliyorum ama bu sadece benim evim için geçerli. kayınvalidemin çok saçı dökülür. sık sıkta yemeklerde çıkar ilk tecrübem yaprak sarması olmuştu. bir aldım kıl çıktı ikinciye uzandım kıl çıktı üçüncü derken artık en sonunda dayanamadım anne saçınlamı sardın bu ne Allah aşkına dedim. o gün canım o kadar çok sarma istemişti ki ama yok yalan olmuştu. nedense hep beni bulur birde öyle şeyler masada o gün 10 a yakın kişi var ama sadece bana denk geldi bu durum 3 te 3 yani. marka vermeyeceğim paketli bir ürünün kek tarzı birşey ısırmamla arasında gördüğümde simsayah bir kıldır. o yüzden herkese söylerim bir yere yemek yemeğe gidecekseniz benle gidin diye. öyle bir bahtım var. hatta ve hatta çok ünlü bir sucuk markasının içinden cam çıkarmışlığım bile vardır o derece.

Benimde kötü kokuya anında bunaltı gelir hatta bayılırım

Kız ben bıldıgın sakatatçıyım :)
Kıkırdak kemık ne varsa sıyıyırım :))
Kendıı yemeğimden kıl çıkarsa yerım .
Başkasından çıkarsa usulca o yemegı bırakırım :))
Ama gel gelelim diş fırçalamada her gun evden ağlaya ağlaya çıkıyorum .
Yokk çaresı yookkk .
Ramazan aylarında işte 10 dk var ezanın okunamasına ben sahura kusarak giriyorum Eşim bağırıyo hadı kızz 2 dk kaldı çabuk su iç diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…