Sabah ve akşam genellikle kusarım .Nasıl yani?
Günde 2 defa kusuyor musun?
Anoreksiya bu
Bundan kurtulmanın bir yolu varsa bana da söyleyin lütfen ,bırakın kıl çıkmasını biri kıl saç dese sofra da kalkar giderim o dereceSelam kızlar,küçük bir derdim var.
Bilirsiniz hepimiz belirli şeylerden tiksiniriz ve midemizi bulantidan alt üst eder.
Benimki de saç ve kıl..
Yemekten sac çıksın yarim saat mide bulantısı öğürmekten canım çıkar.O yemegi bi daha asla yiyemem.Bazi insanlar saci cikartip yemege devam ederler hic etkilenmezler.
Bazi yakinlarim bu konuyu abarttigimi dusunuyor b.ku yok bağırsağı yok neyinden bu kadar tiksiniyorsun derler.
Kendime engel olamiyorum anında kusma girişimleri vs gözümden yas gelesiye kadar bu devam ediyor.
Bunun bi cozumu yok mudur bu kadar hassas olmak igrenmek normal midir?
Önce iyice okuyup algilasaydiniz ondan sonra cevap verseydeniz keşke aşırı hassasiyetim var yarim saat istifra etmeye kalkiyorum bi çözümü var midir acaba akil almak amaciyla açtım.Ki algıları açık arkadaslarim ne demek istedigimi anlamış sagolsunlar.Sen ve gonderini beğenen şakşakcilar hariç..Ota moka da konu acilir oldu burda. Yemekte sac cikti midem bulandi bu normal mi diye konu mu acilir ya. Herkesin az bucuk midesi bulanir iste.
Ablamın işyerinde yemekten tırtıl çıktı dolmadan. Kıl ne ki. Ben yurtta kalırken böcek çıktı. 6-7 ay önce yemek siparişi verdim içinden kıl çıktı. Yemek şirketinin Facebook’una yazdım ki rezil olsunlar. Artık kimseden bir şey yemek istemiyorumSelam kızlar,küçük bir derdim var.
Bilirsiniz hepimiz belirli şeylerden tiksiniriz ve midemizi bulantidan alt üst eder.
Benimki de saç ve kıl..
Yemekten sac çıksın yarim saat mide bulantısı öğürmekten canım çıkar.O yemegi bi daha asla yiyemem.Bazi insanlar saci cikartip yemege devam ederler hic etkilenmezler.
Bazi yakinlarim bu konuyu abarttigimi dusunuyor b.ku yok bağırsağı yok neyinden bu kadar tiksiniyorsun derler.
Kendime engel olamiyorum anında kusma girişimleri vs gözümden yas gelesiye kadar bu devam ediyor.
İşte bu benNerde çıktığına bagli. Disarda çıkarsa ben de kusmasam da o yemege devam edemem. Ama atiyorum annemin saçı ciktiysa rahatsiz olmam.
Bana gore yarim saat kusacak bir durum degil ama sizin icin oyleyse kimseyi ilgilendirmez.
Ben de kötü kokudan cok etkilenirim mesela. Ogurmekten helak olurum, baskasini hic etkilemez. Reflekslerimizle ilgili.
Benimde birinin midesi bulanınca kusunca midem bulanır.Saç çıkma olayı birkez oldu çıkarıp devam ettim sevdiğim biri diye başkası olsa devam etmeyebilirdim.Selam kızlar,küçük bir derdim var.
Benimki de saç ve kıl..
oldukça normal kimin ağzına gelse öğürür. görünce öğüren sayısı azdır belki ama agza gelince %100 yakın öğürme ile sonuçlanır. siz oldukça normalsiniz. ben eskiden bırak tabağımdakine devam etmeye o tenceredeki yemeği ağzıma dahi sürmezdim. şimdi sadece tabağımdakini döküp tencereden yenisini alabiliyorum ama bu sadece benim evim için geçerli. kayınvalidemin çok saçı dökülür. sık sıkta yemeklerde çıkar ilk tecrübem yaprak sarması olmuştu. bir aldım kıl çıktı ikinciye uzandım kıl çıktı üçüncü derken artık en sonunda dayanamadım anne saçınlamı sardın bu ne Allah aşkına dedim. o gün canım o kadar çok sarma istemişti ki ama yok yalan olmuştu. nedense hep beni bulur birde öyle şeyler masada o gün 10 a yakın kişi var ama sadece bana denk geldi bu durum 3 te 3 yani. marka vermeyeceğim paketli bir ürünün kek tarzı birşey ısırmamla arasında gördüğümde simsayah bir kıldır. o yüzden herkese söylerim bir yere yemek yemeğe gidecekseniz benle gidin diye. öyle bir bahtım var. hatta ve hatta çok ünlü bir sucuk markasının içinden cam çıkarmışlığım bile vardır o derece.Selam kızlar,küçük bir derdim var.
Benimki de saç ve kıl..
Saçın temiz olduğundan emin olmam lazim.
Kendi saçım ciksa mesela ooo immm enfes diye yardiririm agsgsgsh
Kız ben bıldıgın sakatatçıyım :)Bende öyleyim saçtan kıldan midem fena bulanır ama en en kötüsü benim icin kirpik çıkmıştı yemeğimden onu hic unutamiyorumkendimi tuvalete zor attim kusmak için. Kikirdaktanda çok kötü midem bulanir Bu arada benimde dış fırçalarken midem bulanır sürekli fircaladigim halde H E niye bende bilmiyorum. Bi arkadaşıma anlattım hamilelikte olmuş ondada :/
Günde 3 kere kusuyormusunBende diş fırçalarken kusarım .
Yapı meselesı
2 kere fırçalıyorum ve evet neden bu kdr şook oldugunuz anlamıyorum kiGünde 3 kere kusuyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?