Midesi bulanicaklar lütfen okumasin

beni çok etkilemez de yani insanın başına çok sık gelen bi durum değil. yakınların nerden biliyo da bunun muhabbetini ediyo ki?

Yemeklerinizden sürekli mi saç çıkıyor da bunu bu kadar dert ettiniz anlayamadım neyin derdi bu. Size göre anormal olan başkasına normal olabilir bu herşeyde böyledir tiksinmeyen insanlarda aman canım ne var diyebilirler ama bu çok sık karşılaşılan bir durum değil genelde o yüzden bu kadar takmanıza gerek yok bende iğrenirim. Ben iğreniyorum yapı meselesi der geçersiniz. Yakınlarınızın yaptığı yemeklerden mi çıkıyor da bu muhabbet dönüyor

benim eşimde yemekte ki mesela pırasa bile içindeki zar bazen inceleşiyor ya pişerken onu bile kıl olarak algılar ve gider lavabo da öğürür gerçek saçta denk gelse gene öğürür benimde mesela onun öğürmesinden midem bulanır içim dışıma çıkar sesini duymasam bile midesinin bulandığını anlamam yetiyor

Eşim de öyle asla yemez yemeğin içinde değil sofranın bi kenarında olsada yemez
Ben de çok dikkat ederim ama evde 2kızım var küçükler ve saçlarıyla oynuyolar ister istemez
Kendiminki olsa takmam belki ama bende kötü olurum midem çok hassas istemsiz öğürürüm yani

Nerde ciktigina gore tepkim degisir disarda cikmasi kabul edilmez ama aileden birininse cok sorun yapmam baska tabak alirim. Ama mesela bu tepkileri kusma vs. misafir gittiginiz yerde de yapiyorsaniz biraz ayip zaten ev sahibi sac cikinca mahcup olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…