Üzüldüm. Madem gebelik utanılacak saklanacak bir şeydi neden sevişiyor eşiniz? Ya kusura bakmayın nolur. Çok sinirlendim. Yorum yapamayacağım.Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Canım benim eşim kesinlikle senin gibi davranırdı yani öyle demezdi ama karnımı göstermemi istemezdi göstersem kızardı ört karnını falan derdi zaten onun gibi de bende aynısını düşünüyorumKızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah canımKızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Cirkin de olsa bedeniniz hamile ya da degilken fark etmezz uslubu cok kötü esinizin.şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu
Evet ben de konu sahibiyle aynı haftalardayım, çok sinirim bozuldu! Bu tamamen pis bir zihniyetin ürünü, kadın 3-5tane doğursun ama mümkünse içine doğru şişsin, karnı görünmesin kafası bu! Sen kimsin de miden bulanıyor denyo herif diye carlayasım geldi!!!Ay ay ay kadin seks yapmis. Hamile kalmis, göbegi cikmis. Ay skandal. Senin yerinde olsam o laflari esime öyle bir yediririm ki 9 ay daha agzini acabiliyor mu. Isterse günes battiktan sonra sadece disari cik...hani varya o "kadin hamile ortada görünmesin" kafalar....aman kimse görmesin..uslup herseydir. Birsey iyi görünmüyorsa kalp kirmadan söylenir. Sinir basti yeminle
Onun sarf etmis oldugu lafl,senin de surekli olarak dile getirilen rahatsizligi tekrar etmen yanlis.Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Evet ben de konu sahibiyle aynı haftalardayım, çok sinirim bozuldu! Bu tamamen pis bir zihniyetin ürünü, kadın 3-5tane doğursun ama mümkünse içine doğru şişsin, karnı görünmesin kafası bu! Sen kimsin de miden bulanıyor denyo herif diye carlayasım geldi!!!
Hamile olduğum belli olsun diye dar üstler, bahçivan pantolonları, göğüsten büzgülü dar elbiseler alıp geliyordu kocam.
Göbeğim geç çıkmıştı ve herkesin hamile olduğumu anlamasını, mağazada cafede orada burada çevremdeki herkesin tavrına dikkat etmesi, çarpmamaya özen göstermesini istiyordu.
Yetmez gibi her yerde cümleye başlarken ‘karım hamile önce ona derdi.
Benimki ne kadar saçmaysa, sizinki de o kadar saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?