Ben tamamen kendi görüşüm olarakKızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Barzoo ne gıııEşine şuan çok acayip sıraliyorum içimden allahin barzosu
insanlıktan payını almamış, itici konuşan, giyinen, kaba olan, nerede nasıl davranmasını bilmeyen kişiler için kullanılmaktadır.Barzoo ne gııı
Evlenmeden önce de her giydiğimde sorun olurdu evlenince de dikkat etmeye başladım ama şimdi hamilelikte saldım açıkçası onun istememesini takmıyodum çünkü zaten hamileyim ve dar giyip seksi olma gibi bi durum olmuyo o yüzden nasıl beğeniyorsam öyle giyiniyorum özellikle daracık değil ama bazen belli etcek tarzlar hoşuma gidiyorEvlenmeden önce dar giydiğinizi biliyordur
Midesi şimdi mi bulanmış
Hatasını farkedip gönlünüzü almış olmasına çok sevindim, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinizeKızlar tek tek okdum tüm mesajlarınızı bir sürü fikir çıkmış sağolun iyi oluyor böyle.iyi ki varsınız
Az önce yanıma geldi ben senin hamilelikten önce de dar giyinmeni istemiyordum dedi ki hiç istemezdi. bunun göbekle alakası yok dar sevmiyorum kıskanıyorum dedi öptü.Ben de; seni dinliyordum ama şu an zaten genişliyorum ve geniş elbiselerle kendimi beğenmiyorum beğenmek istiyorum ve hamileliğimi göstererek yaşamak istiyorum saklayarak değil dedim.benden miden mi bulanıyor senin öyle mi söylenir dedim o da bi daha giyme diye o cümleyi kurdum ağzımdan öyle çıktı dedi
Hamile olduğum belli olsun diye dar üstler, bahçivan pantolonları, göğüsten büzgülü dar elbiseler alıp geliyordu kocam.
Göbeğim geç çıkmıştı ve herkesin hamile olduğumu anlamasını, mağazada cafede orada burada çevremdeki herkesin tavrına dikkat etmesi, çarpmamaya özen göstermesini istiyordu.
Yetmez gibi her yerde cümleye başlarken ‘karım hamile önce ona derdi.
Benimki ne kadar saçmaysa, sizinki de o kadar saçma.
İnşallah gelsin o günler de salınarak yürü canımBen karnım çıksa da şöyle evde salına salına yürüsem diye gün sayıyorumNe kocalar var ya Rabbim..
Çok teşekkür ederim amin inşallah
Amiiin çok sağolunHatasını farkedip gönlünüzü almış olmasına çok sevindim, Allah sağlıcakla kavuştursun bebeğinize
Anlamadım benBence eşinizin tavrı hiç saçma değil. Hele İstanbul'da yaşıyorsanız insanlar yanınızdan öyle bir geçiyor ki omzunuza sırtınıza yemediğiniz darbe kalmıyor, dayak yemiş gibi çıkıyorsunuz bazen caddelerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?