Midesi bulanıyormuş

baloooooon yorganımda kene var, kopar kopar yine var, polemiğe girmeyelim, sözlerimize dikkat edelim, birbirinden alakasız cümleleri bir araya getirdim ama ne demek istediğimi anlatabildiğimi sanıyorum değil mi ablacım😌
Tamam abla

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Valla ben çok dar giymedim ama eşin bir garip yani ben tam 27 kilo aldim birgün kötü bir şey demedi eşim diyenleride anlamiyorum zaten.hatta bir gün aynada kendimi gördüm vucudum çok bozulmuş diye aglayicak duruma geldim eşim teselli etti.gülü seven dikenine katlanir dedi sonuçta o göbek degil bebek.tavir yap iş cinsellige gelince miden bulanir cnm uzak dur de lafi sok.

8 aylık hamileyim bu süreçte bol da giyindim dar da giyindim evde otururken göbeğimi de açtım karnıma yağ sürüp öyle de gezdim. Eşim ağzını açıp asla bişey demedi, deseydi de benden cevabını alır otururdu. Hem vücudunda bir canlı büyüt hem koca lafı çek. Benim için kabul edilir bir durum değil.

Burda her açılan konuda bu adamla nası evlendin aklın nerdeydi nası sana bunu diyebilir yuh gibi sözler söyleniyor ama evliliğin hiç can sıkıcı tarafı olmadan püri pak mutluluk ve sevgi sözcükleri üzerine kurulu olmadığını hepimiz biliyoruz.hangimizin eşi canımızı sıkmıyor ki hepsinin var arada kusuru.o yüzden o yorumları dikkate almıyorum ama sizin gibi yorumlar çok değerli gerçekten benim için.farklı bakışla bakmamı sağlıyor olaylara evet rica etti defalarca ama ben dikkate almadım sanırım hamilelikten sonra daha bi büyümüş hissettim kendimi.ama evlilikte karşı tarafın ricalarını önemsemek her durumda önemli bu onun için de geçerli.dışarı çıkarken çok dar giymemeye eskiden olduğu gibi dikkat etmeye çalışcam çünkü özür diledi ve açıklamasını yaptı
Çok sevindim. Ne yaşanırsa yaşansın orta yolun nasıl bulunduğu çok önemli. İnsanlar eşe dahi taviz olmayacak diye tepiniyorlar. Ben 10 yıllık evliliğimde esim istediği için, onu kırmamak için yaptığım hiçbir seyden pişmanlık duymadım ve iyi niyetimin karsiligini esim misliyle verdi bana. Evlilik bir savaş alanı değil ama bunu anlatamıyorsun insanlara. Hem evde hem sokakta kopara kopara edindikleri yer ve haklarla çok mutlular.

Back
X