Midesi bulanıyormuş

Örnek olarak ablamlari söyleyebilirim eskiden ablamlar okula beden dersi varken bile eşofman ile gidemezlermis üstüne etek giyer okulda çıkartırlarmis bugün yadirgayan insanların çocukları torunları istedikleri gibi giyiniyorlar o zamanlar karisabilmis ama şimdi karışmiyorlar
İşimize gelen eskileri alıp günümüzde de öyle yapsınlar istiyoruz, eskiden gelinler kayınvalideyle yaşarlarmış, kayınvalide kayınpeder kalkmadan sofraya bile oturamazlarmış.

Nedense hep baskılanan da kadınlar, ablanız eşofmanla okula gitse sanki kıyamet kopacak, belki ne kadar özeniyordu ama bir eşofman bile olay oluyor maalesef, eteği diz kapağından 2 parmak yukarıda diye mahalle baskısına maruz kalıp babasından dayak yiyenler oluyordu yazık günah.

Başkalarının kadının giyimine karışmasına karşıyım, kıyafetleri yüzünden baskı yapılmasına da karşıyım, eskiden 40 yaş kadını sırf bu baskılardan istediği renk eteği bile giyemiyordu sen genç olmaya mı özendin, hayırdır kime beğendireceksin kendini diye yakışıksız çirkin laflara maruz kalıyorlardı.
40 yaşın rengi kahve tonlardı, kayınvalide rengi siyah, koca rengi yok misal🤣

Kadınlar kadınları rahat bıraksa her şey düzelecek de rahat bırakmaya gönlümüz yok.

Asla konuşmayın ne demek mide bulsntısı siz onun parçasını taşıyorsunuz sevgiyle gururla bakmalı.kusura bakmayın ama ne pis zihniyet😡😡

Bende seni böyle bakımsız gördükçe midem bulaniyor
Biraz spor yapsan keşke.deyin

YAzdıgım yoruma herkes beğenmedim demiş ama ben orda yanlış birşey dediğimi hatırlamıyorum.
Yani demek istediğim o ki herkesim eşi bir değil
Bazıları dar giysin hiç takmaz kocaları bazıları bol giyer o yüzden demek istediğim tabi ki eşinin dediği yanlış bir cümle midesinin bulanması çok yanlış. Bana da öyle demiş olsaydı konuşmazdım ya da tartışma içine girerdim
Mesela biz karnımız belli olmasın diye saklarız örteriz bunu demeye çalışıyorum herkesin kocası bir değil.

Kocanız normal değil bence.Hamile kadınları seks yaptığını belli eden kadınlar olarak görüyor muhtemelen.Korkunç, hastalıklı bir düşünce.

Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için gez tabi evde göbeğin açık sorun olmuyorsa.ben kapalı değilim ama evde de dışardan görünüyorsun diyor eşim, o kadar açık giyinemiyorum
Kız perdeler var nasıl görünebilirsin ki. Keşke bunu seni kırmadan ince bir şekilde deseydi. Dışarıdan gören olabilir çok güzelsin kıskanıyorum demek çok mu zor bir şey...Valla manken gibisin hiç kafana takma.

Adam ayi tamam da dar giymemeni rica ediosa israr neden ki? Ben sahsen esimin soyledigi biseyi dikkate alırım. Lafini umursamicagim adamla zaten evlenmem. Bence de hamile karinlar itici duruo dapdar giyinmenin de faydası olacagini dusunmuorum evdesinizdir zaten. Ayrica bu karni orayi burayı bilimum büyük yerleri ön plana cikarma son 5 yildir falan moda ve hoş değil.
Buradaki olay karnı gösterip göstermemek değil hanımefendinin eşinin kaba tavrı ve onun buna kırılmış olması.
Herkes kendi tercihlerinden sorumludur.
Üslupsuzluk hamile bir kadının göbeğinden daha itici bir durum. Hemcinsinin uğradığı kabalığı bu şekilde haklı sebeplere dayanıyormuş gibi göstermekse daha daitici biir durum

Usturuplu nedir? Açık giyinenler usturuplu değil mi? Ha siz o usturuplu dediklerinizi açında bi Esra Erol’da izleyin 😘 bakma o zaman! Sanane
Sizin yorumunuz da çok çirkin olmuş. Bir kadın açık da giyinebilir tesettürü de tercih edebilir. Aptal bir programda çıkıp kendini rezil edenlerle birçok kadını aynı genellemeye koyarak eleştirdiğiniz kişiyle pek bir farkınız kalmamış oluyor

Kızlar gördüğünüz üzere ben neredeyse 6 aylık hamileyim. 51 kiloyum. şimdiye kadar birkaç kilo aldım ve çirkin bi vücudum olduğunu düşünmüyorum ama eşim az önce daracık giymişsin yine göbeğini belli etmek için midem bulandı cümlesini kurdu.daha önce defalarca dar giymemi istemediğini hoşlanmadığını söyledi evet ama ben hamileliğin saklancak bir durum olduğunu düşünmüyorum ve kapatmaya çalışmıyorum karnımı.
Bu cümleyi de midesi bulandığı için değil son çare bi daha giymemem için dediğini biliyorum ama çok kırıldım.konuşmayı düşünmüyorum.
sizce nasıl bi tavır almalıyım danışmaya geldim.sizin de eşleriniz hamilelikte dikkat çektiğiniz için böyle giyiminize takılır mıydı yoksa özgür müydünüz
Bu erkeklerinin öküzü de hiç çekilmiyor ya midesi bulanmak nedir hamile kadına? Sen en özel zamanlarını yaşıyorsun keyfini cikarmalisin ben hiç de göbeğimi saklamadim hep güzel şıkır şıkır hamile kıyafetleri giydim eşimle de göbeğimi sevmiştik iki cocugumda da.. bunu dedi ya daha da belli edecek şekilde giy , sonuçta zayıf bir kadınsın ve hamilelik aşık zayıf kadınlara yakışıyor

Adam ayi tamam da dar giymemeni rica ediosa israr neden ki? Ben sahsen esimin soyledigi biseyi dikkate alırım. Lafini umursamicagim adamla zaten evlenmem. Bence de hamile karinlar itici duruo dapdar giyinmenin de faydası olacagini dusunmuorum evdesinizdir zaten. Ayrica bu karni orayi burayı bilimum büyük yerleri ön plana cikarma son 5 yildir falan moda ve hoş değil.
Bu sizin fikriniz. Başkası da hamileligin kadınlara çok yakıştığını düşünüyor olabilir zaten fikir özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyor olmamızın olayı bu zaten. Bu mini etek giyen kadına hiç güzel değil gitme demekle aynı şey eşim benim giyimime karışmaz sadece aşırı açık giyinirsem rica edebilir ama onun da sınırını ben bilirim zaten. Sınırları bilmeyen biri ile de evlenmesinler erkekler

Doguma giderken bile 4 aylik hamile tarzi bir göbeğim vardi ve esim bu duruma cok uzuluyordu :D ama hic ne bicim hamilesin tiksindim sende gobegin bile yok deme geregi duymadi. Esiniz asiri itici. Ben olsam bastan ayagi dar tulum filan giyerim. Adami da eve sokmam miden bulanmasin diye derim.

Ayrica göbekten tiksinen arkadaslar. Sevisiyoruz biz. Cocuk filan yapiyoruz. Bilginize.

Yani ben neden tiksindiğini anlamadım anlamadığım içinde çok mutluyum demek ki normal bir insanım
Fakat sizin bunu buraya sormanız yanlış saçma sapan bir zihniyet...

daha kötüsü en azından benim düşüncem şu ilerde kızınız falan olursa acaba onu nasıl kısıtlayacak?

Hamilelik göbeği de tatlı hani bence ben hamile kalırsam bikini falan ohooo hemen giyerim dkdkkd yağ göbeği olmadığı için

Buradaki olay karnı gösterip göstermemek değil hanımefendinin eşinin kaba tavrı ve onun buna kırılmış olması.
Herkes kendi tercihlerinden sorumludur.
Üslupsuzluk hamile bir kadının göbeğinden daha itici bir durum. Hemcinsinin uğradığı kabalığı bu şekilde haklı sebeplere dayanıyormuş gibi göstermekse daha daitici biir durum
Hic oyle bisey yapmadim ben carpitiosunuz. Adamin ayi ve haksız oldugunu soyledim. Gelinen noktada konu sahibi artık kocasini dinleyecek bence. Yani benim dedigim olacak. Bosa tantana yaptiginizla kaliosunuz siz de.

Ne hamileliğimde ne de normal bir zaman diliminde eşim kıyafetime asla karışmadı. Bu konuda çok şanslıyım falan demicem çünkü olması gereken budur.

Şu hamileliği utanılacak bir şeymiş gibi görenlerden de benim midem bulanıyor..

Hic oyle bisey yapmadim ben carpitiosunuz. Adamin ayi ve haksız oldugunu soyledim. Gelinen noktada konu sahibi artık kocasini dinleyecek bence. Yani benim dedigim olacak. Bosa tantana yaptiginizla kaliosunuz siz de.
Üslubunuzla uğraşamayacağım.

Bu sizin fikriniz. Başkası da hamileligin kadınlara çok yakıştığını düşünüyor olabilir zaten fikir özgürlüğü olan bir ülkede yaşıyor olmamızın olayı bu zaten. Bu mini etek giyen kadına hiç güzel değil gitme demekle aynı şey eşim benim giyimime karışmaz sadece aşırı açık giyinirsem rica edebilir ama onun da sınırını ben bilirim zaten. Sınırları bilmeyen biri ile de evlenmesinler erkekler

Ben niye fikrimi soyleyemiorum o zaman hemen agzima tikiosunuz o kadar özgürsek. Senin de dedigin gibi benim fikrim ve ben hos bi goruntu oldugunu dusunmuorum. Bunun icin de laf yemeyi hak ettigini dusunmuorum konu sahibinin uyari neden ciddiye almiosun en basta diye sordum. Adam tavrinda haksiz yoksa oyle laf denir mi. Ama bu lafın sonunda eminim ki giyerken iki defa dusunecek ve vazgececek şimdi.

Midesi mi bulanmış!!! Ulan bu kadın senin çocuğunu taşıyor. Ne kadar kötü bi zihniyete sahip. Daha başka şeyler de yazardım da neyse ban yemeyelim şimdi.

Yazık gerçekten, çok düşüncesiz bir eşiniz var. Size değer veren biri böyle kırıcı şeyler söylemez. Eşiniz size pek değer vermiyor anlaşılan. Hamileyim, göbeğimin göze batmayacagi seyler giyiyorum evde, kendi göz zevkim için geniş salaş takılıyorum. Buna rağmen eşim her zaman böyle daha güzelsin der, gizlenmemem, kendimden utanmamam için dediğine eminim. Midem bulaniyor deseydi ne yapardım bilemiyorum.hamilekik zaten zor bir süreç, anlayış diliyorum eşinize. İnsan bazen de eşten, kocaliktan çok, baba sefkatiyle, olgun yaklaşmalı esine yoksa ne anladım evlilikten.

Hamile göbeğine bayılırım ya, böyle göbeğiyle fıtı fıtı gezen hamileler beni hep gülümsetmiştir çok tatlılar bence 💝 Hamileyken de normalde giydiğim elbiselerimi falan giydim. Yeni kıyafet almadım yani, çok da güzel oldu ki ben 34 bedenim. Görmek istemeyen bakmasın kardeşim. Şu toplumda her şeyi çözdük de hamilenin göbeğine kaldık.

Üslûp kişinin kimliğidir. Eşinizin de kimliği, kişiliği bu demek ki. Aşırı itici. Bence eşinize tavrınızı sağlam koyun, bir daha iki kere düşünsün konuşurken. Lütfen üzülmeyin, bebeğiniz de stres altında kalmasın. Sağlıkla kucağınıza alın 💜

Back
X