Evet çok düşüncesiz bencede.eşiniz belki sizi gerçekten çok güzel buluyordur ki ben erkek olsam çocuğumu taşıyan kadını bende öyle görürüm.iyi hissetmeniz içinse yine yeterli, ne güzel iyi hissettirir.bi koca böyle ince olmalı bu dönemde.Yazık gerçekten, çok düşüncesiz bir eşiniz var. Size değer veren biri böyle kırıcı şeyler söylemez. Eşiniz size pek değer vermiyor anlaşılan. Hamileyim, göbeğimin göze batmayacagi seyler giyiyorum evde, kendi göz zevkim için geniş salaş takılıyorum. Buna rağmen eşim her zaman böyle daha güzelsin der, gizlenmemem, kendimden utanmamam için dediğine eminim. Midem bulaniyor deseydi ne yapardım bilemiyorum.hamilekik zaten zor bir süreç, anlayış diliyorum eşinize. İnsan bazen de eşten, kocaliktan çok, baba sefkatiyle, olgun yaklaşmalı esine yoksa ne anladım evlilikten.
bana da güzelleştin hamilelikte der hep ama dünkü sözü çok kırıcıydı takmıcam desemde takıyorum.kendimi çirkin hissettirdi ki çok beğeniyodum göbeğimi de dar kıyafetlerden fırlamasını da.düzeltti dün gönlümü alarak aramızı kıskandım dinlersin belki diye öyle çıktı ağzımdan dedi ama ben düzelememişim ki şu an da amaan diyemiyorum.yukardaki üyenin dediği gibi elim onlara gittiğinde o lafı aklıma gelcek ve 2 kere düşüncem bu yüzden öfkeliyim