midesi yananlar yardım edin

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
hamileyken midesi yanan varmı o yanıkla beraber acı bi hıçkırıkla mide bulantısı gelen... vs bu aralar cok rahatsızım midemden gavistonda içsem rennie şurupta içsem fayda etmiyor .kuru ekmek yiyorum meyve yiyorum gecmiyor...evde uyguladıgınız bi yöntem ve yiyecek içeçekler varmı kullandıgınız...yardımcı olun çok rahatsızım

Nette oda sıcaklığındaki süt içilmesi öneriliyor ama kesin bir bilgim yok bu konuda.

hamileyken midesi yanan varmı o yanıkla beraber acı bi hıçkırıkla mide bulantısı gelen... vs bu aralar cok rahatsızım midemden gavistonda içsem rennie şurupta içsem fayda etmiyor .kuru ekmek yiyorum meyve yiyorum gecmiyor...evde uyguladıgınız bi yöntem ve yiyecek içeçekler varmı kullandıgınız...yardımcı olun çok rahatsızım

canım onanapsanda gecmiyor ama cok yanıyosa gaviscon al iyi geliyor

2 gündür yoğun yanma ve yanında birde ağrı var midemde çok rahatsız ediyor..
Süt biraz iyi gibi geliyor sonra yine başlıyor...
Bazen karnım acıkmıyor gibi geliyor ağrıdan nedir anlamadımm.. :(

Bende gaviscon diyecektim ama onuda içmişsin işe yaramamış.Dr ne diyor peki belki başka bir ilaç verir inşallah geçer çok kötü oluyor mide yanması bendede arada oluyor ama bana gaviskon işe yarıyor.

Birde mumkun oldugunca dik durmalisin, sIk sIk azar azar yemeyi dene..
Merak etme bebisi alinca kucagina o an biter her sey

Son düzenleme:
benim midemde sıcak bişiler yiyip içince yanıyodu doktor rennie duo verdi bi kaç kez içtim ama benim mide yanmamı onun geçirdiğini düşünmüyorum çünkü ben alışkanlık edinmiştim bir hafta on gündür her gece kalkıp bişiler atıştırıyodum sonra acıksamda gece hiç kalkmadım midem geçti bana herhalde gece atıştırması iyi gelmiyodu

Kızlar ben sabah kalkar kalkmaz resmen safra kusuyorum 2 haftadır mütemadiyen! Hani arada bi boşluk olsa iki lokma atıp engel olucam ama yataktan kalktığım gibi zor atıyorum kendimi lavaboya. Sonra da aynen şu an olduğu gibi bi mide yanması ve ağzımın içi acı olduğundan bişe de yiyemiyorum bi süre ama uyuyamıyorum da midem kaynıyor sanki :( iki hafya içinde bi dahaki kontrole kadar geçmezse dr a da söylicem ama geçiçi bi yöntem yok mu bununla ilgili? :25:

hamilelğimin 2.ayı başladı benim de mide şikayetlerim.midem ağrıyor,yanıyor ne yapsam geçmiyordu.yemek de yiyemiyordum.bu arada 4-5 kilo verdm hatta.doktor zofer 8mg diye bir ilaç verdi.günde yarım içiyorum.hemen ağrılarım yanmalarım kesiliyor.şuan 4.ay bitti ilacı kullanmasam hala aynı şikayetlerim devam ediyor.

cnm benimde ilk oğlumda öyleydi maden suyu iç geçer[/QUO

slm didoss mesaj hakkım olmadığı için burdan yazıorum bizim özel sağlık sigortası vardı üdret ödemedik ama sgk anlaşmalı sanırım 42 tl olması lasım ama tam emin değilim.selim bey mi dr?

Kızlar ben sabah kalkar kalkmaz resmen safra kusuyorum 2 haftadır mütemadiyen! Hani arada bi boşluk olsa iki lokma atıp engel olucam ama yataktan kalktığım gibi zor atıyorum kendimi lavaboya. Sonra da aynen şu an olduğu gibi bi mide yanması ve ağzımın içi acı olduğundan bişe de yiyemiyorum bi süre ama uyuyamıyorum da midem kaynıyor sanki :( iki hafya içinde bi dahaki kontrole kadar geçmezse dr a da söylicem ama geçiçi bi yöntem yok mu bununla ilgili? :25:

8. hafta aynen bu şikayetlerim başladı ve 13. haftaya kadar devam etti, sabahları mütemadiyen safra ardından öğlen de akşam da her yediğimi çıkardım gerçekten zor bir süreçti ağlayarak bıktım yeter bitsin dediğimi hatırlarım baya halsiz düşünce doktorun verdiği mide bulantısı hapından kullandım ama o da ancak zaman zaman işime yaradı sabahları kusmaya devam ettim.ne yazık ki bu duruma bir çözüm olmuyor ancak çok çok kötülersen serum alabilrsin hastanede doktorun izin verirse. korkutmak için söylemedim bu arada tüm bunları ama hazırlıklı olman için paylaştım, sadece sabretmeni tavsiye edebilirim gerçekten de 3 aydan sonra bir anda kesiliyor.

cıg patates suyunun ıyı geşldıgını duymustum.bende de var aynıo sorun ama suruplar gecırıyor .bırde hangı yıyeceklerın agrıya sebeb oldugunu buluyorum ve onları tuketmemeye calısıyorum.benım bu aralar yogurt yedıgımde cok kotu agrıyor cıkarana kadar gecmıyor.

benim de 2. ayımdan beri başladı bu mide yanması en çok geceleri yanıyordu,kaynıyordu resmen.gaviscon iyi geliyor ama en nihayetinde ilaç olduğu düşüncesiyle içmiyorum onun yerine neleri yersem yanıyor diye keşfe çıkıyorum yediklerime dikkat ediyorum yatmadan 2 saat öncesi yemeyi bırakıyorum,yatmadan bir büyük bardak sütü ılıtıyorum lıkır lıkır içip yatıyorum eğer gece yine yanmam olursa aynı şekilde yine ılık süt içiyorum ben de çareyi böyle buldum.

bnde mıde yanmasından baska bır sıkayetm yok su anda 7.cı ayımdayım ama 2 yada 3 aydır yasıyorm bunu maden suyu ıcırm bazende sut ıı gelıo ama bu aralar daha sık olmaya basladı doktor rennie surubunu yazdı aldm bır kere ıctm daha bakalım faydalı olabıleckmı

Back
X