• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midesiz insanlar midenizi bulandırıyor mu?

bircikolatalikahve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2021
3
6
1
Slav bir ev arkadaşım var, erkek arkadaşı da kendi memleketinden Erasmus öğrencisi olmamasına rağmen onun peşinden gelmişti. Çok imrenmiştim. Ne güzel seviyor diyordum. Çocuk 28 kız 21 yaşında. Kız da ufak bir tektaş yüzük vardı. Erkek arkadaşımla kalacağız dedi, ikisi adına kontrat yaptım ama daha 15 gün geçmeden, kız çocuğu buradan başka biriyle aldatmış. Çocuk ülkesine döndü. Kızı kıskandığından onla beraber geldi ama aynı evde olmalarına rağmen aldatıldı.

Şimdi yeni Türk erkek arkadaşı geliyor. 40 yıllık sevgili gibiler. Daha geleli 15 gün oldu. Bu olayla benim bir ilgim yok, bana ne ama kendim aldatılmış gibi üzüldüm. Kızdan nefret ettim.

Slav bir ev arkadaşım var, erkek arkadaşı da kendi memleketinden Erasmus öğrencisi olmamasına rağmen onun peşinden gelmişti. Çok imrenmiştim. Ne güzel seviyor diyordum. Çocuk 28 kız 21 yaşında. Kız da ufak bir tektaş yüzük vardı. Erkek arkadaşımla kalacağız dedi, ikisi adına kontrat yaptım ama daha 15 gün geçmeden, kız çocuğu buradan başka biriyle aldatmış. Çocuk ülkesine döndü. Kızı kıskandığından onla beraber geldi ama aynı evde olmalarına rağmen aldatıldı.

Şimdi yeni Türk erkek arkadaşı geliyor. 40 yıllık sevgili gibiler. Daha geleli 15 gün oldu. Bu olayla benim bir ilgim yok, bana ne ama kendim aldatılmış gibi üzüldüm. Kızdan nefret ettim.
size neee bize neee :D

Neden midesiz olsun ki? Eski defteri kapatmış,yenisini bulmuş. Kaldı ki kiz slav. Benim bf de Slav, biz maviysek onlar sarı. Bambaşka bir kültürler. Başka coğrafyadan insanlari kendi ahlaki yargınla değerlendirmek senin gibi uluslararası insanlarla ev arkadasligi yapan genç bir kadın için üzücü bence. Biraz daha geliştirmeye calis bakış açını

yenGEnC yenGEnC Kız çocuğu aynı ev içinde yaşarken, aldattı diyorum. Çocuk pılını pırtını toplamış, kızın arkasından gelmişti (sırf kız için), evli gibilerdi, beraber yaşıyorlardı. Bir ilişkiyi bitirip diğerine başlamadı. Bu davranış uluslararası arenada normal mi? Oldukça enternasyonelim, böyle bir aldatma oldu gözümüzün önünde, herkes kınadı. Avrupalıların ''aferin, bravo'' diyeceği bir hareket mi aldatma?

Aldatan kadın olunca ''sana ne'', aldatan erkek olunca '' boyu devrilsin'' ne kadar objektif bir bakış açısı!

Aldatan kadın olunca ''sana ne'', aldatan erkek olunca '' boyu devrilsin'' ne kadar objektif bir bakış açısı!
Olayın bizimle veya konu sahibiyle alakası olmadığı için bana ne sana ne diyor olabilir miyiz? Ahlaksızlık yapan elin slavı bunu niye dert edelim? Adam bile çekip gitmisken konu sahibine ne? Ayrıca burda birçok konuda objaktif olunduğu için kadınlar da çoğu olayda birbirine giriyor keşke iyi baksanız konulara.

Back
X