- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
- Konu Sahibi Koala_anne
-
Gözün aydın:) hamileliğin hayırlı olsn. Kız erkek farkı yok ama insanın gönlünde ağır basan bir cinsiyet vardr . İnslh gönlüne göre olur. :)) Bu arada bulantiyla alakalimidr ki o bnm bi tanıdığım var biroglu iki kızı var 3undede 4.aya kDar migdesi bulanmış sonra geçmiş. :)
Teşekkür ederim canım hakkımızdaki hayrlı olanı nasip etsin inşAllahhhh Rabbim kız veya erkek olsun yine çok heyecanlıyız anneliği her isteyene tattırsın RabbimHayirli evlat olur insallah kiz erkek farketmez ama 3 kizdan sonra insallah oglus gelir.
Yok ya o bünye meselesi bence snde bütün hamileliklerde oluyordur belki :) inslh bu kez oglan gelir :) eskiler 3 kere aynı cinsiyetten sonra genelde döner derler inslh öyle brsyde doğrudur :)İnşAllah hayırlısını versin canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Kalbimizdekini hakkımızda hayr etsin,hakkımızda hayr olanı kalbimize razı etsin inşAllahvalla öyle derler bulantı olmazsa erkek olursa kız diye bide hep başka şeylere aş erdim ben bütün tabuları yıktığımı düşünüyorum
Haber veririm artık burdan ne gelirse severiz minnak minnak ayyhhYok ya o bünye meselesi bence snde bütün hamileliklerde oluyordur belki :) inslh bu kez oglan gelir :) eskiler 3 kere aynı cinsiyetten sonra genelde döner derler inslh öyle brsyde doğrudur :)
Evet kızlar 6 hafta 3 günlük hamileyim, iki gündür miğde bulantılarım başladı ama az az uyuz uyuz:)) Galiba 4.kızım yoldaAllah insanlara neyi hayrlı görürse onu versin İnşAllahh, sağlığı yerinde olsun daha ne isteriz ki dün gece rüyamda yeni yeni yürümeye çalışan bir kız bebek gördüm düşecek diye korkuyordum hep etrafında gezdim durdum belkide doğacak kızımı gördüm daha çok yeni ama belkide rüyamda gördüğüm kızımdır Aaa bu arada tatlı yiyince bilmem ne ekşi yiyince bilmem ne inanmayın ben her hamileliğimde farklı şeyler yedim 1.kızımda limon 2.kızımde herşey 3.kızımda tatlı şimdiki gebeliğimde ise tuzlu erik ile kafayı yedim ne olursa olsun kız veya erkek sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak için dua edin Rabbim hayrlı olanı nasip eder nasılsa
Amiiiinnn inşAllahhhh canım çok teşekkür ederim bence doğum kadının arınması temizlenmesi süper bir mucize hamd olsun Rabbim'in mucizesine:)Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Hamilelik müthiş bi duygu doğurmak apayrı bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Amiiiinnn inşAllahhhh canım çok teşekkür ederim bence doğum kadının arınması temizlenmesi süper bir mucize hamd olsun Rabbim'in mucizesineRabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. Hamilelik müthiş bi duygu doğurmak apayrı bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Evet kızlar çok tatlısınız 4.kızım geliyor bütün hamilelik tabularını yıkmış bulunuyorum ama yinede çok sevindik kız dendiğindeerkek değil diye zerre üzülmedik Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahhhh sağlıklı olsun yeter
ALLAH bagislasin ya ne güzel 4 melek annesi.Bende 4 cocuk cok isterdim ama 2 de kalcam sanirim.Bu arada yasiniz kacEvet kızlar çok tatlısınız 4.kızım geliyor bütün hamilelik tabularını yıkmış bulunuyorum ama yinede çok sevindik kız dendiğindeerkek değil diye zerre üzülmedik Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahhhh sağlıklı olsun yeter
İnşAllah canım Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim kalbine göre en hayrlısından versin ❤Allah bağışlasın 4 tane melek var yuvanizda inşallah hayırlı evlatlar olur çok sevindim inşallah Allah bana da nasip eder hayırlı versin ama nedense ilk bebeğim kız olsun istiyorum
Bende düşünmezdim ama Rabbim nasibi olanı dünyaya gönderir kimse buna mani olamaz sanada hayrlısını nasip etsin inşAllahhhh, 33 yaşındayım canım :)ALLAH bagislasin ya ne güzel 4 melek annesi.Bende 4 cocuk cok isterdim ama 2 de kalcam sanirim.Bu arada yasiniz kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?