• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miğde Bulantilari öldürecek Beni :(

esinesinti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
165
1
96
42
Nevşehir
Kızlar epeydir nete bile giremiyorum çünkü bulantılarımdan kendime gelemiyorum.ne yapıcam kızlar yaa bişeyde yiyemiyorum canım istemiyor ne zaman geçer bu 6 haftalık şuan ve ikiz.bu şekilde olan varmı ne yapıyorsunuz.

Hayırlı uğurlu olsun darısı buradan birbirine dualarını eksik etmeyenlere olsun,AMİNNNNNNNNNNNNN
Canım bir 6 hafta daha sabretmen lazım, geçecektir mutlaka

Günaydın esiesinti.BEnde ikin bebek bekliyorum. Bende seninle aynı durumdayım canım 6 ve 7. haftalar özellikle miğde bulantısı dayanılmaz noktadaydı ev deki her şey kokuyor ve hiç bit yiyeceği görmek istemez durumdaydım. 10. haftaya girdim şu anda bulantılarım var ama önceki haftalar gibi değil yavaş yavaş etkinliği azalıyor az da olsa peynir ekmek yeşil yapraklı sebzeleri minik miktarlarda yemeye başladım. ama klasik hamileler gibi ne canım erik istiyo nede herhangi bir meyveyi bile görmek hayatta en sevdiğim şey dondurmadır adını bile duymak istemiyorum. Dr um 12 haftadan sonra biraz daha rahatlıyacağımı söylüyor. Banada sabretmek düşüyor. Durumun en şiddetli zamanı seni anlıyorumbende çok çektim allah yardımcın olsun sabırlı ol. Belki bizimkiler ikiz diye u kadar şiddetlidir. Sağlıkları yerinde olsunda inşallak kucağımıza alalım.

kızlr bende 9. haftaya girdim dah önce hiçbişeyim yoktu şu 2-3 gündür midem çok kötü özellikle otobüse bindiğim zaman çok fena oluyorum ne yapıcam bilmiyorum bişey yiyip içmek yada ilaç kullananınız varmı kızlar ya

İlacı önermiyor dr lar ama benim dr um bazı önerilerdfe bulundu. Sabahları yataktan kalkmadan bir iki tane tuzlu kreker yememi erik, turşu, kızartma gibi safrayı fazla çalıştıracak yiyeceklerden kaçınmamı posalı ve miğdeyi yormayan yiyecekler yememi önerdi tuzlu kreker kahvaltıya kadar geçen süre için bende işe yaradı.

ah ah kızlar kıymetini bilin ben o bulantıları ağrıları sızıları seve seve çekerdim.Eğer 5+3 ötesine gidebilseydim neyse ALLAH bağışlasın kızlar o şikayetlerde mutlu etsin sizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alında

Ya bende akşama kadar ağzımdan tuzlu şeyleri eksik etmemeye çalışıyorum çünkü çok feci bir şey bu.ayrıca dediğin gibi ikizlerde fazla oluyormuş ebrizm .ayrıca aynı beni anlatıyorsun erik için ölürdüm şimdi ondan bile bulanıyorum.biran önce geçer inşallah kafamı kaldıramıyorm.

Ya bende akşama kadar ağzımdan tuzlu şeyleri eksik etmemeye çalışıyorum çünkü çok feci bir şey bu.ayrıca dediğin gibi ikizlerde fazla oluyormuş ebrizm .ayrıca aynı beni anlatıyorsun erik için ölürdüm şimdi ondan bile bulanıyorum.biran önce geçer inşallah kafamı kaldıramıyorm.

En doğrusu sık sık ve az yemek çok önemli ve yemeklerle birlikte sıvı alma miğdende şişmesine neden olduğu için yemeklerden önce ve sonra içmeye gayret et. benim bir sorunum daha var onu çözemedim bağırsak tembelliği kendimi zorlayarak kuru kayısı yiyerek üzerine su bile içsem olmuyor. birde üstüne böyle sadece kuru gıdalar yiyebilmek mahfetti.

bence hamişliğin tuzu biberi bu bulantılar.. inanın sizin yerinizde Olmak İsteyen birçok bayan var bunlardan biride Benım.. :)) kıymetini bilin diye Boş ve saçma bir laf Etmicem Çünkü kıymetini bildiğinizden eminim...walla darısı Bize inşallah..hamişlerin duası kabul olurmuş bebiş isteyenler içinde Dua edin kızlar :))

En doğrusu sık sık ve az yemek çok önemli ve yemeklerle birlikte sıvı alma miğdende şişmesine neden olduğu için yemeklerden önce ve sonra içmeye gayret et. benim bir sorunum daha var onu çözemedim bağırsak tembelliği kendimi zorlayarak kuru kayısı yiyerek üzerine su bile içsem olmuyor. birde üstüne böyle sadece kuru gıdalar yiyebilmek mahfetti.

Evet gebelikte kabızlık çok sorunlu oluyor şu hani malatya kayısı diye satılıyorya tam kuruda değil.ondan günde 2 tane ye hemen düzeliyor.

bence hamişliğin tuzu biberi bu bulantılar.. inanın sizin yerinizde Olmak İsteyen birçok bayan var bunlardan biride Benım.. :)) kıymetini bilin diye Boş ve saçma bir laf Etmicem Çünkü kıymetini bildiğinizden eminim...walla darısı Bize inşallah..hamişlerin duası kabul olurmuş bebiş isteyenler içinde Dua edin kızlar :))

İnşallah allah isteyen her keze gönlünden geçeni versin. Aynı duaları bende çok istedim zenan çok şükür sonunda yardım etti.Darısı başına seninde bulantılarını duymak dileğimle.

Bende ne kayısı nede incirin faydası olmadı internette bi bilgi vardı 7-8 yaprak portakal aağacı yağragını 1.5 bardak suda kaynatıp ılınınca içiliyormuş. Bir zararı olurmu bilmiyorum ama denemekte istiyorum. Her şeyden tedirginim ne yesem ne içsem bebeklere zarar verirmiyim diye.Bilgisi olan varmı?

Bende ne kayısı nede incirin faydası olmadı internette bi bilgi vardı 7-8 yaprak portakal aağacı yağragını 1.5 bardak suda kaynatıp ılınınca içiliyormuş. Bir zararı olurmu bilmiyorum ama denemekte istiyorum. Her şeyden tedirginim ne yesem ne içsem bebeklere zarar verirmiyim diye.Bilgisi olan varmı?

canımya bence dr una danış bazı bitkiler düşüğe neden olabiliyor.bende senşn gibi herşeyi iyi araştırıp yiyiroum.

kızlar ya bu çok duyulmuş bişeydir eminim sizde biliyosunuzdur ama benimde bildiğim bu sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk yemek iyi geliyormuş bilmem faydası oluyormu çünkü ben hamile olamadım daha 13 mayısta belli olacak hayırlısıyla dualarınızıda bekliyorum arkadaşlar bebişlerriii öpüyoruuummmmm

kızlar ya bu çok duyulmuş bişeydir eminim sizde biliyosunuzdur ama benimde bildiğim bu sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk yemek iyi geliyormuş bilmem faydası oluyormu çünkü ben hamile olamadım daha 13 mayısta belli olacak hayırlısıyla dualarınızıda bekliyorum arkadaşlar bebişlerriii öpüyoruuummmmm

şu bunu sürekli yapıyorum ilk 10-15 dk için işe yarıyor.

canım bende keşke miğdem bulansada hamileliğim yolunda gittiğini bilsem die dua ediyorum, çünkü miğde bulantıları bebişinin büyüdüğünü ve gebeliğin yolunda gittiğine işarettir.... çok şükürki bendede iştahsızlık var bak ben şükrediyorum çünkü hergün ultrasona giremeyiz en azında bu şekilde birşeylerin yolunda gittiğini düşünüyorum.... bende ülker çubuk kraker yiyorum banada iyi geliyor.... kabızlığa gelince bim'de satılan bi malatya kayısısı var çok kuru değil onu tavsiye ederim birde cevizde bana iyi geldi...

ah allahım ah.bizim şu an sizi anlamamız imkansız kızlar.ne olur kızmayın bana.o bulantıyı seve seve çekerdim ben.biliyorum yaşasan böyle demezsin diyceksiniz ama yazarken bile şu an ağlıyoruummmm
allahım bize de tattırsın bu güzel duyguyu.bulantı benim için eğlencesi olur gibi geliyor.evet sizde istediniz, bizimle aynı duyguları yaşadınız ,anlıyorsunuzdur beni biliyorum.ama ben üzgünüm sizi anlayamıyorum.çok üzgünüm kızmayınnnnnnnnnn

ah allahım ah.bizim şu an sizi anlamamız imkansız kızlar.ne olur kızmayın bana.o bulantıyı seve seve çekerdim ben.biliyorum yaşasan böyle demezsin diyceksiniz ama yazarken bile şu an ağlıyoruummmm
allahım bize de tattırsın bu güzel duyguyu.bulantı benim için eğlencesi olur gibi geliyor.evet sizde istediniz, bizimle aynı duyguları yaşadınız ,anlıyorsunuzdur beni biliyorum.ama ben üzgünüm sizi anlayamıyorum.çok üzgünüm kızmayınnnnnnnnnn

Canım inşallah en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın.Gerçekten bende senin ne demek istediğini anlayabiliyorum .Olmaan önceleri miğdem bulansa bir belirti olsa diye ölüyordum.ama şimdi zor geliyor tabiki .fakat yinede şükrediyorum allahıma ve olmayanlarada nasip etsin diye her zaman dua ediyorum.

Umarım mutlu haberleri verirsin 13 mayısta.Bu arada çubuk yemekten içim dışım çubuk oldu :)

kızlr bende 9. haftaya girdim dah önce hiçbişeyim yoktu şu 2-3 gündür midem çok kötü özellikle otobüse bindiğim zaman çok fena oluyorum ne yapıcam bilmiyorum bişey yiyip içmek yada ilaç kullananınız varmı kızlar ya

metpamid verdi doktor bana şurupolarak ama ne bilim ya pekde işe yaramıyor sanırım hala çıkarıyorum ben

Back
X