- Konu Sahibi esinesinti
Kızlar epeydir nete bile giremiyorum çünkü bulantılarımdan kendime gelemiyorum.ne yapıcam kızlar yaa bişeyde yiyemiyorum canım istemiyor ne zaman geçer bu 6 haftalık şuan ve ikiz.bu şekilde olan varmı ne yapıyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende akşama kadar ağzımdan tuzlu şeyleri eksik etmemeye çalışıyorum çünkü çok feci bir şey bu.ayrıca dediğin gibi ikizlerde fazla oluyormuş ebrizm .ayrıca aynı beni anlatıyorsun erik için ölürdüm şimdi ondan bile bulanıyorum.biran önce geçer inşallah kafamı kaldıramıyorm.
En doğrusu sık sık ve az yemek çok önemli ve yemeklerle birlikte sıvı alma miğdende şişmesine neden olduğu için yemeklerden önce ve sonra içmeye gayret et. benim bir sorunum daha var onu çözemedim bağırsak tembelliği kendimi zorlayarak kuru kayısı yiyerek üzerine su bile içsem olmuyor. birde üstüne böyle sadece kuru gıdalar yiyebilmek mahfetti.
bence hamişliğin tuzu biberi bu bulantılar.. inanın sizin yerinizde Olmak İsteyen birçok bayan var bunlardan biride Benım.. :)) kıymetini bilin diye Boş ve saçma bir laf Etmicem Çünkü kıymetini bildiğinizden eminim...walla darısı Bize inşallah..hamişlerin duası kabul olurmuş bebiş isteyenler içinde Dua edin kızlar :))
Bende ne kayısı nede incirin faydası olmadı internette bi bilgi vardı 7-8 yaprak portakal aağacı yağragını 1.5 bardak suda kaynatıp ılınınca içiliyormuş. Bir zararı olurmu bilmiyorum ama denemekte istiyorum. Her şeyden tedirginim ne yesem ne içsem bebeklere zarar verirmiyim diye.Bilgisi olan varmı?
kızlar ya bu çok duyulmuş bişeydir eminim sizde biliyosunuzdur ama benimde bildiğim bu sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk yemek iyi geliyormuş bilmem faydası oluyormu çünkü ben hamile olamadım daha 13 mayısta belli olacak hayırlısıyla dualarınızıda bekliyorum arkadaşlar bebişlerriii öpüyoruuummmmm
ah allahım ah.bizim şu an sizi anlamamız imkansız kızlar.ne olur kızmayın bana.o bulantıyı seve seve çekerdim ben.biliyorum yaşasan böyle demezsin diyceksiniz ama yazarken bile şu an ağlıyoruummmm
allahım bize de tattırsın bu güzel duyguyu.bulantı benim için eğlencesi olur gibi geliyor.evet sizde istediniz, bizimle aynı duyguları yaşadınız ,anlıyorsunuzdur beni biliyorum.ama ben üzgünüm sizi anlayamıyorum.çok üzgünüm kızmayınnnnnnnnnn
kızlar ya bu çok duyulmuş bişeydir eminim sizde biliyosunuzdur ama benimde bildiğim bu sabah yataktan kalkmadan tuzlu çubuk yemek iyi geliyormuş bilmem faydası oluyormu çünkü ben hamile olamadım daha 13 mayısta belli olacak hayırlısıyla dualarınızıda bekliyorum arkadaşlar bebişlerriii öpüyoruuummmmm
kızlr bende 9. haftaya girdim dah önce hiçbişeyim yoktu şu 2-3 gündür midem çok kötü özellikle otobüse bindiğim zaman çok fena oluyorum ne yapıcam bilmiyorum bişey yiyip içmek yada ilaç kullananınız varmı kızlar ya