migde bulantisi

buket2012

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
2
0
6
35
Samsun
2 aylik hamisim ama idrar iltihabim yuksek siddetli migde bulantlarim var.surekli yatiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var.

2 aylik hamisim ama idrar iltihabim yuksek siddetli migde bulantlarim var.surekli yatiyorum tavsiyelerinize ihtiyacim var.

bende 2 aylık hamıleyım aynı sıkıntılar bende de var ama normal dedı doktor 16. haftaya kadar devam edebılırde dedı bırde ılac verdı su an daha ıyıyım.. ılk once tuzlu tatlı hıcbırsey yıyemıyordum sımdı yavas yavas tuzlu yemeye basladım bırde nane lımon ve elma ıyı gelıyormus bulantıya ben faydasını gordum mu bılmıyorum ama denedım sende bır dene ıstersen canım..

canım ben 18 hafta çektim çok kılo kaybettim ama hiç birşey iyi gelmıyordu yataktan boş mideyle kalkmadan tuzlu birşeyler yee zencefil dene belki sende işe yarar bende hiçbirşey yaramadı
zofran diye bir ilaç alıyordum sabahları akşama kadar etkisi sürüyordu sonra akşamları yine istifraa çok uzun süre çektiim

idrar iltihabın için kızılcık suyu içmeni öneririm 3 lt 4lt su içmeye bak günde çünkü iltihabı ancak suyla atarsınn çok geçmiş olsun bebişini sağlıkla kucağına al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…