Merhaba
Ben de 17 yaşından beri migrenle savaşıyordum. Her gün gece gündüz ağrılı olurdum. Şu an 51 yaşındayım. 3 sene önce çok şükür atlattım. Bazen sinyal veriyor, o zaman da 1 tane Avamigran alıyorum ağrı olmuyor. Devamlı acillere götürülerdi, emarlar filmler çekilirdi, bir şey bulamazlardı. Son zamanlarda ağrı artınca eczanede tansiyonumu ölçmeye başladı her gün tansiyon yüksek çıkıyordu dil altı veriyordu tansiyonun düşmesi için.
Böyle olmaz tekrar doktora git anlat tansiyon takibini göster dedi. Doktora gittim gösterdim migrenden yükseliyor gerek yok ilaca dedi.
Başka doktora gittim sonuçları gösterdim, sen tansiyon hastasısın hemen yazdığım ilacı al hergün iç daha sonra gel dedi. Ben içmeye başladım veeee ağrılarım, ataklarım, krizlerim geçmeye başladı, bir zaman sonra ben dünyaya yeni gelmiş gibi oldum, dünya varmış nefes aldığımı hissettim. Şimdi çok şükür 3 senedir iyiyim, sinyal verdimi 1 ilaç içiyorum devam ediyorum günlük yaşantıma.
Evet Hacamat iyi geliyor. Tavsiye ederim. Ben yaptırdım, ama migren için değildi.
Çok geçmiş olsun size, sizi çok iyi anlıyorum, Yaşayan birisi olarak.