canim cevabim biraz farkli bir konu ama ben deli gb migren sancisi cekerdim hamile kaldigimda gecti sandimki hormonlardan iyi geldi sonra bebegi kaybettim o kadar uzuntuye ragmen migren sancilarim hala olmuyor. sonra dusundum hamile kaldigimdan bu yana hayatimda ne degisti de agrilar gecti diye??? bol su icmek. suyu hic sevmezdim hamilelikle alistim ve bebekten sonrada devam ediyorum icmeye. belki ufak bir yardimi olur inanilcak gb degil ama 3 yillik sancilarimdan kurtuldum. sonra dikkat ettim iyi su iciyorum ve icinde magnezyum cok var iyi suyun ve migren hastlarina bilirsin magnezyum onerirler. belki senin isini gormez bu bilgiler ama migrenli arkadaslarimizda bu bahaneyle okurlar diye uzunca anlattim.
özlemcimm sağoll bunuda bizimle paylaştığın için yalnız merak ettim sen normal yolla mı hamile kaldın acaba eğer tüp bebek se transfere kadar ilaçlarına devam ettinmi bende 3 haftalıkkken düşük yaptımm normalde ayda 2 atak geçiririm amma 0 1 ay boyunca 1 kere bile migren ağrım olmadııı gebelikte yüzde doksan kesiliyor o 9 ay ama beni endiişlendiren öncesii..
canım benim bildiğim kadarıyla minoset plus hamilelikte de içilen güvenli bir ağrı kesici ama migrenini geçiriri mi bilmem benimkini geçirmiyo mesela ben iki tane diazem bi volatren iğneyle 3 saat uyuyunca kendime geliyorum....
yani doktora sordunmu sen içtiğin ilacı migren ağrı kesicileri ağırdır çünkü yumoşlara zarar vermesin
ben dun doktoruma sordum, lucrinle regleye kadar migren ilaclarinin hepsi alinabilir, yumurta gelistirirken ise parasatemol yani minoset tarzi ilaclar almak daha iyidir ama digerleri de agri coksa alinabilir tranfere kadar dedi. sadece depresyon ilaclarina ve guneste kalmaya yasak dedi doktorum. formda diger doktorlarin her turlu ilaca hayir dedigini soyledim emin olmak icin, kesinlikle depresyon ilaclari arti gunes yasak sadece, eminim dedi israrla. tabii herkes once kendi doktorunu dinlemeli.
Merhaba cnm şimdi bende senin durumundayım sen Allah bağışlasın çocuk sahibi olmuşsun bende tüp bebek tedavisi görücem zaten adet dönemi migrenim beni mahfediyor üstüste relpax içmeden geçmiyor bide hormon ilaçlarına başlanacak iki katı ağrı olacak diye çok korkuyorum sen bu dönemde ne yaptın migren ilacı içtin mi yardımcı olursan çok sevinirimArkadaşlar tüp bebek tedavisine başladımm 2 gündür lucrin iğne ve vitaminler kullanıyorumm ama siterstenmi ilaçlardan mı migrenim bana hiç arahat vermiyorrr mecburen migren için içtiğiim ağrı kesiciyi içiyoruum siz tedavi sırasında ne yaptınız ağrı kesicilerinize devam ettinizmi bi sakıncası olur mu acaba tansfere kadar içtiklerimin lütfen bilgisi olanlar yadımcı olsunn..
cnm ben ilk tup bebek yaptirdim negatifti ama ben ilaclara basladigimda doktor bana migren hapi icme parol ic demisti gunluk 3 parola kadar izin veriliyor ama benim pek migrenim tutmadi hafif agrilar uasadim cok yasadigimdada 2 parolu ayni anda iciyorum biraz yatiyorum geciyor olabildigince migren tuttugunda uyumaya karanlik odada kalip yatmaya dikkat et ilac icmexen once insaallah seninde tutmaz bu surecte migrenin ben nerden baksan 5 aydir rahatim suandaMerhaba cnm şimdi bende senin durumundayım sen Allah bağışlasın çocuk sahibi olmuşsun bende tüp bebek tedavisi görücem zaten adet dönemi migrenim beni mahfediyor üstüste relpax içmeden geçmiyor bide hormon ilaçlarına başlanacak iki katı ağrı olacak diye çok korkuyorum sen bu dönemde ne yaptın migren ilacı içtin mi yardımcı olursan çok sevinirim
Bana moral oldun tşk ederim inşallah benimde parolla geçecek düzeyde yada hiç olmaz ben çalıştığım için maalesef ağrı geldiğinde karanlık ve sessiz ortamda dinleneniyorum gebelikte adet dönemi olmadığı için regl migreni olmuyormuş beni başı korkutuyor atlatsam rahat edicem inş tşklercnm ben ilk tup bebek yaptirdim negatifti ama ben ilaclara basladigimda doktor bana migren hapi icme parol ic demisti gunluk 3 parola kadar izin veriliyor ama benim pek migrenim tutmadi hafif agrilar uasadim cok yasadigimdada 2 parolu ayni anda iciyorum biraz yatiyorum geciyor olabildigince migren tuttugunda uyumaya karanlik odada kalip yatmaya dikkat et ilac icmexen once insaallah seninde tutmaz bu surecte migrenin ben nerden baksan 5 aydir rahatim suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?