migreni olan arkadaşlar bi bakarmısınız?

Tedavi aşaması sanırım bu süreçte birşey olmaz herhalde ama transfer olunca kullanma derim yine de doktorunla iletişimde ol gerekirse başka doktordan da fikir al

Canim valla bana çok iyi geliyor tuzlu limon onu keşfettigimden beri

apranaxı, arveles igneyi , serumlari hayatımdan çıkardım çok memnunum
Hatta ben abartmistim migrenim çıktığında mideme vururdu o an hastaneye bile gidicek durumda olmazdım evde arveles ampulü kırıp ictigimi bilirim 5 dk de agrımi keserdi ama ilaç sonuçta zararlı yani

Bende artık tuzlu limon suyunu bikerede içiyorum o an ağrım herseyim geçiyor tavsiye ederim

Bi de biberiye çayı düzenli içildiği zaman migren atakları ciddi oranda azalıyor. Ben hiç abartısız her hafta acile gidiyordum. Bi süre biberiye çayı içtim şükür artık öyle olmuyor arada bi oluyor o da gece geç saate kalıyorsam üst üste o yüzden oluyor. Tabi bunu herhangi tedavi aşamasında kullanmak doğru olmayabilir ben normal zamanda yapmıştım

yumurtalarımı dondurup transfer işlemini şubatta yapacaklarmış o zamana kadar bu derdime bir çare bulmalıyım cerrahpaşa tıp fakültesinde migren aşısı yapılacakmış ocakta inşallah uygulamaya geçerlerse birde onu denemeyi düşünüyorum tşk canım inşallah birşey olmaz bu süreçte Mavidenizz01

canım ben geçen sene migren ameliyatı oldum bu sene migren botoksunu da denedim magnezyumda içiyorum qten içiyorum bol su içiyorum vs ama ne yaptıysam bu adet migrenime çare bulamadım delirtiyor beni limon tuzu araştırıcam ama herkeste işe yarayan ağrıyı geçiren şey nedense bende etki etmiyor dr hormonel bir durum diyor Allah kimseye vermesin Bal10cukkk

Canim sendede
minicik kokudan rahatsız olup midene vuruyor mu
Bıktım valla ya parfüm bile kullanamıyorum oda kokusu, yumusatici herseyden uzak duruyorum

aynen cnm bi asabiyet halimde var benim etrafımdaki insanlar anlayışsız davranınca tahammül edemiyorum olur olmadık sinirlenebiliyorum avmler tetikler sinema tetikler çok uyumak az uyumak yağmurlu havalar çok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…