Migrenim tuttu, midemi de rahatsiz ediyor.

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248
Arkadaşlar berbatim desem yeridir.. Sabah uyandıgımda vardı agrım, hala devam ediyor. Uyudum bir kaç saat uyandım, hala agriyor.. doktora gitsem serum verilecek, napmalıyım gitmeli miyim doktora,migren agrısi çeken var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annemin migren sorunu var artık ayda 2 3 kere atak geliyor ve doktora gitmeden de gecmiyor malesef bence gitmelisin ağrı kesici iğne serum falan kısa sureligine de olsa rahatlarsin onların etkisiyle. Migren oyle kendiliginden gecen bir ağrı değil malesef gecmis olsun

Tesekkur ederimm canım. Son kez istifra ettim, ondada midem disina cikti resmen bebege etki etmez dimi, devlet hastanesine gitcem..

Migrende istifra etmek iyidir diye biliyorum insallah etkilemez sen bi an once git canım bosuna cekme ağrıyı bebisini de etkilemesin

Migrende istifra etmek iyidir diye biliyorum insallah etkilemez sen bi an once git canım bosuna cekme ağrıyı bebisini de etkilemesin

Bu arada bebek durumunu da soyle ne olur ne olmaz yanlış bisey yapmasinlar

Sagol canım gideyim olmazsa..

Git canım oradakiler yardimci olurlar bi etkisi olsa da soylerler zaten :) gecmis olsun tekrar..

Özel kadin doguma gittim,devlette icim rahat etmedi,minoset verdi doktor. Insallah iyilesirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…