MiKaDo35 Burun Estetiği Ameliyatı

gokcecim hadi gecmıs olsun canım ben sehır dısındayım mobıl ceple bakmayı beceremedım ama kesınlıkle guzel olmustur fotoları tek tek yuklemeyı dene yarın aksam evımde olacagım cok merak edıyorum...gorusmek uzere sevgıler canım

merhaba mikado arkadaslaik teklifi yolladim kabul edersen cok sevinirim.ya izmirde olmussun galiba ameliyatini kimde oldugunu ogrenebilirmiyim acaba bende izmirde olucamda???

Artık güneş gözlüğü takabileceğim ama hiç bir gözlüğüm yeni burnuma uymuyoorrbilmiyorumkismilezemuszemusmafoldumbenhepsi eskibüyük burnu kamufle etmek için alınmış demekkikaydirigubbakcemile3

merhaba mikado arkadaslaik teklifi yolladim kabul edersen cok sevinirim.ya izmirde olmussun galiba ameliyatini kimde oldugunu ogrenebilirmiyim acaba bende izmirde olucamda???

evvet canım laracroft arkadaşımında dediği gibi dr. Can kopal'a ameliyat oldum...Şu ana kadarda problemim olmadı umarım bundan sonrada olmaz :teytey:
teklifini kabul ettim canım fotoğraflarımı görebilirsin..

Canım geçmiş olsuna.s. daha o kadar yeni ki yorum yapmak beğenip beğenmemek için bence çok erken...En azından bandajların tamamen çıkana kadar sabret bence...Eminim şişliklerin inince normale döneceksin..

Arkadaşlar gokce13 arkadaşımız da albüm yayınlamak istedi..pc dindeki problem yüzünden yüklemesi zaman alınca ben yardımcı oldum..albümü herkese açık Can Kopal'la yeni gökçe :) Bakarken lütfen maşallah demeyi unutmayınız :)

Arkadaşlar işlerimin yoğunlaşması nedeni ile bir müddet buralarda olamıyacağım....Can bey konusunda albümümün de yeterince yardımcı olduğunu düşünüyorum..Bu nedenle artık albümümüde kaldırıyorum....Sıramı benden sonra ameliyat olmuş ve olacak arkadaşlara bırakarak aranızdan ayrılıyorum....Yinede yardıma ihtiyaç duyanınız olursa özelden mesaj atsın..Zamanın elverdiğince özelden yanıtlamaya çalışırım...
Ameliyat öncesi ve sonrası dönemde bana yardımcı olan tüm arkadaşlara yazıları ve fotoğrafları ile verdikleri destek için teşekkürler...
Ameliyat olmak isteyenler umarım en az benim kadar memnun kalacağınız bir sonuç olur..
İlk fırsatta yeniden görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...
Sevgilerrr...

Arkadaşlar selam..:) Özelden ve genelden gelen sorularınızın çoğunun cevabı aslında konuların başlarında mevcut...Şu anda tek tek yanıtlıyacak zamana malesef sahip değilim ama yine eski ve yeni halleri içeren 2 fotoğraf ekledim..Görüntü anlamındaki endişelerinizi giderebileceğini düşünüyorum...

Genel bir bilgi anlamında Can bey ben ameliyat olduğum dönemlerde (21 mayıs) muayene ücreti almıyordu..Şu anda ki uygulama ve fiyat bilgisiyle ilgili sanırım en doğru bilgiye internet sayfasından ulaşabileceğiniz muayenahane telefonlarını arıyarak ulaşabilirsiniz....Fiyat da sanıyorum burunun durumuna v.s göre görüşme sonucu veriliyor..Ama uçuk rakamlar asla verilmiyor...

Bunun dışında ben kendi adıma ameliyattan çıktığım ilk andan bu yana hiç değişmeksizin memnunum....Şu anda 5. ayım bittii...6. ay fotoğraflarını da kasım ayında ekleyeceğim..Her geçen gün daha inceldiğini söylüyebilirim...Ameliyattan önce nefes alamıyordum..Ama kokuda alamadığımı ameliyattan 10 -15 gün sonra farkettim..Çünkü daha önce hiç hissetmediğim birçok kokuyu keşfetmiş bulunuyorum...(iyisiyle kötüsüyle :)))

Benim ameliyatım açık ameliyattı ve genel anestezi ile yapılmıştı...Ameliyat sırasında ve sonrasında pekde sorun yaşamadım...Morluk ve şişlik faslını çok kısa sürede atlattım...Burnumda en çok sevdiğim şey doğal görüntüsü....Daha önce tanımıyanlar estetikli bir burun olduğunu asla anlamıyor...Ki bu benim en çok istediğim özellikti...Çünkü güzel burun bana göre her yüze uygulanan tek tip burundan ziyade yüze giden ve ameliyatlı olduğu belli olmayan burundur... Sonuç olarak ben şu an için burnumdan memnunum ve tavsiye ederim....
Umarım isteyen herkesde kendi anlayışına göre doğru dr. a ulaşarak istediği buruna en kısa zamanda ve kolayca kavuşur....

canim cok cok cok cok cok guzel olmussun! zaten guzelmissin yeni burnusunla daha guzel olmussun,

yuzune cok uymus burnun canim, cok dogal duruyo!

cok da gecmis olsun :)

darisi basima artik, bende senin gibi bi iyilestigimi gorebilsem baska birsey istemem artik..

Çok geçmiş olsun, çok güzel doğal bir burun olmuş, güle güle kullan, bu fotoğrafları kaç aylıkken çekinmiştin, şişliklerin tamamen inmiş gibi görünüyor.

Tamamdır..Albümde hazır :)
Eski ve Yeni halleriyle sevgili burnum ve ben :)
isimli albümümden 21. güne kadarki kısmı görebilirsiniz...Yarın 28. gün fotoğraflarınıda eklerim...

cnm ben senin fotolarini goremiyorum yaa
neden ki???
birde fiyat sorucam can beyle ilgili. ozelden yazar misin??

Tamamdır..Albümde hazır :)
Eski ve Yeni halleriyle sevgili burnum ve ben :)
isimli albümümden 21. güne kadarki kısmı görebilirsiniz...Yarın 28. gün fotoğraflarınıda eklerim...

arkadaşlar herkes açıkyüreklilikle dogruları söylsin lütfen tecrübeleriniz cok onemliii agrı cok oluyor mu ameliyattan sonra

arkadaşlar herkes açıkyüreklilikle dogruları söylsin lütfen tecrübeleriniz cok onemliii agrı cok oluyor mu ameliyattan sonra

ben hiç ağrı duymadım ameliyattan sonra o gece sadece hafif bi baş ağrım oldu onda da minosetle geçti ağrılı bi ameliyat değil sezeryan olmus bırı olarak onun 10da biriydi belki

Bende de hiç ağrı olmadı...Biraz benim bünyemle ilgilide olabilir...Ben ameliyattan 8 saat kadar sonrasında köfte bile yedim..Ama herkeste aynı olmamış galiba bende bir anormallik vardı :)))

cnm ben senin fotolarini goremiyorum yaa
neden ki???
birde fiyat sorucam can beyle ilgili. ozelden yazar misin??

Ben geçen yıl Mayısta oldum ameliyat..Şükürki problemim yok...Ben çok uzun süre fotoğraflarımı paylaştım..Artık daha yeni ameliyat olan arkadaşlarım paylaşır düşüncesiyle kaldırmıştım albümümü..:) Fiyat konusunu direk kendisiyle görüşmenizi öneririm...Ama uçuk rakamalar değil..Ve çok iyi niyetli bir dr. Zaten muayenede ücretsiz hala diye biliyorum...
Umarım istediğiniz gibi bir buruna en kısa sürede kavuşursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…