Ben geçen yıl Mayısta oldum ameliyat..Şükürki problemim yok...Ben çok uzun süre fotoğraflarımı paylaştım..Artık daha yeni ameliyat olan arkadaşlarım paylaşır düşüncesiyle kaldırmıştım albümümü..:) Fiyat konusunu direk kendisiyle görüşmenizi öneririm...Ama uçuk rakamalar değil..Ve çok iyi niyetli bir dr. Zaten muayenede ücretsiz hala diye biliyorum...
Umarım istediğiniz gibi bir buruna en kısa sürede kavuşursunuz...
can bey ameliayatlarını açıkmı kapalımı yapıyor?:26:
Benimki açık ameliyattı ama her burunun problemi farklı olabilir...Benim çok sorunluydu burnum...
sen kime ameliyat oldun canımcanim cok cok cok cok cok guzel olmussun! zaten guzelmissin yeni burnusunla daha guzel olmussun,
yuzune cok uymus burnun canim, cok dogal duruyo!
cok da gecmis olsun :)
darisi basima artik, bende senin gibi bi iyilestigimi gorebilsem baska birsey istemem artik..
merhaba... ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum fakat dr. konuunda karasızım sizin resimlerinizi de göremedim.bana yardımcı olurmusunuz resimlerinizi nasıl görebilirim.
çoğunlukla ya ertelemeyi düşünüyor ya da korkup vazgeçiyorum...ta ki albümünüze yeniden şööle bi göz atana kadar:)) sonra ben de bundan istiyorum diyorum zemuszemus
maşallahben de herkesin kandilini kutluyorum..Berat'ınız mübarek olsun...Sevgiyle a.s.
canım ya beni ekleyebilirmisin can bey den memnun kalmışsın bende kendisiyle görüştüm tarih belirledik ama tedirginim resimlerini erken vakittte görmem mümkün mü canımya umarım bu msj erekn görüp bana dönüş yaparsınŞu anda burun ameliyatı olalı 28. gün oldu..:) Ameliyat öncesi fotoğraflarıma bakıyorumda sanki başka birine bakar gibiyim...:) Mümkün olduğunca 28 günlük bu süreci albüm eşliğinde paylaşmaya çalışacağım..Ameliyat kararı almamda ve dr. seçimimde bana fikir veren bir çok arkadaş yorumu okudum....Umarım bende birilerine yardımcı olabilirim...
canım ya beni ekleyebilirmisin can bey den memnun kalmışsın bende kendisiyle görüştüm tarih belirledik ama tedirginim resimlerini erken vakittte görmem mümkün mü canımya umarım bu msj erekn görüp bana dönüş yaparsın
Arkadaş listesi için istek yolladım size..Onaylarsanız görebilirsiniz..:)
mikado 35 ;
albümüne baktım. Valla burnun süper olmuş!!!! Ya gıpta ettim. Bende ameliyat olalı 18 gün oldu ve şu an depresyondayım. Burnum halen şiş ne zaman inecek hiç bir fikrim yok. Senin kaviste, burun ucuda hoş. Benimki tam bir facia. Canım çooooooooookkkk sıkkın. Ve ben çoook sıkıntı yaşadım. Ameliyattan sonra morluklarım çok fazlaydı. hatta benim göz kapaklarım simsiyahtı. Boğazım perişan olmuştu, ameliyat sırasında takılan o tüp yüzünden. 4 gün sıvıyla besledim. ya herkes doktorumda başta olmak üzere hiç ağrın olmaz dedi. Nerdeeeee??? hep bir sızı ,zonklama vardı bende. sen bu şişlikler için ne yaptın canım? Masaj falan uyguladınmı? Lanet olsun nerden oldum bu ameliyatı, çektiğim sıkıntılarda cabası
Sen zaten benim arkadaşımsın :) Ama şu anda bir albümüm yok ve ben tatildeyim...24 hazirandan sonra 2 yıllık bir albüm yapıp ekleyeceğim söz :)
canım ya beni ekleyebilirmisin can bey den memnun kalmışsın bende kendisiyle görüştüm tarih belirledik ama tedirginim resimlerini erken vakittte görmem mümkün mü canımya umarım bu msj erekn görüp bana dönüş yaparsın
slmlar arkadaşlar ben de can beye geçtiğimz yıl ameliyat oldum.... resşmlerimi buraya yüklememiştim ama isteyen arkadaşlar bana mail adreslerini atarlarsa foto gönderebilirim ben can beyden memnun kalmadım onu da belirtiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?