MiKaDo35 Burun Estetiği Ameliyatı

can bey ameliayatlarını açıkmı kapalımı yapıyor?:26:

sen kime ameliyat oldun canım

sizde can beye oldunuz dimi?memnunmusunuz?

canım ya beni ekleyebilirmisin can bey den memnun kalmışsın bende kendisiyle görüştüm tarih belirledik ama tedirginim resimlerini erken vakittte görmem mümkün mü canımya umarım bu msj erekn görüp bana dönüş yaparsın

Sen zaten benim arkadaşımsın :) Ama şu anda bir albümüm yok ve ben tatildeyim...24 hazirandan sonra 2 yıllık bir albüm yapıp ekleyeceğim söz :)

Zeliha selam burun estetiğini hangi doktora olmuştun?

Sen zaten benim arkadaşımsın :) Ama şu anda bir albümüm yok ve ben tatildeyim...24 hazirandan sonra 2 yıllık bir albüm yapıp ekleyeceğim söz :)

Selam Mikado35 , 2 yıllık albumunuzu ben de gormek cok isterim.Beni de arkadas listenize ekleyebilir misiniz acaba?
Forumda sizin yazdıgınız tum yazıları okudum ve sayenizde cok bilgilendim,Fotograflarınızı cok merak ediyorum ve size sormak istedigim birkac soru var.
Biz de arkadas olalım lutfen :))

slmlar arkadaşlar ben de can beye geçtiğimz yıl ameliyat oldum.... resşmlerimi buraya yüklememiştim ama isteyen arkadaşlar bana mail adreslerini atarlarsa foto gönderebilirim ben can beyden memnun kalmadım onu da belirtiyim

meraba canım öncelikle çok geçmiş olsun burnundan memnun değilmişsin sanırım bende tam can beye ameliyat olmayı düşünüyodum yaptıranların çoğu memnun kalmış ama sende ne problem oluştu acaba merak ettim bide çok şey istemiş olmazsam bana fotoğraflarını atabilirmisin :)sadece bi tane atsan bile yeterli çok önemli benim için şimdiden teşekkür ederim(özelden atcaktım ama mesaj sayım dolmamış henüz :/ ) mail adresim : xxzxxy@hotmail.com

Merhaba iyi akşamlar,
Ben de Can beye burun ameliyatı olmak istiyorum. Fotoğraflarınıza bakıp fikir sahibi olmak istedim fakat siteye yeni üye olduğumdan dolayı yorum yapmam gerekiyormuş sanırım. Tam olarak siteyi kullanmayı bilmiyorum da açıkçası. Yardımcı olabilir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…