MiKaDo35 Burun Estetiği Ameliyatı

çok fazla morluk yok aslında bende sasırdım ama... yarın tamponlar çıkacak korkuyorumm acır diye acıyo mu?? bide bugün güldüm kendimi bi garip hissediyorum bisey olmus mudur? ilaçları düzenli alıyorum.. atlattım sanırım artık :):) cevabınızı umarım bugün okuyabilirm. çünkü tamponları merk ediyorum... alınmadı ama acısını hissediorum desem yeridir

mikado 35 ;
albümüne baktım. Valla burnun süper olmuş!!!! Ya gıpta ettim. Bende ameliyat olalı 18 gün oldu ve şu an depresyondayım. Burnum halen şiş ne zaman inecek hiç bir fikrim yok. Senin kaviste, burun ucuda hoş. Benimki tam bir facia. Canım çooooooooookkkk sıkkın. Ve ben çoook sıkıntı yaşadım. Ameliyattan sonra morluklarım çok fazlaydı. hatta benim göz kapaklarım simsiyahtı. Boğazım perişan olmuştu, ameliyat sırasında takılan o tüp yüzünden. 4 gün sıvıyla besledim. ya herkes doktorumda başta olmak üzere hiç ağrın olmaz dedi. Nerdeeeee??? hep bir sızı ,zonklama vardı bende. sen bu şişlikler için ne yaptın canım? Masaj falan uyguladınmı? Lanet olsun nerden oldum bu ameliyatı, çektiğim sıkıntılarda cabası

Canım 3 gündür morarmadıysa dahada morarmaz...Bende sadece bantı bastırarak yapıştırmışlar sanırım o kısımda morluk olmuştu..Onuda bant çıkınca görmüştüm...Gülerken basınç gerginlik hisleri çok normal..Hiç bişey olmaz güleceksin tabi Allah güldürsün :)Gül ama tabi dikkat et bir müddet...Tampon alınırken anlık bir acı luyor tabi...Ama çok büyütülecek bişey değil...Hem tampon çıkınca nefesinde hissedeceğin rahatlama o acıyı hemen unutturuyor...senin ne zaman çıkacak tamponun :)
Tampon çıkarılırken ne kadar rahat stressiz olursan o kadar faydasını görürsün..sen ameliyatı anesteziyi atlattın bu nedir ki değilmi :)

Çok teşekkür ederim :) senin daha çok yeni 18 günlük diyosun...Anca inmeye başlar şişliklerin...malum havada sıcak....2.5 ay oldu bu gün ama 4-5 çeşit yemek pişirdim ve hava nın sıcağı ocağın fırının sıcağı derken demin baktım tombiş tombiş olmuş hemen..:))
Ben israrla hep buz tamponunu anlatıyorum..Ama onlar özellik ilk hafta inanılmaz işe yarıyor...Sonrasında mümkün olduğunca çok sıcakta kalmamak, dr. un verdiği masajları düzenli yapmak,şapkasız ve yüksek faktörlü güneş koruyucu krem sürmeden dışarı çıkmamak gibi önlemler işe yaradı...Birde neredeyse ilk 30-40 gün boyunca çok yorulduğumda yürüdüğümde v.s şişiyordu...
Ama neticede 3-4 haftanın sonunda şişliklerinde iyice azalacaktır...ödem giderici etkisi olan ağrı kesiciler (galiba ödem gidericiye antiinflamatuvar deniyordu içeriğinde yazıyordur) de işe yarıyor...Hiç öye lanet olsun falan deme...lmaz:
Çünkü yakında iyiki olmuşum demeye başlıyacaksın....:lepi:

Bide ne dicem..Fotoğraflarını eklesene sende merak ettim valla...
Ben sigara içtiğim halde boğazımda hiç bir sorun olmadı... Yemek yerken fotoğraf daha önce eklemiştim albümümüde varmı hala bilmiyorum ama bakarım şimdi...Ben ameliyattan 24 saat sonra kızartma ve köfte yedim :))) evdekiler dikişlerin patlıyacak diye basbas bağırırken tıkalı burnumla fıs fıs nefes ala ala yedim...:)))kafamçokkarıştıdelikafadulden

Mikado 35 inşallah dediğin gibi olur. Şu an fotoğraf eklemek için açıkcası kendimi hazır hissetmiyorum. Ne yalan söyleyeyim yorumlardan da korkuyorum. Hoş olmayan yorumlar yaparlar, benim yerlerde olan moralim iyice bozulur. Bir hafta daha bekleyeyim , sonrasında bende resimlerimi koyarım herhalde????????
Bide şu siyah noktalar burun ucumda çooook fazla , onlar nasıl geçer?????Sonradan bide cildiyeciye mi gitsem?????

Tamam canım...siyah noktalar ameliyattan sonramı çıktı ? Bende ameliyat olmadan önce zaman zaman olurdu..Burun bantı şeklinde nivea nın falan yapışkan bandajı satılıyor..Islatıp yapıştırıyosun..Kuruduğunda çekince ağda yapmış gibi siyah noktaları kökünden çıkarıyor...Ama ameliyat olmuş birinin kullanması mümkün değil en azından 4-5 ay sanırım...
En doğrusu cildiyeciye gitmek...Bu arada yorumlardan korkma bence..Burada kimse densizlik derecesinde eleştiri yapmaz...Artı tam tersine yorumlar belki sana yol gösterir..Mesela bir çıkıntı varsa bunun bir masajı vardır ..Belki dr. sana söylemeyi unutmuştur v.s gibi....

canım bide ben nefes alamıyorum. Özellikle geceleri sadece ağzımdan nefes alıyorum. Bu bana çook sıkıntı yaşatıyo. Sürekli uykum bölünüyo ve kalkıp su içiyorum, ağzımı ıslatıyorum.Gün içinde deniz suyu spreyimi 5-6 kez kullanıyom. Bazen bir delik açılıyo hafif nefes alıyorum. 30 dk sonra kapanıyo. Bi bakıyom öbür delik açılıyo. İkisi birden hemen kapanıyo.dudaklarım sürekli deri değiştiriyo.NORMALMİ? 19. gün oldu bugün işte.Doya doya nefes ne zaman alcam????

Bide bu masaj olayı hakkında bi şey sorcam. BU masaj sadece ödemin azalması için yapılıyo demi? Yani burnun şeklinin değişmesinde rol oynayan bi faktör değil demi?Ben sık sık yapıyom doktor 3 hareket verdi zaten. Ama bi taraftanda korkuyorum ya şeklini iyice bozarsam diye??
canım çok sıkkın ya. Eğilmeye bile korkuyorum aman burnum ya düşerse diye? Yatarken sağa sola dönmeye korkuyorum , ev işi bile yapmak istemiyorum , yemek bile pişirmek istemiyorum. Yakında ev halkı isyan edecek ama napıyım?????

Deniz suyu pek etkili olmuyor...Can beyin bana önerdiği yöntem işe yarıyordu...Bildiğin serum en küçük şişesinden aldım...1-2 tane de şırınga...Şırıngaya serumu çekip (iğnesiz şekilde tabi) burnumun içine püskürtüyordum...Sonrasında kulak pamuğuna doladığım bir minik gazlı bez yardımıyla temizliyordum burnumu....Birde içte kabuklanmadan dolayıdır sanırım asıl tıkanıklık..Onun içinde yine kulak pamuğuna gazlı bez dolayıp asitsiz bir zeytinyağı (yani sızma yada ev yapımı falan ) batırıp nazikçe içine sürüyordum... Bende çok işe yaramıştı..dediğin boyutta tıkanıklık oluşmasına engel olmuştu...

Bildiğim kadarıyla sadece ödem değil şekillenmesindede yardımcı oluyor az da olsa...
Sürekli yatmak çözüm değil tabi ama yorucu işler yapmamak en az 1 ay daha doğru..En azından ben öyle yaptım...özellikle eğilerek yapmak gereken işlerde mesela bulaşık makinasını yerleştirmek v.s gibi komşularımdan ve yakınlarımdan yardım istedim...Ütü yapmaya daha 2 haftadır başladım...Yatakta döneceksin tabi ama bende o konuda 30-40 gün tedirgindim...Şimdi her türlü yatıyorum :)))
Ev halkı da isyan etmesin yardım etsin lütfenn...:))

tekrar belirtmek istiyorum ki sizinki çok başarılı bir operasyon olmuş. Çok şanslısınız.Zaten güzel bi bayan olmanızda bu burnun size bu kadar yakışmasını sağlamış bence!Maşalllaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…