MİKADO resimlerini göremiorm arkadaş olarak kabul edebilir misin? Bu konuda yardıma çok ihtiyacım var
çok teşekkür ederim. bu arada çok güzel bi burnunuz var :) a.s.
çok fazla morluk yok aslında bende sasırdım ama... yarın tamponlar çıkacak korkuyorumm acır diye acıyo mu?? bide bugün güldüm kendimi bi garip hissediyorum bisey olmus mudur? ilaçları düzenli alıyorum.. atlattım sanırım artık :):) cevabınızı umarım bugün okuyabilirm. çünkü tamponları merk ediyorum... alınmadı ama acısını hissediorum desem yeridir
mikado 35 ;
albümüne baktım. Valla burnun süper olmuş!!!! Ya gıpta ettim. Bende ameliyat olalı 18 gün oldu ve şu an depresyondayım. Burnum halen şiş ne zaman inecek hiç bir fikrim yok. Senin kaviste, burun ucuda hoş. Benimki tam bir facia. Canım çooooooooookkkk sıkkın. Ve ben çoook sıkıntı yaşadım. Ameliyattan sonra morluklarım çok fazlaydı. hatta benim göz kapaklarım simsiyahtı. Boğazım perişan olmuştu, ameliyat sırasında takılan o tüp yüzünden. 4 gün sıvıyla besledim. ya herkes doktorumda başta olmak üzere hiç ağrın olmaz dedi. Nerdeeeee??? hep bir sızı ,zonklama vardı bende. sen bu şişlikler için ne yaptın canım? Masaj falan uyguladınmı? Lanet olsun nerden oldum bu ameliyatı, çektiğim sıkıntılarda cabası
mikado 35 ;
albümüne baktım. Valla burnun süper olmuş!!!! Ya gıpta ettim. Bende ameliyat olalı 18 gün oldu ve şu an depresyondayım. Burnum halen şiş ne zaman inecek hiç bir fikrim yok. Senin kaviste, burun ucuda hoş. Benimki tam bir facia. Canım çooooooooookkkk sıkkın. Ve ben çoook sıkıntı yaşadım. Ameliyattan sonra morluklarım çok fazlaydı. hatta benim göz kapaklarım simsiyahtı. Boğazım perişan olmuştu, ameliyat sırasında takılan o tüp yüzünden. 4 gün sıvıyla besledim. ya herkes doktorumda başta olmak üzere hiç ağrın olmaz dedi. Nerdeeeee??? hep bir sızı ,zonklama vardı bende. sen bu şişlikler için ne yaptın canım? Masaj falan uyguladınmı? Lanet olsun nerden oldum bu ameliyatı, çektiğim sıkıntılarda cabası
evet..aradım olmazsa ramazandan sonra dedi yarın karar vericek.okadar nasıl beklicem bilmiyrumm
Mikado 35 inşallah dediğin gibi olur. Şu an fotoğraf eklemek için açıkcası kendimi hazır hissetmiyorum. Ne yalan söyleyeyim yorumlardan da korkuyorum. Hoş olmayan yorumlar yaparlar, benim yerlerde olan moralim iyice bozulur. Bir hafta daha bekleyeyim , sonrasında bende resimlerimi koyarım herhalde????????
Bide şu siyah noktalar burun ucumda çooook fazla , onlar nasıl geçer?????Sonradan bide cildiyeciye mi gitsem?????
canım bide ben nefes alamıyorum. Özellikle geceleri sadece ağzımdan nefes alıyorum. Bu bana çook sıkıntı yaşatıyo. Sürekli uykum bölünüyo ve kalkıp su içiyorum, ağzımı ıslatıyorum.Gün içinde deniz suyu spreyimi 5-6 kez kullanıyom. Bazen bir delik açılıyo hafif nefes alıyorum. 30 dk sonra kapanıyo. Bi bakıyom öbür delik açılıyo. İkisi birden hemen kapanıyo.dudaklarım sürekli deri değiştiriyo.NORMALMİ? 19. gün oldu bugün işte.Doya doya nefes ne zaman alcam????
Bide bu masaj olayı hakkında bi şey sorcam. BU masaj sadece ödemin azalması için yapılıyo demi? Yani burnun şeklinin değişmesinde rol oynayan bi faktör değil demi?Ben sık sık yapıyom doktor 3 hareket verdi zaten. Ama bi taraftanda korkuyorum ya şeklini iyice bozarsam diye??
canım çok sıkkın ya. Eğilmeye bile korkuyorum aman burnum ya düşerse diye? Yatarken sağa sola dönmeye korkuyorum , ev işi bile yapmak istemiyorum , yemek bile pişirmek istemiyorum. Yakında ev halkı isyan edecek ama napıyım?????
tampon çıktı acıdı tabiki ve nefes alırken yanıyo. ama içinde hala biseyler varmıs gibi hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?