teşekkür ederima.s
değişim süper olmuş,çok beğendimyerimseniben
gördüğüm en başarılı ameliyat.Maaşallah.güle güle kullanın.
Müthiş ötesi olmuş :) , Allah mutluluğunuzu daim etsin .
fiyat konusunda bilgi verebiliyor musunuz?ne kadara mal oldu?benim nefes alma sorunumda var da o yüzden kararsız kaldım kbb'mi plastik cerrah mı diye.ama sanırım nefes sorununu da halledebiliyormuş Can Bey.
:))) Benim eski halim çok çok kötüydü...Bu nedenle senin burnun eminim çok daha güzel olacaktır....Sizede keyfini çıkarmak kalacak :))
Mübarek gün Allah herkese her istediğini versin inşallah :))
yerimseniben sositososito
fiyat konusunda bilgi verebiliyor musunuz?ne kadara mal oldu?benim nefes alma sorunumda var da o yüzden kararsız kaldım kbb'mi plastik cerrah mı diye.ama sanırım nefes sorununu da halledebiliyormuş Can Bey.
kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyrm. bende fiyat konusunu sormak istemistim? bide gidince bilgisayardan profil çıkarıyo mu yani ameliyattan sonra böyle olur falan filan diye? hangi hastanede yapıyo ameliyatı ve kaç saat sürüyorahatsız ettiğim için üzggünm. simdiden çk tesekkür ederim :)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar senin sormak istediğin şeyler olursa çekinme ben müsait oldukça seve seve cevaplarım...:)[/QUOTE
ya canım inanılmaz güzel olmuş burnun ama seni görünce moralim bozuldu .. ikimizde aşağı yukarı aynı zmanda olmuşuz ameliyatı benim tam 2.5 ay oldu .. moralimi bozan ise =) senin burunun üstü incelmişmi ? yani şişmiydi orası ? ben 2.5 aydır bekliyorum hala üst bölge incelcek şişi inicek diye kalın enlemesine :/ .. senin fotolarda ince gözüküo ama senin üst bölge şişmiydi hala şişmi yoksa indimi ? çok soru sordum kusura bakma =)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar senin sormak istediğin şeyler olursa çekinme ben müsait oldukça seve seve cevaplarım...:)[/QUOTE
ya canım inanılmaz güzel olmuş burnun ama seni görünce moralim bozuldu .. ikimizde aşağı yukarı aynı zmanda olmuşuz ameliyatı benim tam 2.5 ay oldu .. moralimi bozan ise =) senin burunun üstü incelmişmi ? yani şişmiydi orası ? ben 2.5 aydır bekliyorum hala üst bölge incelcek şişi inicek diye kalın enlemesine :/ .. senin fotolarda ince gözüküo ama senin üst bölge şişmiydi hala şişmi yoksa indimi ? çok soru sordum kusura bakma =)
Canım teşekkür ederim :) Daha önce benimde baya şişti üst kısımları..Ama 10-15 gündür inmeye başladı...Neredeyse hiç günşe çıkmıyorum ve klimalı ortamlarda bulunuyorum...Dışarı çıkacağım zamanda mutlaka şapkayla...Belki bu farkettiriyodur...Yakında mutlaka iner seninde şişliklerin...
mikado35 :: merhaba bugün can kopal dan muayene için randevu aldık cumartesi gidiyorum :) sizin çok büyük katkınız var o yüzden sizinlede paylsmak istedim :):) çok heyecanlıyım tek merak ettiğim acaba ameliyat için ne zamn randevu vercek umarım o da biran önce olup biter :):) tesekkür ederim size iyi akşamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?