MiKaDo35 Burun Estetiği Ameliyatı

fiyat konusunda bilgi verebiliyor musunuz?ne kadara mal oldu?benim nefes alma sorunumda var da o yüzden kararsız kaldım kbb'mi plastik cerrah mı diye.ama sanırım nefes sorununu da halledebiliyormuş Can Bey.

fiyat konusunda bilgi verebiliyor musunuz?ne kadara mal oldu?benim nefes alma sorunumda var da o yüzden kararsız kaldım kbb'mi plastik cerrah mı diye.ama sanırım nefes sorununu da halledebiliyormuş Can Bey.

Özelinizden yazayım ama kesin bilgiyi Can beyle görüşerek alırsanız daha sağlıklı olur

inşallah :Saruboceq: Yeni burnumun keyfini çıkartacağım günler istiyorum evet :)) teşekkür ederim opuyorumnanaktan

kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyrm. bende fiyat konusunu sormak istemistim? bide gidince bilgisayardan profil çıkarıyo mu yani ameliyattan sonra böyle olur falan filan diye? hangi hastanede yapıyo ameliyatı ve kaç saat sürüyo rahatsız ettiğim için üzggünm. simdiden çk tesekkür ederim :)

Canım fiyat konusu ile 1-2 detayı özeline yazdım...
Diğer konulara gelince hastane konforu ve personel ilgisi benim için gayet iyiydi...Ki zaten çok önemlide değil çünkü sabah olursan öğleden sonra evine dönüyorsun...
3-5 gün sonrasında tamponlar çıkarılıyor...1 hafta sonra alçı alınıp ufak bir bandaj takılıyor...10-11 gün sonrası buda çıkarılıyor...
Bu fasıldan sonra burnunu darbe ve sıcaktan korumak da sana düşüyor...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar senin sormak istediğin şeyler olursa çekinme ben müsait oldukça seve seve cevaplarım...:)

özelden mesajınızı da aldım ama ben özel msj atamıyorum henüz çok çok tesekkür ederim gerçekten çok aydınlatıcı bilgiler verdiniz. bu kadar ilgilendiğiniz için çoookk.. tesekkür ederim :) aklıma gelirse sorarım tekrar tesekkürler :) iyi kandiller dilerim ailenizle :)

slm arkadaşım bende ameliyat düşünüyorum ne kadara mal oldu bıde fotoları nasıl görebılırım .arkadaşlık istegı nasıl yollanıyor yardımcı olursan sevınırım çok kararsızım

ya ben güneşte öle bi yandımki 1 hafta burnum pembe bile oldu güneşten :) ama o zmanda kalındı zaten :) neyse beklicez artık benmde biraz indi tabiki ilk zmanlara göre ama bu inme devam edicekmi acaba ..

mikado35 :: merhaba bugün can kopal dan muayene için randevu aldık cumartesi gidiyorum :) sizin çok büyük katkınız var o yüzden sizinlede paylsmak istedim :):) çok heyecanlıyım tek merak ettiğim acaba ameliyat için ne zamn randevu vercek umarım o da biran önce olup biter :):) tesekkür ederim size iyi akşamlar :)

Hayırlısı olsun :) Mutlaka aklına takılan her türlü detayı sor..Hatta soracağın soruları not al..Ve içine sinmeden kim olursa olsun ameliyat olma...lmaz:
Umarım herşey gönlüne göre olur...:lepi:Şimdiden geçmiş olsun..Ben kim yaparsa yapsın çok güzel bir burnu olan pırıl pırıl bir genç kız fotoğrafları göreceğime inanıyorum canım..zemuszemus
Ve mutlaka fotoğraflarını bekliyorum..:)
Can Bey' e de selamlarımı ileitrisn bu arada :)
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…