MiKaDo35 Burun Estetiği Ameliyatı

MiKaDo35

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
732
1
316
İzmir
Şu anda burun ameliyatı olalı 28. gün oldu..:) Ameliyat öncesi fotoğraflarıma bakıyorumda sanki başka birine bakar gibiyim...:) Mümkün olduğunca 28 günlük bu süreci albüm eşliğinde paylaşmaya çalışacağım..Ameliyat kararı almamda ve dr. seçimimde bana fikir veren bir çok arkadaş yorumu okudum....Umarım bende birilerine yardımcı olabilirim...
:nazar:

Tamamdır..Albümde hazır :)
Eski ve Yeni halleriyle sevgili burnum ve ben :)
isimli albümümden 21. güne kadarki kısmı görebilirsiniz...Yarın 28. gün fotoğraflarınıda eklerim...

Tamamdır..Albümde hazır :)
Eski ve Yeni halleriyle sevgili burnum ve ben :)
isimli albümümden 21. güne kadarki kısmı görebilirsiniz...Yarın 28. gün fotoğraflarınıda eklerim...

Gercekten buyuk degisim olmus.sizin adiniza cok sevindim.iyi gunlerde kullanin guzel burnunuzu.

meraba canım geçmiş olsun öncelikle, göremedim resimlerini, arkadaşlık yolladım, kabul eder misin lütfen?

Arkadaşlar kontrol için dr. a gidiyorum..28 gün fotoğraflarını da dr. dan sonra çekip koyacağım....Arkadaşlık taleplerinide gelince onaylarım :)
Birde artık denize girip giremiyeceğimi sorucam...ızmir inanılmaz sıcak...ınşallah girebilirsin derde :)))

Yeni burnunla beraber yaşları da atmışsın. Çok havalı bir bayan çıkmış ortaya. Güle güle kullan yeni burnunu.

çok hoş , şeker gibi bir bayan çıktı ortaya . valla yanaklaırndan öpesim geldi. yeni hayatında mutluluklar.

Back
X