Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba :)
bugün can beye muayene oldum ve haftaya ameliyat için randevu verdi. fakat hiç nasıl bi burun olacağı hakkında konsmadk. siz konusmus muydnz? söyle olsun böyle olsun diye? benimde aklımda kaldı acaba bende isteğimi söylesem mi yoksa kendisine mi bırakayım?
Hadi hayırlısı olsun :) Ben sadece yüzüme yakışan doğal (mutlaka doğal) bir burun istediğimi söylemiştim...Ve kesinlikle fazla minik ve klasik burun olmasın demiştim...Onun dışında nefes alabileyim demiştim..Gerisini tamamen kendisi halletmişti...:)
MAŞALLAH çok güzel olmuş çok başarılı
öncelikle maşallah diyerek başlamak istiyorum. Bir burnun insanı ne kadar değiştirdiğine şahit oldum resmen. Harika olmuş. Resmen sizi bambaşka biri yapmış. Sadece burnunuz değil her yeriniz ayrı bi güzelleşmiş.:)) Bu arada koyu saç çok daha fazla yakışmış. Sevgilerr...
merhaba... ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum fakat dr. konuunda karasızım sizin resimlerinizi de göremedim.bana yardımcı olurmusunuz resimlerinizi nasıl görebilirim.
Arkadaşlık isteğinizi onayladım..:) Sanırım artık görebilirsiniz albümümü..:) Herşey gönlünüzce olsun..:)
canımmm geçmiş olsuun tekrarrr..kurtuldun ya...Gerisi detay 3-5 gün sonra hepsi geçer...olumunekankayizsmile morarma da olabilir bunlar hep normal şeyler...buz yapıyosun ama değilmii? ihmal etme sakın..morluk ve şişlik konusunda baya faydası oluyor çünkü...birde ağrı kesici verdiyse mutlaka iç çünkü verilen ağrı kesicilerin ödem alıcı özelliği de var...ağrım olmadığı halde ben 1 hafta düzenli içtim...haftaya cumartesi burnunu 1-2 dk görebileceksin..:) tekrar geçmiş olsun canım...:teselli:merhaba mikado35 :) ben hala özel msj atamıyorum mesajınızı aldım çok tesekkür ederim.. doktorum iyi geçtiğini söylüyo ağrım var biraz yemekte zorlanıyorum onun dısında hersey normal. yüzüm sisti ama çok fazla morluk yok henüz.. burnum hakknda bi fikrimde yok :) tesekkür ederim hersey icin.. :) iyi günler :)
ama bende görmek istiyorum arkadaşlık teklifi yolladım size kabul ederseniz sevinirim. Geçmiş olsun
resimleri nerden görebiliyoruz?
2 gün sonra burnumdan estetik olucam.inadına nezle oldum antibiotik verdi umarım gecerayrıca toza vs.bi srü şeye alerjim var Alahtan herhangi bi ilaca yok ama deli gibi hapşuruyorum bu halde nasıl lucak bilmiyorum..
MİKADO resimlerini göremiorm arkadaş olarak kabul edebilir misin? Bu konuda yardıma çok ihtiyacım varŞu anda burun ameliyatı olalı 28. gün oldu..:) Ameliyat öncesi fotoğraflarıma bakıyorumda sanki başka birine bakar gibiyim...:) Mümkün olduğunca 28 günlük bu süreci albüm eşliğinde paylaşmaya çalışacağım..Ameliyat kararı almamda ve dr. seçimimde bana fikir veren bir çok arkadaş yorumu okudum....Umarım bende birilerine yardımcı olabilirim...
![]()