Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insllahh :)) tskkür ederimm :):)
tekrar belirtmek istiyorum ki sizinki çok başarılı bir operasyon olmuş. Çok şanslısınız.Zaten güzel bi bayan olmanızda bu burnun size bu kadar yakışmasını sağlamış bence!Maşalllaahhh
Mrb Mikado.
Sana bişey soracam,tüm içtenliğinle ve detaylı açıklama yaptığın için rahatlıkla soruıyorum.
Kısmet olursa haftaya Perşembe ameliyat olacam.Ameliyattan sonra hani burna yapılan bazı işlemler konuşuyorsunuz kendi aranızda,bunlar reçetede yazılı olan şeylermi yoksa siz ayrıca 3.şahıslar tarafından önerildiği için kendinizmi alıp bulunduruyorsunuz.Mesela deniz suyu falan deniliyo,vs...
Yani yanımızda reçetenin dışında ne bulundurmamız gerek kısacası,tavsiyelerin?
Önce Allah ayırlısıyla kurtarsın canım inşallah dilediğin gibi bir burna sorunsuzca kavuşursun...
Ben soruyu kendi adıma cevaplıyacak olursam ameliyattan sonra hastaneden ayrılmadan önce Can Bey'in önerilerine harfiyen uydum...3. şahıs önerisi olarak sadece masaj yaparken bepanthol kullandım....Ama burun içi temizliği ve masaj konusunda sadece dr. umun tavsiyerine uygun davranmaya çalıştım...
Hastanede olduğum sürece gerekli ilaç ve temizlik malzemeleriyle birlikte hastane ve dr. um tarafından uygulandı zaten..Çıkmadan önce reçete ve önerilerle döndüm..Yazılan ilaç güçlü bir antibiyotik ve ödem giderici etkiside olan bir ağrı kesiciydi...Temizlik içinde küçük 1 şişe serum 2 şırınga ve kulak pamuğuyla gazlı bez almam gerekti..Bunun dışında da evden zeytinyağı kullandım hepsi bu..Ama hiçbirini ameliyat öncesi ve kendi kafama yada tavsiyelere uyarak almadım...Hastaneden çıkarken en yakın eczaneden temin ederek eve döndüm...
Çok çok güzel açıklamışsınız valla,ÇOK TEŞEKKÜR ederim.Acaba siz özelde olduğunuz için mi herşeyinizle daha çok doktor ve hastane ilgilendi yoksa her hastane bu tür ameliyatlarda hastasıyla ilgilenir mi?
Her dr. ve hastane ilgileniyodur diye umuyorum :)
Ummanız daha çok iyinyetli düşünmenizden kaynaklanıyo diye düşünüyorum:)
İnşllh kısmen yanılıyorumdur ve haklı çıkarsınız inşllh:)
Sen nerede olacaksın ve kime ?
Benimki çok gizemli bi ameliyat olacak Allahım izin verirse:)
Ailemin haberi olmayacak,arkadaşlığın yazlığı diye Malatya'ya gideceğiz erkek kardeşimle.Üstelik hiç bilmediğim,hiçkimsemin olmadığı bi yere:)
Malatya'daki Dr. Bilge Bey'e olucam inşllh.
Benimki çok gizemli bi ameliyat olacak Allahım izin verirse:)
Ailemin haberi olmayacak,arkadaşlığın yazlığı diye Malatya'ya gideceğiz erkek kardeşimle.Üstelik hiç bilmediğim,hiçkimsemin olmadığı bi yere:)
Malatya'daki Dr. Bilge Bey'e olucam inşllh.
tam bir macera desene :)) Ailenin tepkilerini merak ediyorum yeni cici burnunla seni gördükleri anda şok olcaklar herhalde :))):1shok::1shok:
Malatyada hastanedemi kalacaksın..Yani tamponlar çıkacak alçı çıkıp bandaj takılacak 1 haftalık bir süreç en azından....Hayırlısı olsun valla....
alkisalkisalkis
merhaba mikado :) ben büyük ihtimal cumartesi gidicem kesin değil ama :) sizin saat kaçta randevunuz ve isminizi öğrenebilir miyim :) özeldn msj atarsanız da bakarm tesekkür ederimm :):)
alçım cuma da çıkabilir cumartesi de bu babamın islerine bağlı olarak değisiyo. can bey farketmez demis bende cuma çıksın bir an önce diye babama cuma olsun demistim ama sizinde cumartesi gideceğinizi öğrendiğim için cumartesi olsun derim artık :) cumartesi olur umarm hngi gün ve saat olacağı kesinlestiği zaman mutlaka yazarım :) umarım karsılasırz çok isterim bunu :):)
Evet,inşllh güzel şekilde sonuçlanan bi macera olurda pişman olmam.Ailem evet şok olur,inşllh "iyiki" dedirtirim.Doktorla konuşup hastanede kalmayı planlıyorum;ama bakalım,inşllh.Zaten en fazla 6gün kalırım,7.günde döneriz kardeşimle.ameliyatın 12.günündede kontroller oluyomuş,o zamanda günübirlik gider gelirim Malatya'ya.
Teşekkür ederim.
merhaba:)) Can Bey'le görüştüm.. ve ameliyat olmaya karar verdim..her şey yolunda giderse Eylül ayı içinde bayramdan önce olmak istiyorum..kesin tarih belirlemedik henüz..öncelikle iznimi ayarlamam gerekiyor boshayallersmile...şimdiden heyecanlıyım :)) bir şey merak ettim..bildiğim kadarı ile tamponlar ameliyattan 3 gün sonra alınıyor...Can Bey sadece Cuma ve Cumartesi İzmir'de olduğuna göre tamponları başkası mı alıyor?? CADIARZU