D
dersim_78
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dersim_78
arkadaşlar eşine mikro tese yapılan kişilerden görüş bekliyorum..sevgiler:içelim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dersim ben seni önceden takip etmiştim yanılmıyorsam eşinde problem olduğunu artık bıraktığını söyleyip kadınlar kulubunden çıkmıştın Eğer o sensen- pes etmemene mücadele etmene buraya da yeniden yazmana çok sevindim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
aysena bizim azosperm canım ancak tek yol mikro tese yalnız eşimden dr bi test istedi ona göre mıkro teseye karar verecek.inşallah allahım bize de hayırlı bir yol gösterir.yani tam olarak içimde acaba şunu da deneseydik belki olurdu düşüncesini bırakmak istemiyorum...senin eşin neden azosperm olmuş bilgin var mı bi de hormon sonuçları nasıl?:icecream:dersim bizde azo sperm sorunu var sanırım sizde aynı sorun var aslında ben ilk doktorun dediğinde artık her şey bitii hiç bir çaresi çözmü yok diye düşünmüştüm ama olsun mikro tese denemek bile bizim için bir umut. biz henüz başlamadık tedaviye allah nasip kısmet ederse eğer eylülden sonra düşünüyoruz bakalım ne gösterecek rabbım her şeyin hayırlısın verir inşallah
Merhabalar Allah insallah ümitlerimizi boşa çıkarmaz arkadaslar biz daha tüp bebege baslamadık bıle doktorların imkansız demesinden cok korkuyorum.
merhaba arkadaslar.Bizde eşimin azospermi olduğunu dün öğrendik.Cok moralimiz bozuk.Eşimde bende dün ağlaya ağlaya bihal olduk.Size doktorlar ne kadar ümit verdi.Ben cok mutsuzum ya.Nasıl olacak bilmiyorum...
Canım işin yoksa uygunsan tüp bebek sohpet odasına girebilirmisin.Sormak istediğim birseyler varda
peki sizin hormonlar nasıbahsettiğin test sanırım genetik genetikte umarım sorun çıkmaz mikrotese yapılır . buarada genetikte sorun çıkma ihtimali cidden çok az . benim eşim mikrotese oldu 1 milyon sperm bulundu
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:yaw mikro tese yaptıran yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuklava:
var arkadsim var hemde esim 3 kere oldu sonucu sorarsan 0.0.0.0.0 yani malesef alinan spermler kalideli degilmis o yuzden hamillelik olmamis dediler5kere sifir yapdim cunkü 5kez tüp bebek denedik ama malesef olmadi üzgünüm demek bile yetmiyor uzgun olsumu anlatmaya. rabbim herkeze anne olmayi nasip etsin