mikro tese

• Konu Sahibi Konu Sahibi dersim_78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dersim_78

Ziyaretçi
arkadaşlar eşine mikro tese yapılan kişilerden görüş bekliyorum..sevgiler:içelim:

dersim ben seni önceden takip etmiştim yanılmıyorsam eşinde problem olduğunu artık bıraktığını söyleyip kadınlar kulubunden çıkmıştın Eğer o sensen- pes etmemene mücadele etmene buraya da yeniden yazmana çok sevindim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

dersim ben seni önceden takip etmiştim yanılmıyorsam eşinde problem olduğunu artık bıraktığını söyleyip kadınlar kulubunden çıkmıştın Eğer o sensen- pes etmemene mücadele etmene buraya da yeniden yazmana çok sevindim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

evet canım o benim o zamanlar aslında pek umut olduğunu söyleyen olmadı ama şimdi çok araştırdım ve umutluyum inşallah ben de buradan hayırlısıyla iyi haberler veririm...iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim canımm:dance:

dersim bizde azo sperm sorunu var sanırım sizde aynı sorun var aslında ben ilk doktorun dediğinde artık her şey bitii hiç bir çaresi çözmü yok diye düşünmüştüm ama olsun mikro tese denemek bile bizim için bir umut. biz henüz başlamadık tedaviye allah nasip kısmet ederse eğer eylülden sonra düşünüyoruz bakalım ne gösterecek rabbım her şeyin hayırlısın verir inşallah

Merhabalar Allah insallah ümitlerimizi boşa çıkarmaz arkadaslar biz daha tüp bebege baslamadık bıle doktorların imkansız demesinden cok korkuyorum.

dersim bizde azo sperm sorunu var sanırım sizde aynı sorun var aslında ben ilk doktorun dediğinde artık her şey bitii hiç bir çaresi çözmü yok diye düşünmüştüm ama olsun mikro tese denemek bile bizim için bir umut. biz henüz başlamadık tedaviye allah nasip kısmet ederse eğer eylülden sonra düşünüyoruz bakalım ne gösterecek rabbım her şeyin hayırlısın verir inşallah
aysena bizim azosperm canım ancak tek yol mikro tese yalnız eşimden dr bi test istedi ona göre mıkro teseye karar verecek.inşallah allahım bize de hayırlı bir yol gösterir.yani tam olarak içimde acaba şunu da deneseydik belki olurdu düşüncesini bırakmak istemiyorum...senin eşin neden azosperm olmuş bilgin var mı bi de hormon sonuçları nasıl?:icecream:

merhaba arkadaslar.Bizde eşimin azospermi olduğunu dün öğrendik.Cok moralimiz bozuk.Eşimde bende dün ağlaya ağlaya bihal olduk.Size doktorlar ne kadar ümit verdi.Ben cok mutsuzum ya.Nasıl olacak bilmiyorum...

Merhabalar Allah insallah ümitlerimizi boşa çıkarmaz arkadaslar biz daha tüp bebege baslamadık bıle doktorların imkansız demesinden cok korkuyorum.

çok ayıp saftirik umutsuz olma bakalım allah isterse her şey olur benim için iş samanlıkta iğne aramak ama bak ben bile umudumun peşini bırakmıyorum...allah üstesinden gelebilen güçte olana sıkıntı verirmiş...biz özel insanlarız bazıları ne kadar kolay anneliği yaşıyor ve biz nelerle mücadele ediyoruz..güçlü ol ve olumlu düşün sonuç olumsuz dahi olsa bile....nice insan var ne dertlerle evladını büyütüyor ama elin adamı gelip hiç yoktan çocuğunun ölümüne sebep oluyor....allah evlat acısını düşmanıma yaşatmasın...bize de hakkımızda hayırlı olanı versin mevlam...a.s

merhaba arkadaslar.Bizde eşimin azospermi olduğunu dün öğrendik.Cok moralimiz bozuk.Eşimde bende dün ağlaya ağlaya bihal olduk.Size doktorlar ne kadar ümit verdi.Ben cok mutsuzum ya.Nasıl olacak bilmiyorum...

vavelya öncelikle sakin ol ve umutsuz olmana gerek olmadığını bil
ve yazacaklarımı oku

önce iyi bi üroloğa gidin ve o sizden bir takım hormon testleri isteyecek eşini muayene edecek ve neye bağlı olduğunu tespit edecek

eğer tıkanıklığa bağlı ise varikosel derse çok büyükşansınız var iğne biyopsisi ile sperm alınıp kanaldan sana tüp bebek yapılacak.ama diğer doğuştan yada sonradan geçirilmiş rahatsızlık ve enfeksiyona bağlı nono azospermi ise ki biz bu gruptanız o zaman şansınız bizim gibi az. o zaman testisleri tamamen açıp dokulardan canlı sperm arayacaklar bulurlarsa da yine tüp bebek yapılacak..

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:yaw mikro tese yaptıran yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:oklava:

bahsettiğin test sanırım genetik genetikte umarım sorun çıkmaz mikrotese yapılır . buarada genetikte sorun çıkma ihtimali cidden çok az . benim eşim mikrotese oldu 1 milyon sperm bulundu

bahsettiğin test sanırım genetik genetikte umarım sorun çıkmaz mikrotese yapılır . buarada genetikte sorun çıkma ihtimali cidden çok az . benim eşim mikrotese oldu 1 milyon sperm bulundu
peki sizin hormonlar nası

hormonlar normal değili fsh 18 diğerleride sınırda ama normal erkekte olması gerektiği gibi değil mesela testesteronmudur ne 3.5 ama sağlıklı erkekte 5 olması gerekmiş

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:yaw mikro tese yaptıran yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:oklava:

var arkadsim var hemde esim 3 kere oldu sonucu sorarsan 0.0.0.0.0 yani malesef alinan spermler kalideli degilmis o yuzden hamillelik olmamis dediler5kere sifir yapdim cunkü 5kez tüp bebek denedik ama malesef olmadi üzgünüm demek bile yetmiyor uzgun olsumu anlatmaya. rabbim herkeze anne olmayi nasip etsin

var arkadsim var hemde esim 3 kere oldu sonucu sorarsan 0.0.0.0.0 yani malesef alinan spermler kalideli degilmis o yuzden hamillelik olmamis dediler5kere sifir yapdim cunkü 5kez tüp bebek denedik ama malesef olmadi üzgünüm demek bile yetmiyor uzgun olsumu anlatmaya. rabbim herkeze anne olmayi nasip etsin

peki canım kaç sperm bulundu.bir de eşinin azospermi olma nedeni nedir?sperm bulundu da kaliteli mi değildi...hormonları nasıldı eşinin....teşekkür ederim cevabın için...gene de ümitsiz olma canımm:icecream:

Back
X