mikro tese

• Konu Sahibi Konu Sahibi dersim_78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nasıl yanii ? Sperm bulundu ama gebelikmi oluşmadı? Kaçıncı kalitede emrbiyolar oluşt acaba???

dersim-78
benimde 24 yumurtam toplandı 15 döllendi ama 3 tane transfer edilcek durumdaydı ama onlarda Çok şükür birinci kalitede çok saplıklı embriyolardı dua et 3-5 tane sağlıklı embriyolar oluştuktan sonra inan bana diğer çiftlerden daha çok şanslıyız nedenmi biz hamile kalamıyoruz diye bişey yok , sperm vücuda ilk kez giriyor ve bu ilk gece gibi düşün. Biz sebebsiz değiliz durum çok farklı ve şansımı çok daha yüksek çünkü spermle yumurtalrımız normalde karşılaşmadılar ee 1.kalitede embriyo oluştuysa hamilelik oluşabilir , çünkü biz ilk kez anneliğe yaklaşıyo oluyoruz benim bakma olmadı ama 2. olucak en çok başarı sağlanan erkek inferlitesi ve kadınlar pko oluyor en çok başarı şansı bu gruplarda var

Nasıl yanii ? Sperm bulundu ama gebelikmi oluşmadı? Kaçıncı kalitede emrbiyolar oluşt acaba???

slm arkadaslar spermler malesef kaliteli olmadigindan hamilelik olmadi esimden ancak en fazla 6 sperm cikdi emriyoal 5 buyuklügüne kadar gelebiliyordu ve sorun esim 6 yasinda iken cift tarafli fitik ameliyati olmus ve dr,söyledigine göre 3 hortumu burunca ordaya cikan sekil olusmus kanallarida ve bu yüzden canli cikarmiyor vede fazlada bulamiyorlar bulduklarida yardimci olamiyor hamilelik icin. birdaha dnemeyin dediler hem bize hem paramiza yazikmis dediler bunu kabul edmek cok zor. en sonucu gecen sene idi hala icim sizliyor nasil bidane bile olmadi hayret diyorum 5 kez yaaaa,rabbim kimseyi caresiz birakmasin

geçmiş olsun canım ama gene de başka bir doktora daha gitseydiniz..size de mikro tese mi yapılmıştı canyoldaşım?:uhm:

Arkadaşim çok üzücü Bir Durum Benim Eşimde çift Tarafli Sözde Fitik Ama özde 'inmemiş Testis Ameliyati Olmuş 13 Yaşinda Iken Hemde' Kismet Birazda Bu Işler şimdi Donör Veya Evlatlik Düşünüyormusunnuz

canım sözde fıtık özde ınmemıs testıs amelıyatı olmus derken nasıl yanı yanlıs teşhıs mi

arkadsim slm esime dr, hakiki kasap dr,dusmussun dedi sperm aldikdan sonra. birini tamamen almislar digerini kücük bi keseye dikmisler o yuzden saglikli sperm veremiyor.evlatlik konusunda korkuyorum yarin annesi muhakak cikacak ben ölurum o annem diye aglarsa.sperm isderim niye olmasin ben doguracagim kimseye hesap vermek zorunda kalmayiz insanlar susmak bilmiyor.sorulari bikdiriyor her soruda ne kadar yara aldigimizi bilmiyorlar .yardimci olmak icin degil tatmin olmak icin soruyorlar.serm konusunda zaten kimseyi tanimiyorsun ama rabbimde kismet etmemisse oda tutmaz esimle bu konuyu nasil konusurum bilmem 15 senelik evliyiz yani hala sorular yanitsiz biz hala yaniliziz,rabbim hic kimseyi caresiz birakmasin YA SIZ

geçmiş olsun canım ama gene de başka bir doktora daha gitseydiniz..size de mikro tese mi yapılmıştı canyoldaşım?:uhm:

canim mikro tesse yapildi almaya,da. turkiye alman hast.amerikan hast.yani bayagi dr,lar gördük bahceci kilinigi hep iletisimdeyim yeni bi gelisme olurmu diye ama malesef hep ayni baska bi dr,gitermiyiz bilmiyorum,alman hast,deki süleyman beydn cok memnun kaldik o derse gel hemen giticez.ama kismet arkadasim. sizde durumlar nasil arkadim

eşimin ailesi fıtık biliyormuş ameliyatı ama inmemiş testis ameliyatı imiş

Oluşan Embriyolar Kalitesizmi Oluyor ? Sperm Bankasini Kullanabilrisiniz Her Ay 25 Cift Sperm Aliyolarmiş . Kari Koca Arasinda Biz Bunu Soruşturduk Na Kadinlar Var Başka Adamlardan Hamile Kaliyolar Ve Adamlarin Haberleri Bile Yok Biz Bunu Bilerek Yapicaz çünkü Bizimde önümüzdeki Aylarda Sperm Ile Iligli Sorun .çikarsa Sperm Kullanicaz

emriyolarin ikisi 5büyüklügünde olusuyor ve daha gelismiyorlarmis bu yüzden hamilelik olmuyor dendi.sperm falan degil belki sorun rabbim ol derse olur,sanirim benimki bunu kabul etmez yani sperm almayi,ben dr.a sordum esim ameliyatdayken haberi olmadan böyle birsey yapabilir misiniz diye yasak dedi tamamda inanki onunda ihtiyaci var bu haberi duymaya kötü birsey degil ,insallah bi sorun cikmaz sizde cok duydum tesse ile hamile kalan insallah olur benim böyle diye baskasida olcak degil insallah sizlerin olur.

arkadaşlarım bize de artık tünelin sonundan hafif bi ışık göründü....eşimin gen testi güzel çıktı buna göre umut var dendi ve mikro tese dendi....biz tese yaptırmıştık .....bakalım nerde nasıl olacak.....hayırlısıyla allahım herkesin kalbine göre versin inşallah....bizi de mahrum bırakmasın sevdiğimiz eşlerimizi de....o güzel duygudan......

canyoldaşım , benim bir tanıdığımda böyle birşey teklif etti ve yapıldı bir devlet hastanesinde .

dersim , hayırlısı olsun inşallahh
Umarım bol bol spermler çıkar

canm amin kimsenin isigi hic sönmesin,, sevdiginiz baba olmayi hak eden esinize bu guzel mujdeyi vermeyi rabbim sizlere bizlere nasip etsin insallah umutsuz olmaz insallah o gün gelecek anne diyenleriniz cok olsun...

canyoldaşım , benim bir tanıdığımda böyle birşey teklif etti ve yapıldı bir devlet hastanesinde .

dersim , hayırlısı olsun inşallahh
Umarım bol bol spermler çıkar

gülencim biliyorum duymusdum var böyle seyler diye ama bize dogru olan dürüst olan denk geldi, arkadasim var samimi yumurta veremiyor yalvardim dr,ne olur 17 yumurtam var zaten bize 5 tanesi lazim ona verin lutfen dedim olmaz dedi.esimde sperm bulunmazsa yikilir acaba bulduk desenizde alsak olmazmi dedim....yasal olan yerlere gitmemizi söyledi,böyle ama bi kasik bulursam alicam diyorum. gülüyor arkadaslar ,,o yapan yerleri bilsem oraya giticem kac para olursa olsun yeterki esimin haberi olup özülmesin,,kismet gülüm kismet

selam arkadaslar benim esimde 11.7 de micro tese olacak ama doktorlar pek umut vermiyor esimde kromoson sorunuda oldugu icin,normalde tese ypilcakti ama biz israr ettik,bakalim hayirlisi rabbim insallah yüzümüzü güldürür,biz egerki sperm bulunmazsa sperm bagisi almaya karar verdik,ben esime biraktim karari o kendi istedi,insallah o duruma gelmeyizde sperm bulunulur,rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin,bide ameliyat olacagini kimseye söylemiyoruz,zaten benim ailem bilmiyor durumu,esimin ailesinede söylemek istemiyoruz zaten kimseden destek görmüyoruz onlar bizim acimizi pek anlamiyor,bende esime bol bol mesir macunu,ari bali sütü ve bala ceviz findik badem karistirdim yediriyorum,keci boynuzu kürü yapiyorduk ama marketlerde keci boynuzu bulamiyorum sezonu degil diyorlar,pekmezinide esim sevmedi acaba neye katipde yedirebilirim bileniniz varmi arkadaslar ?

canım nerelerdesin sen bayadır görüşmüyorduk?inşallah sperm bulunur canım ...bize de umut olursun:asigim:

türkiye de bu yasal değil kızlar ama para için yapan yerler de vardır[/QUOTE]

canim duyarsan neresi oldugunu,ben orayi bilmek isdiyorum lütfen bana yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…