mikro tese

• Konu Sahibi Konu Sahibi dersim_78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lütfen banaada bildirilsin
kıbrısta yapılıyor , 3 milyar falanmış sanırım sperm almak
bakalım belli olmaz bizde sperm var ama belli olmucak napcamız
melisa , yedirdin hiç bişi işe yaramadı gibi eşinide kötü etkliyo olabilir benden söylemesi . sperm olmadı için bunlaırn hiç faydası yok hiçç

bencede bi faydasi yok benimki zaten sperm sayisi yok sperm cikmasi icin kanallarin acik olmasi lazim onlarda kapali o yuzden, tesse yapiyorlar,ordada 5 yada 6 tane cikiyor yani keci boynuzu falan bize cözüm degil arkadaslar.ama bi umut deyip herseye saldiriyoruz,rabbim kimseyi caresiz birakmasin

O tarz şeylerde hormonları tetikliyor ne yazıkki yararından ziyada zararıı görüyoruz farkında olmadan
benim eşimin fsh yükselmişti kullanırken böyle şeyler 1 ay kullandı daa gecen sene agustosta bu sene hiç bişi kullanmadı , sigarada içiyordu 1 hafta içmedi spermde bulundu
Rabbim nasip ederse sperm bulunuyor zaten

rabbim isderse olur hersey onun elinde.ben senelerdir bu sorunla ugrasiyorum 5 tüp bebek teneyimi, bende dr gibi oldum artik.amaaaaaaaaa ben hep cirt tarafli fitik ameliyadi olanin cocugu olmaz diye duydum,ne mutluki komsumun oglu hic bir dr,a ihtiyac duymadan kendiliginden karisi hamile cok sevindim cokda sarirdim,ya böyle arkadaslar ne olursa olsun rabbim ol derse olur insallah rabbim bir gün bizim icin de kapilarini acar dualarimiz kabul olur insallah o gün gelir

Valla ben dedim bizim hiçmi şansımız yok normal yolla ne dedi bilmek isityormusun ? ? ?

bizimde cift taraflı ama sen yanlış biliyorsundur fıtık değildir o inmemiş testis ameliyatıdır . bizde çnce fıtık biliyorduk ama inmemiş teşhisi konuldu .
sizin 1.kalitede embriyolar oluşmuyormu canyoldaşım?

bana anlatilan 6 yasinda iken cok agliyormus dr.fitik ameliyati olmasi gerekir demis ve bir tanesini kasigina tikmisler bi tanesini tamamen almislar, haklisin galiba cünkü var olan yumurta kasikdaki hareket ettikce kendi ekseni etrafinda dönüyor ve cikan spermlerin kuyruklarini kopariyormus bu yuzden saglikli sperm alamadiklarini söyledi dr.lar. ama inmemis yumurdami fitikmi bilmiyorum cünkü zavalli esim ameliyat olurken turkiyede ailesi almanyada imis babaannesi buyutdugu icin o öyle anlatdi, bizde cift tarafli fitik biliyoruz, cift tarafli dikisleri vardi cünkü simdi tam 6 dikis var esimde harita gibi oldu garibim.... ve ben bizim cocugumuz olmayacagini bilirken o yillarda esimde simdi olmasin korunalim diye ugrasiyordu cunku 20 yasindaydik yani haberi bile yokdu sorunlardan ona söylememisler.banada annanesi tembih etti ne olur beni söyleme ama böyle bi sorununuz var bil dedi ve esim evliligimizin 3.yillinda bi dr, odasinida ögrendi ona söyleyemedim onu cok seviyorum

5 parcaya bölünüyor emriyo yani 1.kalide degil cunkü sanirim 8 falan olunca hamilelik olusuyor tarnsef günü hepyüzde bes sansimiz oldugu söyleniyor ve bu yüzde besde bize hic ugurlu gelmedi.

selam arkadaslar evet coktandir giremedim bilgisayarim artik beni yenile demeye basladi,bencede pek faydasi olmuyor denedigimiz seylerin ama bi umut diye deniyoruz,esim önce söylenerek deniyordu ama randevü belli oldugundan beri kendiliginden yiyip iciyor,sperm bulunamazsa diye cok korkuyorum,ondan sonra ne yapariz bilmiyorum,esim sperm bagisindan almak istiyor egerki hic bir umut gözükmezse,ben bu konuda tereddüddeyim ya cocugu sevmezse dislarsa diye böyle deyincede sacmalama öyle bise aklimin ucundan bile gecmez hem ben istiyorum bunu diyor,hakkimizda hayirlisi neyse rabbim onu versin

arkadaslar yoksunuz nereye kayboldunuz biz yarin izine türkiye meeeeeeeee ucuyoruz kismet olursa istanbul bekle beni cok özledim cok,,,:teytey:kendinize iyi bakin

arkadaşlar mikro tese yı hangı doktora yaptırdınız ve sonuc ne oldu paylasırsanız cok sevınırım...

biz anatolya hastanesine yapdırdık dr müfit bey yapdı şu an 3 haftalık hamileyim Allah a binlerce şükür

Back
X