mikro tese

btusss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
641
610
158
Esi mikro tese olup kuyruksuz hücre bulunan varmii arkadaslar

Doktorunuz kimdi cnm igneden sonra nasil bir yol izliyceksiniz ne kadar sürede cikdi mikro tese sonucunuz
Kaan aydos hemen çıktı sonuç aksama iğneye en az 6ay devam boyalı Sperm yaptırcaz ilerleme olduğun da tekrar tese

Kaan aydos hemen çıktı sonuç aksama iğneye en az 6ay devam boyalı Sperm yaptırcaz ilerleme olduğun da tekrar tese

Allah allah bizmkindemi bi anornallik var anlamadm 3 hafta oldu hala ses yok yani kuyruksuz dendi labratuvara gönderdi kuyruklasabilirmi diye bakiyaz dedi eger öyle olursa 6 ay bizede igne tedavisi uygulayacak

Allah allah bizmkindemi bi anornallik var anlamadm 3 hafta oldu hala ses yok yani kuyruksuz dendi labratuvara gönderdi kuyruklasabilirmi diye bakiyaz dedi eger öyle olursa 6 ay bizede igne tedavisi uygulayacak
Biz özel bi hastanede yaptırdık belki ondandir kaan bey bununlada tup bebek olur ama tutmaz dedi iğneyle kuyruk olusturcaz dedi hiç beklemekdik hemen iğneye başladık

Ilk defa bu kadar bekleyeni duydum arayıp sorun zaman kaybetmeyin doktor kimdi

Bizimkide özel di ayni doktordayiz nerdeyse her gün ariyorum ama cikmadi diyo uuf cok karisdi kafam
Ilginc canım eşim o gün hastanede yattı zaten kaan bey ameliyattan çıkınca hemen gitti bi kaç saat sonra geldi eşimle konuştu mail at açmıyor sa nar hastanesinde olduk biz siz

Ilginc canım eşim o gün hastanede yattı zaten kaan bey ameliyattan çıkınca hemen gitti bi kaç saat sonra geldi eşimle konuştu mail at açmıyor sa nar hastanesinde olduk biz siz

Benim esim sabah 6 da ameliyat oldu aksam 5e kadar hstandde yatti doktor gelmedi yanina aradi daha cikmadi sonuclar belki sabahi bile bulur dedi sora tekrar aradi cikdi ama kuyruksuz lboratuvarda bakicaz dedi 10 gün dedi 3 hafta oldu her gün ariyorum yok doktora mailde attim teline msj da attm daha cikmadi sonuc bekliycez dedi biz güven hastanesinde olduk ama sonuclar gen art hastanesnde

Herkesin durumu farklı demeki ki hayırlısı olsun sizin sebep ne bizim genetik

Galiba öyle gözukuyoo bizmki hastalik genetik degil kücükken rahatsizlik gecirmis ondan kaynaklanabilirmis
Sizin tedavi daha kolay olur o zaman bizim durum biraz ağır allah büyüktür inşallah kolaylik gösterir

Sizin tedavi daha kolay olur o zaman bizim durum biraz ağır allah büyüktür inşallah kolaylik gösterir

Insallah öyle olur tabikide sizindee bu arada ne zmn igneler bitecek yani kac ay daha kullancaksiniz bu arada yaslariniz kac

Insallah öyle olur tabikide sizindee bu arada ne zmn igneler bitecek yani kac ay daha kullancaksiniz bu arada yaslariniz kac
Esim 27 ben 24 6 ay kullanıp boyalı Sperm testinde çıkıyo zaten kuyruklu olusumu bu ay yaptırabilirz bu testi ona göre igneler değişecek yada devam etcek

Esim 27 ben 24 6 ay kullanıp boyalı Sperm testinde çıkıyo zaten kuyruklu olusumu bu ay yaptırabilirz bu testi ona göre igneler değişecek yada devam etcek

Hadi insallaah güzel haberler alirsinizda tesede cikar bebisleriniz olur hayirli saglikli hadi bakalm güzel haberlerini benimlede Pylasirmisin umut olursun banada cok ümitsizim yaa bide böyle uzun sürdü ya daha cok ümitsizlesdim

Hadi insallaah güzel haberler alirsinizda tesede cikar bebisleriniz olur hayirli saglikli hadi bakalm güzel haberlerini benimlede Pylasirmisin umut olursun banada cok ümitsizim yaa bide böyle uzun sürdü ya daha cok ümitsizlesdim
Insallah genetik oldugundan tup bebekte zor tutar diyorlar ama allah büyüktür inşallah en kisa zamanda bebeklerimiz kavuşuruz

Insallah genetik oldugundan tup bebekte zor tutar diyorlar ama allah büyüktür inşallah en kisa zamanda bebeklerimiz kavuşuruz

Valla hic cocugu olmaz dediklerinin cocugu oluyo moralimizi yüksek tutmamiz gerekir insallah amiiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…