mikro yolculuguma basladim dualariniza ihtiyacim var

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
116
Almanya
slm arkadaslar bende mikro tedavime baslamis bulunmaktayim bugun burun damlasiyla basladim sabah aksam birer defa hastaoluncada gidicem uzun protokolle basladi ins bu sefer hersey yolunda gider benim icin dua edin arkadaslar allahim butun istiyenlere versin yarabbim umularimizi bosa cikarmasinşutarafagittisenağlamaa.s.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaslar bende mikro tedavime baslamis bulunmaktayim bugun burun damlasiyla basladim sabah aksam birer defa hastaoluncada gidicem uzun protokolle basladi ins bu sefer hersey yolunda gider benim icin dua edin arkadaslar allahim butun istiyenlere versin yarabbim umularimizi bosa cikarmasinşutarafagittisenağlamaa.s.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız benimde tedaviye başlayalı yarın tam bir hafta olcak doktorum bu sefer bende kısa protokol uyguluyor cümle tedavi olanların içindede bizim inşallah bu defa yüzümüzü yüce rabbim güldürür

allahım inşallah olumlu sonuçlanır canım.ilk denemnizmi canım.sorununuz neydi.

tesekkur ederım allah butun olmayanlarada nasıp etsın ılk deneyımım sayılır bırıncısı doktor hatası yuzunden tedavı yarıda kesıldıonu ıcınben ılk sayıyorum bu tedavımı bızde problem esımde sıperm zayıflılıgı ıns bu kez hayal kırıklılıgınaugramam

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız benimde tedaviye başlayalı yarın tam bir hafta olcak doktorum bu sefer bende kısa protokol uyguluyor cümle tedavi olanların içindede bizim inşallah bu defa yüzümüzü yüce rabbim güldürür

amın canım ıns guzel haberler alırız . senın sanırım ılk deıl. son denemende uzun protokolmuydu kac tane embrıyo koydular sana ılkde .sızde problem neydı.ben 22 yasındayım senın yasın kac acaba.benı aydınlatırsan sevınırım

selam canım hayırlı olsun tedavin inşş güzel sonuçlar alıcaksın..hayırlısıyla inşş.
gamzesu seninde tedavin hayırlı olsun canım..hamiş haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla inşş..a.s.

merhaba arkadaşlar benim ilk aşılamam tutmadı ve beni dr direk tüpe yönlendirdi. ama biz microya daha sıcak bakıyoruz.
daha araştırmaya yeni başladım. yeni yeni bişeyler öğreniyorum.
tüp ve micronun fiyatlarını nekadar.

arkadaşım hayırlı olsun burun damlası ney anlamadım da bende transfer gününü bekliyorum allah yardımcımız olsun

canım bu öyle uzun ve zorlu bır yolkı sabır lazım tedavın hayırlı olsun allah yardımcımız olsun dualarım senınle

tsk edeerım arkdasslar ıns benımle bırlıkte sızındew haberlerınızı duyarım .canım damlayı sormussun sen.ben alamanyada yaptırıyorum tedavımı burdakı doktorum adetın 21 gununden ıtıbaren burun damlası verdı sabah aksama burnuma skıyorum.adet olunca adetın 3 gunude ıgbelere baslıycam nasıpse.yanı21 gununde ıgne yerıne burun damalası kullanıyoruz bız.

Canim arkadasim ... Şeniz
Sana ve tüm arkadaslarima tedavilerinde basarilar diliyorum .. :1hug:
Rabbim yardimciniz olsun ...:Saruboceq:
Kendini neye inandirirsan Allah'u Teala ins. gerceklestiriyor ..
Kalpten inanmak cok önemli ...
Inaniyorum ki sen de bu kez hamile kalacaksin ...
Bebislerimizi birlikte büyütücez Allah'in izniylee ..
Sana bir kac tavsiyede bulunmami ister misin ?
Tedavin boyunca :
Stresten uzak durmaya calis !
Bol bol dinlen ..Sevdigin seylerle ilgilen .. Rahat ol ..
Olur muydu ? Olmaz miydi ?diye düsünme!
Dogal gidalar ye .. Balik , meyve , sebze ..
Güzel ve komik fimler izle ..
Neyse simdilik bu kadar yeter ..
HAdi bakalim hayirlisi olsun .Ins. BAsaracaksin .. :hooray:
Dualarim sizlerlee ...a.s.

Canim arkadasim ... Şeniz
Sana ve tüm arkadaslarima tedavilerinde basarilar diliyorum .. :1hug:
Rabbim yardimciniz olsun ...:Saruboceq:
Kendini neye inandirirsan Allah'u Teala ins. gerceklestiriyor ..
Kalpten inanmak cok önemli ...
Inaniyorum ki sen de bu kez hamile kalacaksin ...
Bebislerimizi birlikte büyütücez Allah'in izniylee ..
Sana bir kac tavsiyede bulunmami ister misin ?
Tedavin boyunca :
Stresten uzak durmaya calis !
Bol bol dinlen ..Sevdigin seylerle ilgilen .. Rahat ol ..
Olur muydu ? Olmaz miydi ?diye düsünme!
Dogal gidalar ye .. Balik , meyve , sebze ..
Güzel ve komik fimler izle ..
Neyse simdilik bu kadar yeter ..
HAdi bakalim hayirlisi olsun .Ins. BAsaracaksin .. :hooray:
Dualarim sizlerlee ...a.s.

tsk ederim canim tavsiyelerin icin sen nezaman geliyosun gelecegin gunu iple cekiyorum hamilelik nasil gidiyo cok dikkat et bu sefer ins allahim hayirli evlatlar nasi etsin bende busefer cok umutluyum sanki busefer hersey yoluna girecekmis gibi benimde iste 1 haftaya kalmaz ins hastalanip ignelere gecicem ins hersey yolunda olur neyse canim kib beni haberdar et
a.s.:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:a.s.

Back
X