mikro yolculuguma basladim dualariniza ihtiyacim var

canım arkadaşım, allah gönlüne göre versin sana ve tüm isteyenlere inşaallah...
ben çok umutluyum, inş. allah yardım edecek ve senin yüzünü güldürecek..
en yakın zamanda hamilelik haberini almak ümidiyleeeeee.....
kendine çok ama çookkk iyi bak emi....
:):)

kizlar hasta oldum bugun ignelerime basliyorum ins hersey yolunda gider burun damlasiyla birlikte kullanicam ignelerimi busefer 75 ml uc tane kuru bir su karistirip vurulucam sanirim 225 ml oluyo cumada kontrole gidicem ay cok heyecanliyim bir an once bitsede sonucu alsam kizlar dualariniza cok ihtiyacim var cunku her zaman kendi duamizdan once karsimizdaki kisi bizim icin dua ederse bu daha cok erken kabul olunur ne olursunuz sizde benim icin dualarinizi eksik etmeyin allahim ins busefer hamile kaliyim ne olursun rabbim:CüvCüv::CüvCüv::delphin:

Aysegülcüm dualarimiz seninle canim, Rabbim hayirlisini versin, moralini yüksek tut
embriyolar transfer edildikten sonra test gününe kadar kendini hamile say, düsünme hicbirseyi, hayirli haberlerini bekliyoruz canimmm Rabbim yardimcin olsun :1hug:

Aysegülcüm dualarimiz seninle canim, Rabbim hayirlisini versin, moralini yüksek tut
embriyolar transfer edildikten sonra test gününe kadar kendini hamile say, düsünme hicbirseyi, hayirli haberlerini bekliyoruz canimmm Rabbim yardimcin olsun :1hug:

canim valla cok heyecanliyim gunler gecmek bilmiyo ay bir transfer gunum gelse allah yardimcimiz olsun hepimizin:Saruboceq:

kizlar hasta oldum bugun ignelerime basliyorum ins hersey yolunda gider burun damlasiyla birlikte kullanicam ignelerimi busefer 75 ml uc tane kuru bir su karistirip vurulucam sanirim 225 ml oluyo cumada kontrole gidicem ay cok heyecanliyim bir an once bitsede sonucu alsam kizlar dualariniza cok ihtiyacim var cunku her zaman kendi duamizdan once karsimizdaki kisi bizim icin dua ederse bu daha cok erken kabul olunur ne olursunuz sizde benim icin dualarinizi eksik etmeyin allahim ins busefer hamile kaliyim ne olursun rabbim:CüvCüv::CüvCüv::delphin:

inaşllah emeklerinin karşılığını alırsın .. Allah yardımcın olsun .. umudun ve şansın bol , bahtın açık olsun ... hayırlı haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

kizlar hepiniz yanimda oldunuz ne guzel bu siteyi cok seviyorum cevremde bir tane dostum bile yok hepsi ikiyuzlekciler sizlerde ve burdan tanistigim arkadaslarim olmasaydi kafayi yerdim herhalde hepinize cok tskler ins sonuc guzel cikarda ben de bir hamile topigi acarim

insallah hayirli haberini aliriz dualarimiz seninle anlayamadigim burun damlasi ne oluyorki ben almanyada mikro denedik öyle birsey olmadi bende nerede yaptiriyorsun tedavini

insallah hayirli haberini aliriz dualarimiz seninle anlayamadigim burun damlasi ne oluyorki ben almanyada mikro denedik öyle birsey olmadi bende nerede yaptiriyorsun tedavini

canim bu benim ikinci tedavim ikisindede burun damlasi kullandim igne yerine geciyomus bende bilmiyorum demekki burun damlasi seklindede varmis ilaci bilmeden kullaniyoz istemirmirmirmir

canım inşallah hayırlısı olur..kavuşursun bebeişlerine..aysegülcüm hangi hastanede yaptırıyosun..

canım tedavininn olumlu sonuçlanmasını diliyorum.. Bende tedavideyim. Bugün 4.günün günde 75 iu progon iğne vuruyorum göbekten. Yarın ilk kontrolüm varç bakalım kaç yumoş şahlanmış:1rolleyes:

canım tedavininn olumlu sonuçlanmasını diliyorum.. Bende tedavideyim. Bugün 4.günün günde 75 iu progon iğne vuruyorum göbekten. Yarın ilk kontrolüm varç bakalım kaç yumoş şahlanmış:1rolleyes:

canim benimde bugun 4 gunum gunde 1 defa 75 lik 3 kuru 1 su bravelle igne vuruluyorum bugun benim ilk dr randevum vardi kan aldilar saat 17 de arayip nasil devam edecegimi kontrolun nezaman basliyacagini soluyecekler sen normal tup bebekmi yaptiriyosun yoksa mikro enjeksiyonmu ins tedavimizde bir aksilik cikmaz kaydirigubbakcemile3

umarım en kısa sürede sorunsuz bi şekilde kavusursun yavruna canım cok uzun ve meşakatli bi yol buyerimseniben
bende dondurulmus embiryolarımı kullancam ama
eşimin işleri bi türlü yoluna girmedi bekliyoruz suandasenağlama

cok saol canim dualarin icin ins sende yavruna kavusursun ya canim hic sorma igneleri vuruluyorum fakat gunler gecmek bilmiyo ben daha yolun basinda sabirsizim bakalim transferden sonra nasil bekliyecem

cok saol canim dualarin icin ins sende yavruna kavusursun ya canim hic sorma igneleri vuruluyorum fakat gunler gecmek bilmiyo ben daha yolun basinda sabirsizim bakalim transferden sonra nasil bekliyecem

vala canım en zoruda zaten transferden sonra beklemek oldumu olmadımı
hala benimlemi acaba vs vs kitap al kendine bol bol kitap okursun iyi geliyo gercekten
moral cok önemli moralini yüksek tutmaya calıs
ınsallah
hamileyim diye baslık actıgın günleride görürüz canım benim

canim benimde bugun 4 gunum gunde 1 defa 75 lik 3 kuru 1 su bravelle igne vuruluyorum bugun benim ilk dr randevum vardi kan aldilar saat 17 de arayip nasil devam edecegimi kontrolun nezaman basliyacagini soluyecekler sen normal tup bebekmi yaptiriyosun yoksa mikro enjeksiyonmu ins tedavimizde bir aksilik cikmaz kaydirigubbakcemile3

selam canım. mikroenjeksiyon olucak bizim. 4.günümdeyim bugün. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

slm arkadaşlar aranıza yaklaşık 15 gün önce katıldım durumumu anlatmak istiyorum size yardımcı olursanız sevinirim 2 sene 8 aylık evliyim 1.5 sene önce doktora gittim eşim varikoselmiş 1.5 sene önce örendik bunu 1 sene önce eşim ameliyat oldu sperm sayısı artacağına dahada düştü 15 gün önce doktora gittik tüpbebek için doktor hastanenin ürolağoğuna yönlendirdi bizi ürolao tekrardan sperm testi istedi ml de 1.5 milyon hareketlilik %15 çıktı tesye 1 hafta önce gittiğimizde sperm hareketliliğini yükseltsin diye bazı ilaçlar verdi buğun gittiğimizde işlemlere hemen başlayabilirsiniz dedi eşim çok tereddütte 2-3 ay bekleyelim diyo bende beklemek sadece zaman kaybı olur diyorum bizim durumumuzda olup bu sperm sayısı ile hamile kalan varmı eşim doktor çok acele ettiğini düşünüyo 4 gün sonra adet olcam doktor 2 günü çağırdı heralde ilaçlara başlıcam benim durumumdakiler allah rızası için bana yazarmısınız çok zor durumdayım lütttveeeennnn yardım istiyorum

canim ben 5 bucuk yillik evligim ve hic korunma olmadi 1 sene ben ilac kullandim clomifen tedavisi ama yine olmuyodu hatta dr diyodu eger biseginiz yoksa %98 hamile kalma sansin var ama okadar denememe ragmen oluyodu sonra esime dedim sende git bir gorun dedim bu arada bende bir problem yok esim gitti dra sperm sonucu 20 milyon cikti daha sonra ilac kullandi fayda etmedi aradan 2 sene sonrada turkiyeye geldigimizde yani gecen senede turkiyede bakildi ve sperm sonucu 36 milyon du dr lar diyodu normalin az altinda bekleyin normal yollanda cocuk olma sansi var dedi ama biz nerdeyse 6 sene oldu bekliyoruz tik yok iki tup bebek yaptirdim almanyada dollenmeyi bile basaramadilar ve simdi turkiyede yaptiricaz nasipse canim benim sana tavsiyem bence beklemeyin cunku sadece zaman kaybi bilmiyorum belki sansiniz vardir ama soledigin sayi bence cok dusuk ve naparsan yap pek spermlerde bir degisiklik olmuyo dru esimin solemisti spermin ilaci yok dedi isede yarasa pek nadir gorunur dedi zaten okadarda ilac kullandi banamisin demedi valla biz okadar bekledik sen bekleme zaman geciyo zamanla birlikte yasda gidiyo bakin bir an once caresine rabbim ins hayirli evladlar nasip eder butun istiyenelere

Back
X